|
|
|
mam pytanie czy ktos z was pracowal przez te firme np. w tesco ?? chodzi mi po jakim czasie dostaliscie pieniadze ja juz czekam prawie 2w miesiac ;/....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 miesiąc -to tam norma.
Przeczytaj umowę. Wypłacą ci prawdopodobnie w ostatni dzień na jaki umowa wskazuje. Jeśli nie oddałaś karty w terminie, możliwe że nie wypłacą ci nic. Ta firma to kawał wała. Warunki umowy i kultura organizacyjna tej firmy pozostawia wiele do życzenia socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
karta była oddana w terminie .. umowe czytałam wszystko ok , ale ktoregos dnia podkusiło mnie zeby poczytac o tej firmie i co przeczytałam ze nawet gdy sie przerobi 1 dzien , tydzien w danym miesiacu , to i tak karta zostaje wybrana przez "ich ludzi" czy tez samemu trzeba dostaczyc ja ostatniego dnia miesiaca , pozniej mija 25 dni i po tych 25 chyba jeszcze 21... tak wywnioskowałam . tragediaaaaa
|
|
|
|
|
Trwa to tak długo, dlatego iż do obliczenia twojego wynagrodzenia zostają zaprzęgnięte najpotężniejsze komputery, które pracują 7 dni w tyg. 24h na dobę by po wielu dniach prób i niepowodzeń określic należną ci kwotę. Następnie wynik jest analizowany przez grono wybitnych specjalistów, co też musi potrwac. Kiedy kierownik Tesco (ten z reklamy) złoży podpis, zostaje organizowana spedycja. I tak oto siedmiu konnych wyrusza z Krk by gnając noc i dzień dostarczyc tę niebagatelną sumę do twojego banku.
pzdr socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Witam
To wyglada w ten sposob.Np Pracowalas 5 pazdziernika karte oddaje sie pod koniec miesiaca czyli 30pazdziernika. Teraz od 25 nastepnego miesiaca czyli tutaj listopada zastrzegaja sobie jeszcze 21 dni na przelew. Takze troooche w lider serivice to wszystko trwa |
|
|
|
|
lider to porażka a jeszcze większa to porażka pracować przez lider w tesco zkoda się męczyć
|
|
|
|
|
też teraz tak stwierdzam , szkoda że tak późno
|
|
|
|
|
nie polecam , ściema , ściema , ściema !!!
|
|
|
|
|
czy dostal juz ktos kase za wrzesien?
|
|
|
|
|
Tez pracowalam przez ta agencje porazkaa z pieniedzmi zawsze problemy