NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »
« 1 2 3 »
Powitać :),
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 11:34  
CYTAT
Gdyby cyferkowi zależało na \"czystości\" forum a nie na rozgłosie to by napisał do el.Banana lub Jacka. Po co ma pisać na P.W.? Jeszcze by za szybko zniknął wpis. Lepiej napisać na forum dodatkowo jeszcze zacytować, niech wszyscy widzą jak walczyumiechumiech

Tak bardzo "zależy mi na rozgłosie"!Przestań wypisywać głupoty! Ktoś tu kiedyś powoływał się na regulamin kasując wpisy! Czyżby teraz nie obowiązywał regulamin?!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 11:34  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 11:56  
"Numerek" fajnie że dbasz o poziom portalu umiech

dany temat był zakładałem ja i to co cytujesz dotyczyło się mojej osoby umiech specjalnie urażony się nie poczułem ... wpis ifeelgood potraktowałem jako tekst "młodego poety" smiech2 bardziej mógł mnie urazić wpis np. Callist (który też dotyczy mojej osoby) umiech oba potraktowałem jak dobry żarcik ... oba tyczyły się mnie ... natomiast już wpis DarekP ocenia już kogoś i zaraz "wypipkam" jedno słowo

ps.temat zamknę jutro ... styknie tego witania się zdegustowany

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:15  
CYTAT
\"Numerek\" fajnie że dbasz o poziom portalu umiech

dany temat był zakładałem ja i to co cytujesz dotyczyło się mojej osoby umiech specjalnie urażony się nie poczułem ... wpis ifeelgood potraktowałem jako tekst \"młodego poety\" smiech2 bardziej mógł mnie urazić wpis np. Callist (który też dotyczy mojej osoby) umiech oba potraktowałem jak dobry żarcik ... oba tyczyły się mnie ... natomiast już wpis DarekP ocenia już kogoś i zaraz \"wypipkam\" jedno słowo

ps.temat zamknę jutro ... styknie tego witania się zdegustowany

Jako moderator cytuje pan wulgaryzmy zamiast je eliminować?! BARDZO CIEKAWE ZACHOWANIE!Gratuluję portalowi"wspaniałego"moderatora!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:24  
Rzadko się wypowiadam na tym portalu bo uważam,że ze strony zarządu i moderatorów panuje tu stronniczość i z tego powodu jest dużo pyskówek i niestety nikt tak naprawdę nad tym nie panuje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:33  
el. bananie po co zakadałeś wogóle taki temat? Co chciałeś się pochwalić fuchą bycia modem na tym portalu?Jestes to jestes rób robotą bo od tego jesteś i nie badz stronniczy to najwazniejsze bo jesli takim bedziesz tzn ze nic się nie zmienilo od czasu andrzejka(czytaj porażki)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:36  
Bleyd popieram w 100%!!!ok

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:39  
cytuję ?? jedyne co źle robię to daje się wciągnąć w niepotrzebną dyskusję ...

robsonn - jedno zdanie ... nie chcę pisać nie na temat ... jeśli masz takie zdanie to przykro no ale ja zapewne go nie zmienię ...

Bleyd - bo mogłem ... i chciałem umiech ... jak dla mnie to bardziej wyzwanie niż coś czym można się chwalić ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:44  
el.banan juz sie przywitales wiec zamnkinj temat i zacznij byc modem. Nie dyskutuj tylko bądz modem bez wyjątków równo dla wszystkich a nie że andrzejek fractal to święci z du... wzięci. To tyle

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:45  
Zgadzam się z robsonnem co do stronniczości moderatora(ów?) i zarządu. Ja akurat nie udzielam się w żadnych kontrowersyjnych dyskusjach i spoglądam na to wszystko z boku i widzę co się dzieje na tym forum. Moderatorzy powinni traktować wszystkich jednakowo, jeśli tego nie robią nie nadają się na modów.
Ponad to - ostatnio na sm modzi przykładają szczególną uwagę do ortografii i gramatyki, dziwi mnie więc dlaczego modem jest osoba, która sama źle stosuje interpunkcję, nie zaczyna zdań wielką literą (co często jest poprawiane) i nie stawia kropek na końcu zdania?

