NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
1 2 »
Praca w kebabie Emre, że tak krótko powiem, nie fajnie się zachowują
ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 14:37  
Witam, chciałabym sie dowiedzieć czy ktoś jeszcze został beszczelnie wykorzystany przez emre kebab!? ja np. pracowałam u nich 2 dni a o jakiejkolwiek zapłacie nie ma mowy, słyszałam że jakiś chłopak tez tak mniał! zróbmy cos z tym, na pewno jest nas więcej. nie można pozwolić na takie traktowanie! a nie oni sobie zatrudniają kilka osób i tak przez miesiąc mają darmową siłę roboczą! jeżeli to czytasz a Twój znajomy tak miał, to niech sie odezwie!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 14:37  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 15:09  
nOoooO, ja tam pracowanłem chwile, stary... jak byś został dłużej to by Ci kazał psy łapać w ramnach nadgodzin =/ nic nie poradzisz, chcesz mieć kase to robisz, a jak nie to nara... myślisz że czemu już nie ma psów na edukacji? nie wiemzaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 15:12  
znowu sie zaczyna
....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 15:13  
co znowu się zaczyna?

Prywatna wiadomość 

day
day
day
ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 15:22  
najwyraźniej nie nadawałaś się do pracy i nie zasłużyłaś na wynagrodzenie... zdegustowany nie płaci się komuś za spartoloną robotę...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 19:47  
Dziwne. Moja kolezanka tam pracowala i byla zadowolona. Pensja zawsze na czas a jak potrzebowala wczesniej to zaliczke dostala

"a nie oni sobie zatrudniają kilka osób i tak przez miesiąc mają darmową siłę roboczą!"
nie zauwazylam, zeby tam sie co chwile pracownicy zmieniali.

"słyszałam że jakiś chłopak tez tak mniał!" bez komentarza

P.S. Nie jestem wlascicielem, po prostu tam jadam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 22:05  
jeśli nie zapłacili komuś za chociażby 1 godzinę , to sprawa dla sądu pracy, nie potrzebne Ci więcej osób, wystarczy jeszcze jakiś świadek , który zezna, że tam pracowałaś.

Ciarry nie daj się robić w bambusa, zrób co trzeba, żeby takiego chamstwa było jak najmniej, zgłoś sprawę do odpowiednich organów tym się zajmujących

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 22:08  
CYTAT
Dziwne. Moja kolezanka tam pracowala i byla zadowolona. Pensja zawsze na czas a jak potrzebowala wczesniej to zaliczke dostala

\"a nie oni sobie zatrudniają kilka osób i tak przez miesiąc mają darmową siłę roboczą!\"
nie zauwazylam, zeby tam sie co chwile pracownicy zmieniali.

\"słyszałam że jakiś chłopak tez tak mniał!\" bez komentarza

P.S. Nie jestem wlascicielem, po prostu tam jadam

buhahahhahhaha...., wiekszej bzdury już dawno nie czytałemmlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2011r. 23:01  
"buhahahhahhaha...., wiekszej bzdury już dawno nie czytałem"

Ciesze sie za udalo mi sie ciebie rozbawic - wlascielu kebaba przy W.P Rozbawilo Cie co? ze wyplacaja pensje na czas? no tak niezwykle to umiech

Mysle sobie tak:
Jezeli ktos ma problemy z wyplata to zglasza sie do PIP-u i tam zalatwia sprawy. proste.

Jezeli ktos jest z konkurencji, zaklada temat zeby zaszkodzic konkurencji.

A newlive sporo czasu i energii poswieca swojej konkurencji.

Wiec ciarrry jesli jestes prawdziwa to w poniedzialek zglos to do PIPu i sprawa zalatwiona.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Paź 2011r. 08:39  
CYTAT
\"buhahahhahhaha...., wiekszej bzdury już dawno nie czytałem\"

Ciesze sie za udalo mi sie ciebie rozbawic - wlascielu kebaba przy W.P Rozbawilo Cie co? ze wyplacaja pensje na czas? no tak niezwykle to umiech

Mysle sobie tak:
Jezeli ktos ma problemy z wyplata to zglasza sie do PIP-u i tam zalatwia sprawy. proste.

Jezeli ktos jest z konkurencji, zaklada temat zeby zaszkodzic konkurencji.

A newlive sporo czasu i energii poswieca swojej konkurencji.

Wiec ciarrry jesli jestes prawdziwa to w poniedzialek zglos to do PIPu i sprawa zalatwiona.

Ja przynajmniej jestem prawdziwy.
A co do Twoich wypowiedzi,to nie wymagają one jakiegokolwiek komentarza.Ale za to są dobrym materiałem humorystycznym.

I zauważ,że skomentowałem strikte Twoją wypowiedź,a nie jakikolwiek jej element.

Prywatna wiadomość 

day
day
day
ff
Wysłany: 24 Paź 2011r. 16:56  
CYTAT
CYTAT
najwyraźniej nie nadawałaś się do pracy i nie zasłużyłaś na wynagrodzenie... zdegustowany nie płaci się komuś za spartoloną robotę...

O! Właściciel Emre założył sobie konto i się odezwał. Fakt, za zjebaną robotę się nie płaci, ale nie zatrudnia się również pracownika bez umowy o pracę, w której zawarta jest informacja o wynagrodzeniu. Chcesz sprawdzić co pracownik potrafi - jest coś takiego jak umowa na okres próbny. Bujaj się ze swoim kebabem, od dziś masz jednego klienta mniej. Amen.

widzę że jeżeli pojawi się na forum osoba która w wypowiada tylko swoje zdanie, broniąc w ten sposób dany lokal to od razu uważana jest za właściciela .. sorry pomyłka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2011r. 19:05  
To jest zgodne z prawem jeżeli biorą Ciebie na 2 dni takiego jakby przyuczenia i skontrolowania Twoich umiejętności.Jeżeli trwa to dłużej można to gdzieś zgłosić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2011r. 21:46  
CYTAT
To jest zgodne z prawem jeżeli biorą Ciebie na 2 dni takiego jakby przyuczenia i skontrolowania Twoich umiejętności.Jeżeli trwa to dłużej można to gdzieś zgłosić.

A jakiś przepis ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2011r. 22:00  
Gdzie to jest w Kodeksie pracy?

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2011r. 00:31  
CYTAT

...czyżbyś i Ty padła ofiarą jakiegoś cwaniaka ?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2011r. 00:39  
CYTAT
CYTAT

...czyżbyś i Ty padła ofiarą jakiegoś cwaniaka ?smiech2

Na szczescie nie ale tak sie robi w sumie wszedzie tak robia biora na dwa dni i aut pozniej znowu 2 dni i aut i tak w kółko Macieju

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2011r. 16:24  
Podejrzewam,że osób oszukanych od momentu powstania tego miejsca jest sporo. Pracowałam tam z jeszcze jedną dziewczyną na samym początku ,z jakieś 2,5 lata temu,kiedy ten biznes dopiero się rozkręcał. Ja zwolniłam się sama po paru dniach ciężkiej pracy , dostając ponad 100 zł "wypłaty" ( w tym nadgodziny,przygotowanie kebaba do otwarcia itp.), a drugą dziewczynę zwolnił sam pare dni później, zarzucając jej kradzieź pięniędzy, co było absurdalnym wymysłem ( jak można coś ukraść, jeśli przez cały dzień nie ma utargu a ktoś patrzy Ci na ręce non stop), płacąc jej jeszcze mniej. Zastanawiałam się czesto ile osób jeszcze oszukał,jedyne czego żałuje to,że nic wtedy z tym nie zrobiłam, może kiedyś ktoś im podwinie skrzydła, bo nie zasługują na nic dobrego. Wraz z żoną chcą się dorobić na kłamstwach i oszustwie wyzyskując ludzi,a w strategii którą przyjęli nie widzą nic złego, udając dobrych ludzi. Ciekawe jak długo jeszcze.....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2011r. 19:47  
Moniśśś wg jakiego prawa to jest zgodne z prawem? Właśnie nie jest, za każdą pracę trzeba zapłacić, nawet jeśli są to dni próbne.

Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sie 2013r. 21:44  
Bullshit!!sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sie 2013r. 23:08  
nobodyimportant dostajesz tytuł archeologa SM. Wykopać wątek sprzed 2 lat tylko po to, żeby napisać jeden wyraz good

Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2013r. 18:43  
Dopiero teraz mnie to zainteresowało umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sie 2013r. 22:11  
Hej, niedawno był w Emre napad z nożem w ręku - ciekawe czy tę dziewczynę też już zwolnił właściciel bo oddała kasę?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sie 2013r. 23:58  
Chcieli ukraść kebaba? Tacy głodni?
Nawet gdyby chcieli kasę to przecież ile mogło byc pieniędzy w kasie? Większe kwoty napewno są odkladane zeby w kasie nie było za duzo gotówki?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2013r. 12:34  
Pracuje..wczoraj pracowala. Zdziwieni?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sie 2013r. 12:57  
zamowiłem tak kilka dni temu 4 kebaby w tym miał byc jeden łagodny 1 ostry i 2 mieszane z czego 3 przyszły ostre jak ch..j nei dąło sie normalnei tego zjesc ,nie polecam nikomu bo naprawde zapłacic tyle kasy a dostac takie ochydztwo ,za to polecam kekab Piramida dobry duzy i smaczny ;-)

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »