|
|
|
Szukam jakiegoś przyjemnego lokalu, w którym można się zobaczyć z przyjaciółmi bądź dziewczyną, w spokoju porozmawiać, może coś zjeść. Chętnie bym się dowiedział co preferujecie w stw w tym celu ;) pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak dla mnie:
Na tygodniu NNN bo w łikendy to za głośno muzę zapodają i nie idzie rozmawiać, ale za to można się alkoholizować i pobawić - jedzenie w miarę dobre. Irish, niewygodne krzesła, ale dobre jedzenie. i lista się skończyła ;p |
|
|
|
|
INDYGO przy Mostostalu, wejście z boku schodów od strony straży pożarnej.
|
|
|
|
|
dvd
|
|
|
|
|
Podbijam pod temat...
Gdzie można wyjść np dziś w niedziele po 22 żeby jeszcze posiedzieć przy piwku. Gdzieś gdzie jeszcze są ludzie a nie jest to dyskoteka. No i gdzie zaraz nie zamkną lokalu. Dzięki. |
|
|
|
|
Polecam Biesiadę. Piwko, żurek w chlebku, lub pizzę.....
Dla mnie rewelacja. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT INDYGO przy Mostostalu, wejście z boku schodów od strony straży pożarnej. No bez przesady ... w temacie szukamy CYTAT jakiegoś przyjemnego lokalu zacznę od końca. Ceny absurdalne. Żarcie dobre - ale bez rewelacji. Obsługa - normalna. Wystrój - bez klimatu. Podsumowując - lokal na średnim poziomie. Ceny na poziomie kosmos Kiedyś chyba na allegro widziałem ich konto. Negatywów w (*&^* To już wolę NNN Obsługa o niebo lepsza. Wystrój super. |
|
|
|
|
A działa już NNN? Wie ktoś?
|
|
|
|
|
Dzis przechodziłem obok, to cały budynek gdzie znajduje się NNN przchodzi remont ( wymiana stolarki okiennej i elewacji ) a na wejsciu do klubu dalej kartka "Remont Przepraszamy "
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
Dobrą alternatywą jest Alternatywa
|
|
|
|
|
@lukasz__b - zapomnij! W niedzielę po 22 spotkać ludzi w klubie w StW to rzecz nienormalna ;) Zazwyczaj o 23 wszystko jest już pozamykane, lub nie podają alkoholu żeby jak najszybciej zamknąć!
NNN otworzą jak skończą elewację budynku. Czyli gdzieś na Andrzejki lub na Szczepana jak coś im nie wyjdzie... |
|
|
|
|
najdłuzej czynna jest warka do 1 nawet w niedziele a kuchnia spoko
|
|
|
|
|
Ja także polecam Indygo
A wie ktoś może co sie dzieje w tym MARCATO ? ...nigdy nie byłem w tym lokalu/restauracji, istnieje to jeszcze ? warto tam pójść ? |
|
|
|
|
Nie, ceny z kosmosu, obsługa taka sobie i sala o takiej akustyce że każdy slyszy o czym gadasz
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|