~~Muzzi | |
|
|
Ktokolwiek widział (pamięta), ktokolwiek wie
Beat Brothers, Zaczarowany Ołówek, Chłopiec z Plakatu, Wersja A. . . Eeeeeeeeeeeeeeeeh byli czasy |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Szczypior | |
|
|
JESTEM !!!!!
.....żyję....... ........chociaż mówią, że dinozaury wymarły..... Na pohybel tym, którzy mówią!!!! |
|
|
~~Monika | |
|
|
Kurcze!!! Moje ulubione bajki z dzieciństwa...
|
|
|
|
|
|
pamietam zajebista atmosfere w hotklubie , to byly piekne czasy, a zaczarowany olowek gral tez w SDK bylem nawet na koncercie niezapomniane chwile pozdrowienia dla dinozaurow
|
|
~~??? | |
|
|
co to ten hotklub? program tv ?
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
HOT KLUB?
heheh PROSTE! QUO VADIS KAT LOMBARD VADER Zaczarowany ołówek Samara esensja naszych miejskich rockowych wydarzeń. |
|
|
|
|
|
O CO biega ? !
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Biega o klub, który mieścił się w budynku niedaleko dworca PKP, przejętym później przez KUL Pierwotnie był to klub stworzony dla pracowników HSW mieszkających w pobliskich hotelach robotniczych, stąd nazwa Hot Z czasem stał się miejscem fantastycznych koncertów oraz miejscem gdzie w piwnicy trenowało (na instrumentach i nie tylko ) pare stalowowolskich kapel. Końcówka lat osiemdziesiątych to najlepszy okres tego miejsca, które było dla nas wówczas czymś znacznie więcej niż klub muzyczny (nawet więcej niż Świątynia Opatrzności . Grali tam m.in. Zbigniew Namysłowski, Laboratorium, SBB, niezłe kapele z Anglii, USA z prawdziwą wówczas gwiazdą Wolfgang Press z wytwórni 4AD. Uffff, aż się spociłem – teraz już wiadomo o co chodzi?
Oj byli czasy byli Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~warga | |
|
|
AMERYKA W DEKIEL BIJE
|
|
|
~~radek | |
|
|
Dzięki za informacje.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
ehh to byly czasy , a mlodziaki niech lepiej sie ucza jak mozna bylo sluchac muzy , ehh to bylyu czsay nara
|
|
~~skUter | |
|
|
Było naprawdę nieźle...
|
|
|
|
|
|
A ty muzzy po polsku już nie umiesz pisać czy kolejny frajerzyna z reichu?
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Przypominam sobie, że kiedyś Dead Kennedys nagrali płytę California Über Alles, a ponieważ to koniec lat siedemdziesiątych to pewnie stali się prekursorami tego frajerstwa z Reichu. . .
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~Reynolds_853 | |
|
|
CYTAT A ty muzzy po polsku już nie umiesz pisać czy kolejny frajerzyna z reichu? Ty, Edziu - pedziu, również się popisałeś. Kończ zdanie w odpowiednim miejscu i stosuj znaki interpunkcji. Z fleksją również masz problemy. |
|
|
~~Reynolds_853 | |
|
|
I jeszcze jedno: "Lepiej się nie odzywać i sprawiać wrażenie idioty, niż raz coś powiedzieć i rozwiać wszelkie wątpliwości..."
Czyżby słowo ciałem się stało? Wracając do tematu, to Namysłowski grał w MDK ok. miesiąc temu. Był ktoś ze starej gwardii "hotklubowców"? W mieście jest trochę wartych uwagi koncertów, tylko trzeba chcieć o tym wiedzieć, a nie nadal żyć dawną legendą. |
|
|
~~warga | |
|
|
Pamiętacie sylwka(nie pamiętam roku tak dawno to było)z rosyjską wycieczką zaprzyjaźnionej młodzieży? O 10 szampana wypili, dali po rublu i poszli spać.A laskę ELE pamiętacie?Ech to były czasy.
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
CYTAT Ty, Edziu - pedziu, również się popisałeś. Kończ zdanie w odpowiednim miejscu i stosuj znaki interpunkcji. Z fleksją również masz problemy. Głupi jesteś jak... no tak głupi, że nie wiem jak co nawet Nawet mi się nie chce pisać dlaczego, bo pewnie nie zrozumiesz... |
|
|