|
|
|
Siemka, chciałby ktoś zamienić się antenką CB?? Ja mam AS-100 SIRIO jest w 100% sprawna i ładnie zbiera, trzeba mi dłuższej do sedana oczywiście chce się zamienić na dłuższa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ile chcesz za tą ?
|
|
|
|
|
nie zamieniaj tej anteny. jest to BARDZO dobra antena. ładnie zbiera bez syfów jeśli masz dobre radio i antena jest dobrze nastrojona. nie ma sensu zakładać dlugiej anteny do "sedana".
|
|
|
|
|
ja moge ja odkupic
|
|
|
|
|
a po co ci dłuższa ?
i jaka ewentualnie ? 145 , 2 m , co kombiujesz jaki sposób montażu , as 100 to dobra antena... |
|
|
|
|
jak już musisz zamieniać to polecam Sirio ML-145 ew. sirio performace 5000 ale to maxymalnie długi promiennik jak stąd na hel;)
ps zostaw ta co masz, dostrój z radiem i nie trzeba nic innego stawiaj na srodku bagaznika sedana (najlepiej na dachu) jak bedziesz potrzebowal reflektometra swr i osoby co zgra wszystko do kupy pisz na priv pozdr |
|
|
|
|
antenę stroimy do samochodu , nie do radia ! , raz zestroisz i możesz codziennie inne radio przekładać , AS 100 to dobra antena ( pod warunkiem że oryginalna ) , tylko czasem kabel lubi wyskoczyć z podstawy .
|
|
|
|
|
właśnie antenę stroi się do auta, więc lepiej z Twoich usług nie korzystać
|
|