I jeszcze jedna uwaga a propos edycji wulgarnych postów - słowa wulgarne powinny być w części wygwiazdkowane, bo jeśli mod usuwa całe słowo to post często traci sens.

Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś.
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:46  
popatrz co napisałem w drugim wpisie od góry ... zamknę go jutro

życzę miłego dnia umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:48  
el.Banan zamkniesz temat to zaraz bokser wyskoczy z tekstem, że zamykasz mu ustaumiech
Ja uważam, że powinien być taki temat w rodzaju Hydepark. Każdy wchodzi na własna odpowiedzialność i odpowiada za swoje komentarze.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:49  
wow po wpisie \"mogłem i chciałem\" juz widzę że mogę wstawić znak=miedzy toba a niejakim andrzejkiem...

haha \"bo mogłem\"mlotek bije od ciebie przerost formy nad treściąumiech

Madzia ma rację, więc nie duskutuj bananie tylko rób swoją robote bo jestes od tego jak d... od srania sory za du... ale sam nią chciałeś byc jak to wyzej napisałeś;) i fakt jest to wyzwanie...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 12:57  
Madzik ma rację, moderator powinien przestrzegać zasad ortografii.

Powinien też dbać o poziom kultury i kasować obraźliwe wpisy, takie np. jak Bleyda.

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:06  
fractal... ty jakiegos tam jezyka Drogi "małpolinteligencie", ... to na co dzień widujesz w lusterku możesz obrażać...i robić wpisy ale innym zabraniasz oj hipokryzja człowieku bądź w porzadku sam a dopiero pozniej kogos się czepiaj.
I dałem się wciągnąć w rozmowę, spadam stad nara fractale, andrzejki banany , mirki, jezyki= polskie zoo

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:08  
CYTAT
fractal... ty jakiegos tam jezyka Drogi \"małpolinteligencie\", ... to na co dzień widujesz w lusterku możesz obrażać...i robić wpisy ale innym zabraniasz oj hipokryzja człowieku bądź w porzadku sam a dopiero pozniej kogos się czepiaj.
I dałem się wciągnąć w rozmowę, spadam stad nara fractale, andrzejki banany , mirki, jezyki= polskie zoo

"Małpointeligent" to był cytat z wypowiedzi Jeżyka, wydał mi się całkiem zabawny to go zacytowałem umiech

Dziękuję w imieniu wszystkich że Jaśnie Wielmożny Pan Bleyd wpadł tu na chwilę poinformować wszystkich że są bandą idiotów smiech2 Dobrze że są jeszcze tacy mędrcy w tym kraju smiech2

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:20  
Bleyd ... ty też możesz zakładać nowe tematy (jak każdy) ... czy chcesz (zależy to od Ciebie) ... ja skorzystałem z takiej możliwości ... jak widzę pewnej część to przeszkadza ... jak dla mnie to jak powiedzenie sąsiadce dzień dobry ... kultura osobista nakazała mi się przywitać ... tłumaczyć się już więcej z tego powodu nie mam zamiaru

Madzik -"I jeszcze jedna uwaga a propos edycji wulgarnych postów - słowa wulgarne powinny być w części wygwiazdkowane, bo jeśli mod usuwa całe słowo to post często traci sens."

sorki ale uważam że wulgarnych słów w ogóle nie powinno być ... autor postu może postarać się o autocenzurę umiech a jeszcze lepiej gdyby zastosował jakieś inne słowo ... równie dosadne lecz nie wulgarne/obrażające kogoś

