|
|
|
Zakochałam się platonicznie jak jakaś nastolatka mając niespełna 26 lat Może ktoś pracuje na pogotowiu i pomoże mi w tej zagadce? Nawet nie wiem jak ma na imię?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niestety, nie pracuję w pogotowiu ani nawet nie znam żadnego (stalowowolskiego ;) ratownika medycznego, ale w zagadce chętnie pomogę!
Otóż sprawa jest banalna, choć pracochłonna: musisz się postarać wywołać jakąś sporą katastrofę, np. wykolejenie pociągu czy coś w ten deseń, a potem tylko oczekiwać przybywających na miejsce ratowników i wypatrywać tego jedynego. Zawsze to spora szansa, że się pojawi. A jeśli nie, to przecież możesz sobie znaleźć inny obiekt uczuć - strażak, policjant, lekarz, inny ratownik... Do wyboru, do koloru. Prawda, że proste? I nie musisz dziękować, lubię być pomocny! A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
To nie jest tak proste :(
|
|
|
|
|
Wiem! to byłem na pewno ja.
|
|
|
|
|
mam koleżanke, ktora pracuje na pogotowiu jako rm. Podaj na prv jakies szczegóły, zapytam jej. Może będzie wiedziała o kogo chodzi
|
|
|
|
|
Życzę powodzenia w szukaniu ;) Może to TEN JEDYNY ;)
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Na pewno to ten jedyny... haha
oj na pewno.. :) |
|
|
|
|
Co się śmiejesz drogi Stefanie? Ja znam takie przypadki, że w życiu byś nie uwierzył w jakich sytuacjach ludzie spotkali drugą połówkę.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
sprawdz prv. mam coś dla Ciebie tam
|
|
|
|
|
Ja też w taką miłość nie wierzę lecz to już trwa 2 lata. Ostatnio znowu go zobaczyłam i mam dni, że ciągle o nim myśle. Chciałabym sobie dać już z tym spokój ale jakoś nie mogę. Mam strasznie dużo pracy zaplanowanej na wolne dni a ja siedzę myślę i przekładam na jutro a we wtorek wieczorem będę płakać, że nic nie zrobiłam i jak ja pójde nieprzygotowana do pracy
|
|
|
|
|
jula doszła Ci wiadomość z nazwiskiem? Zobacz czy to ten, moze ma jakis profil na fb albo nk...
|
|
|
|
|
Ja w to nie wierzę po prostu i nie uwierzę już nigdy raczej
:) |
|
|
|
|
o panie 2 lata o nim myslisz ? :] dobrze ze stalowe miasto zrobili ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Hahahaha no dobrze. że zrobili Chwała im za to !!
|
|
|
|
|
a co zrobisz jak to bedzie nie ten ? ;] znowu se jakiego 2 lata bedziesz upatrywala ? ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
juz nie będę nikogo upatrywać to nie ma sensu. Ja nie upatrywałam tylko stało się jakoś samoistnie...
|
|
|
|
|
OMG WTF , ale żenada , ludzie po co wam muzgi skoro ich nie używacie , /-/lepiej zapodaj ogłoszenie jak większość eunuchów" poznam na sex" itp. nieważne laskę czy faceta ,
//moderowano Żenadą to jest pisownia tego posta. Pomijając ortografy i brak zawartości merytorycznej: -spację stawiamy po znaku interpunkcyjnym - a nie PRZED -zdanie kończymy KROPKĄ, a nie przecinkiem |
|
|
|
|
heh jaka zenada ?, btw jak eunuch moze sex uprawiac ;]
|
|
|
|
Znam gościa - wódkę z nim popijam
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Jak można to usunąć???
|
|
|
|
|
a po co usunąć ?
|
|
|
|
|
Miłość można spotkać wszędzie - ja to wiem najlepiej.
Swoją pierwszy raz zobaczyłem na szkolnym zdjęciu siostry z liceum i mimo iż byłem młodszy o 2 lata i kończyłem podstawówkę to już wtedy podkochiwałem się w lasce ze zdjęcia Po 10 latach, pierwszy raz zobaczyłem ją na żywo, był to czas kiedy obydwoje kogoś mieliśmy i była masa innych rzeczy które spadały jak kłody pod nogi ale w skrócie napisze ,że po pół roku już byliśmy razem...no i w "Andrzejki" będzie już 3 lata |
|
|
|
|
Już wystarczy tej historii
|
|
|
|
|
jula86 nie przejmuj się tymi wyżej, to tacy znudzeniu ludzie lubiący wyżywać się na forach ;)
Życzę powodzenia, jeśli tylko będziesz chciała to uda Ci się nawiązać z nim kontakt. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Żeby to w wszystko było takie piękne i proste jak w tym "opowiadaniu" kolegi Jersey
Oj ludzie ludzie.. :) |
|