|
|
|
w stw tylko kiedyś diablo,teraz tylko joker i capri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Są jeszcze dobre pizzerie takie jak RUSTIKA ,VERONA one są od dawna i przetrwają bo mają swoją klientele !!
Agnes |
|
|
|
|
One upadną - one już upadają. Nie idą z duchem czasu. Zatrzymali się.
Zamówienie w rustice np. wygląda tak: dzwonisz - dostajesz informację, że proszę dzownić pod inny nr ... żenada. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT //dopisano: równi i równiejsi? Ganiasz za reklamowanie, a sama nie robisz nic innego, zmoderowałaś mój post, zmień i swój. 'Widzisz w moim oku drzazgę, belki nie widząc w swoim'? Jeśli ten tekst jest do mnie to niestety nie ja wymoderowałam Twojego posta Zresztą nie znajdziesz tu ani jednego posta,którego bym moderowała nie podpisując się pod tym zawsze widnieje napis - anulka A jeśli już to zwróciłam uwagę komuś kto sam to czyniąc zwraca uwagę innym ot co bo to przysłowie -'Widzisz w moim oku drzazgę, belki nie widząc w swoim' to chyba w kierunku nika z pizzeri jednej bym właśnie skierowała a czy ty chmurka czy alternatywa czy rustica to mi to rybka " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Przysięgam z czystym sumieniem,że nigdy w życiu nie dostałem tak surowej pizzy jak z ''pizzerii'' pod Balladą. Na początku sam widok pizzy bardzo mnie zaskoczył bo było naprawdę sporo dodatków i przypraw, jednak samo ciasto, które jest praktycznie sednem pizzy porażka totalna, pewnie piec rozrzewany na prędce. Wiem że nie jestem jedynym kliętem niezadowolonym z tego faktu, nie robiłem awantury bo i po co, sami się wykończą takim stosunkiem do kliętów!
|
|
|
|
|
"POD BALLADĄ" sam zamówiłem 2 razy chyba no i wporządku była dobra ale nie bardzo dobra
|
|
|
|
|
diablo juz nie ma ale jest PIWNIARNIA WARKI (kolo toyoty)tam teraz serwuja pizze taka jak w diablo bo to ci sami wlasciciele pycha !!!!
|
|