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:28  
fractal o ile "malpointeligent" to był cytat masz rację ale dalej napisałeś ... co mod wykasował ogladasz codziennie w lusterku więc to juz nie byl cytat wiec czemu klamiesz? obraziłeś gościa koniec kropka. Kolo kim ty jestes ze tobie mozna obrazac a ty jestes nietykalny?
Miej troche uczciwości i zdrowego podejscia do życia, samnie obrazaj to i inni nie bed a ciebie obrazac i nie wypieraj sie własnych słów...umiechKłamco

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:37  
Moderator powinien być nie zależny od któreś strony czyli nie powinien wypowiadać się na forum,a tylko pilnować przestrzegania regulaminu oraz porządku wtedy nikt by nie zarzucił,że jest stronniczy.To jest moje zdanie i myślę,ze zarząd to przemyśli.No cóż "jaki pan taki kram"

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:38  
Bleyd słowo które wyciąłem jako pierwszy użył Jeżyk ... więc w pewnym sensie to był cytat ... do cytatu dodał zdanie o oglądaniu w lusterku ... daj już spokój

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:39  
sorki ale uważam że wulgarnych słów w ogóle nie powinno być ... autor postu może postarać się o autocenzurę a jeszcze lepiej gdyby zastosował jakieś inne słowo ... równie dosadne lecz nie wulgarne/obrażające kogoś.

PANIE MODERATORZE!
Powyżej jest cytat z pańskiego posta! A co pan sądzi o pkt.4f regulaminu tego forum?! Czyżby on nie obowiązywał moderatorów?!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:50  
Sam nie wiem co innego wyczytałeś w tym co ja napisałem ale ...

Kolego jak już tak świetne znasz regulamin to zapewne znasz punkt 4c umiech mam skasować przynajmniej połowę tego tematu ?? (praktycznie każdy Twój wpis) wrzuć ciut na luz

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 13:55  
CYTAT
Kolego jak już tak świetne znasz regulamin to zapewne znasz punkt 4c umiech mam skasować przynajmniej połowę tego tematu ?? (praktycznie każdy Twój wpis) wrzuć ciut na luz

Czyżby pkt 4c miał tu zastosowanie?! Moje wypowiedzi są nie na temat?!

el.Banan
Jak dla mnie tak umiech może źle go interpretuje ... skoro temat brzmi [Powitaćumiech] i pierwsze cztery osoby wiedziały o co biega (kilak innych też) to w twoich wpisach ciężko mi znaleźć coś na ten temat ...

Chcesz dyskutować na temat Cię nurtujący ... możesz go założyć ... wystarczy chcieć umiech

Uciekam na spacerek dzięki za miłe słowa za te mniej miłe też umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 14:20  
CYTAT
Madzik -\"I jeszcze jedna uwaga a propos edycji wulgarnych postów - słowa wulgarne powinny być w części wygwiazdkowane, bo jeśli mod usuwa całe słowo to post często traci sens.\"

sorki ale uważam że wulgarnych słów w ogóle nie powinno być ... autor postu może postarać się o autocenzurę umiech a jeszcze lepiej gdyby zastosował jakieś inne słowo ... równie dosadne lecz nie wulgarne/obrażające kogoś

Ja też uważam, że wulgaryzmów nie powinno się używać w ogóle, ale nie powinno się także ingerować tak bardzo w posty użytkowników, poprawiając ich błędy ort. (można zwrócić uwagę w innym poście lub na pw) albo wycinając całe wyrazy.

Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 14:26  
przepraszam moglem "pupy" napisac :( ;]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2011r. 14:27  
a witamy w gronie modowumiech, Andrzejek był dobrym modem ale skoro zrezygnował to ktoś musi go zastąpić. Co do opinii o tym że zarząd jest stronniczy to nie wydaję mi się aby tak było. Każdy udziela się w temacie o którym coś wie, nie pisze bezsensownych postów, a słowa niecenzuralne albo są gwiazdkowane albo kasowane, tego wymaga kultura naszego języka.

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »