|
|
|
orientuje się ktoś gdzie można roznosić ulotki, ile płacą za jedną/za godzinę, ile dni w tygodniu/miesiącu, itd. ? proszę o odpowiedź! : ))
Paweł rządzi. :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
W kredytach "chwilówki"( hala targowa- obok apteki w domu rzemiosła) widziałam, dziś ogłoszenie, albo wczoraj, że szukają 5 zł za godzinę, ale nie wiem jak płacą. Czy po dniu, czy po kilka, tygodniu, miesiącu.
|
|
|
|
|
CYTAT W kredytach \"chwilówki\"( hala targowa- obok apteki w domu rzemiosła) widziałam, dziś ogłoszenie, albo wczoraj, że szukają 5 zł za godzinę, ale nie wiem jak płacą. Czy po dniu, czy po kilka, tygodniu, miesiącu. ale tam sie roznosi po mieszkaniach, ew. do skrzynek pocztowych czy mam stać na ulicy i rozdawać ludziom? Paweł rządzi. :) |
|
|
|
|
Chodzą te dziewczyny i chyba chłopaka kiedyś widziałam, po ulicach po domach nikogo takiego nie spotkałam. Najlepiej idź się popytaj, będzie Ci odpowiadała to popracujesz nie to zrezygnujesz
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=104604
|
|
|
|
|
tu jest chyba do tesco .. ;)
|
|
|
|
|
@samanta
dzięki, już napisałem maila : ) jakby jeszcze ktoś coś wiedział to proszę o info!! : ) Paweł rządzi. :) |
|
|
|
|
Mi sie wydaje ze to kaufland
|
|
|
|
|
odświeżamy temat - wie ktoś jeszcze coś więcej?
|
|
|
|
ulotki pod bankami to bida trza by sie zalapac na jakies markety ale bez posrednikow kiedys w aldiku dawali za rozniesione osiedle 100-200zl jakies 3tys ulotek ale trza bylo zasuwac na wycieraczki
|
|