|
|
|
edit
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ADAM przeczytaj dokladnie kto to pisze ze sa 3nr, SZACHMAT napisal ze informuje o kodzie pin.
W tym temacie jest 2osoby co znalazlo telefon. No chyba ze cos zle przeczytalem Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
invx naprawcie mi to edytowanie i kasowanie ;]
|
|
|
|
Adam, znalezisko SzachMata, a moje, to całkiem co innego, wpisałem się tu, ponieważ też znalazłem telefon, a nie chciałem już zakładać nowego tematu. A co do tego kto ma 3 numery. Na mój gust, telefon jest w idealnym stanie, być może właściciel zdążył nanieść tylko numer do matki, który pamiętał, mogę tylko przypuszczać. Nie, nie jest to Galaxy S.
|
|
|
|
|
zgubiłam samsung avila czarny z dwoma przywieszkami fioletową i z wieżą eiffla , w środę między godz.13a14 wzdłuż ścieżki rowerowej
od centrum 4 do liceum na staszica |
|
|
|
|
niestety, mój całkiem w przeciwną stronę miasta.
|
|
|
|
|
Sony Ericsson xperia x8
Koloru Czarnego |
|
|
|
|
nokia N73 czarna ?
|
|
|
|
|
Ja zgubiłem Nokie 2700 Classic w Parku srebrno-czarna czy może ta ?
|
|
|
|
|
Czy to może czarny SAMSUNG Delphi B3410 ?
|
|
|
|
|
znalazl tel wywalil karte ale ktos zglosil i zablokowali tel po nr imei dlatego teraz chce oddac
a jesli nie to po co tu piszesz i karzesz trafiac w model? podaj model marke ktos kto go kupil ma pudelko, powiedz zeby podal ci imei sprawdz i juz a jak nie to na komende zanies i juz |
|
|
|
|
zubrstw - oczywiście, to logiczne. Na czole mam wypisany imei telefonu i każdy policjant przechodzący koło mnie, będzie wiedział, że ma mnie przeszukać na jakim Ty żyjesz świecie
|
|
|
|
|
Dziwne są dwie sprawy:
- jak dużo ludzi gubi telefony - jak dużo ludzi nie wierzy w uczciwość autora wątku - no tak, pewnie telefon zablokowany więc ani go nie użyje ani nie sprzeda to chociaż piwo utarguje za znaleźne Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT znalazl tel wywalil karte ale ktos zglosil i zablokowali tel po nr imei dlatego teraz chce oddac a jesli nie to po co tu piszesz i karzesz trafiac w model? podaj model marke ktos kto go kupil ma pudelko, powiedz zeby podal ci imei sprawdz i juz a jak nie to na komende zanies i juz telefon nie jest zablokowany jest tam duzo muzy,fotek i filmików stary sądzisz według siebie pewnie tak byś zrobił jak ktoś zgubił to wie jaki model i co miał w środku musze mieć pewnośc że oddaje właścicielowi i basta.Powiem tak telefon nie został znaleziony na zatorzu powiedzmy po wschodniej stronie STW |
|
|
|
|
SzachMat czy jest to Nokia 2700 Classic którą zgubiłem w parku
|
|
|
|
|
CYTAT SzachMat czy jest to Nokia 2700 Classic którą zgubiłem w parku też nie zaglądam na forum i jak ktoś trafi marke i model to nie omieszkam się do niego odezwać |
|
|
|
|
SzachMat: Są jakieś zbereźne filmiki lub fotki ?
|
|
|
|
|
czarny samsung i5800 ?
|
|
|
|
|
podajcie imei tel lub zaniescie na komende. Jak nie wiesz jak sprawdzic imei to wpisz *#06# a nie jakies zgadywanki tu robicie. Jak ktos zgubil tel to na komende pojdzie a nie bedzie sprawdzal czy ktos akurat nie pisze na forum ze znalazl.
|
|
|
|
|
Nokia 6720 Classic z nr wojskowym
|
|
|
|
|
CYTAT Nokia 6720 Classic z nr wojskowym co to jest numer wojskowy? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Witam. Czy to może telefon 'samsung corby z żółtą tylną obudową' ?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nokia 6720 Classic z nr wojskowym co to jest numer wojskowy? oczywiscie z wszystkimi papierami i umowami , wojskowy czyli sluzbowy |
|
|
|
|
czy jest to telefon SAMSUNG CORBY z żółtą tylną obudową?
|
|