|
|
|
Ludzie kochani czy wydatek 40-50 zl/miesiac to takie straszne halo. Odpusc sobie jeden z drugim 2 flaszeczki w miesiacu i wez sobie jak normalny "bialy" jakas cyfre, n-ke, polszmat lub kablowke . Pozdrawiam cieniasow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ludzie kochani czy wydatek 40-50 zl/miesiac to takie straszne halo. Odpusc sobie jeden z drugim 2 flaszeczki w miesiacu i wez sobie jak normalny \"bialy\" jakas cyfre, n-ke, polszmat lub kablowke . Pozdrawiam cieniasow. Cześć cieniasie, nie każdy ma jeden telewizor w domku. U mnie mamy 5, nie bedę brał trzeciej umowy telewizyjnej. Mam już 2 umowy z Cyfrowym Polsatem. Na ostatni telewizor będzie NTC. |
|
|
|
|
a Rzeszów/Sucha Góra nie bliżej ?
|
|
|
|
|
CYTAT a Rzeszów/Sucha Góra nie bliżej ? Nie - Sucha Góra około 92 km, Święty Krzyż około 78 km (liczone ze Stalowej Woli). Poza tym Sucha Góra ma mniejszą moc nadawania MUX1 - 18kW , Kielce 50 kW. |
|
|
|
|
Freyr...po co Ci tyle umow. Np. n ma multiroom(chyba do 6-ciu odbiornikow) inni chyba tez.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie - Sucha Góra około 92 km, Święty Krzyż około 78 km (liczone ze Stalowej Woli). Poza tym Sucha Góra ma mniejszą moc nadawania MUX1 - 18kW , Kielce 50 kW. Dzięki za wyjaśnienie, bo to mnie zastanawiało dlaczego każdy na Kielce kieruje. |
|
|
|
|
Witam
W temacie...mąż kupił tuner DVB-T do odbioru telewizji naziemnej a okazało się że nasz telewizor posiada Mpg4. podsyłam linka http://alleg(...)665.html |
|
|
|
|
Pluusia....gratuluje meza
|
|