NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » O najmłodszych »
kryte centrum rozrywki dla dzieci,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 31 Paź 2011r. 16:47  
Witam,
Chciałbym zapytać Was o opinie na temat krytego centrum rozrywki dla dzieci podobnego do tego co jest w Rzeszowie "Fantazja". Czy jest cos takiego w Stalowej Woli lub okolicach ? Czy chetnie byscie chodzili na taki plac zabaw z Waszymi pociechami ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Paź 2011r. 16:47  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 31 Paź 2011r. 18:54  
Chodzę z dziećmi na basen ... do parku ... na rolki ... ("Fantazja" ... tam nie byłem ) wszystko zależy od ceny/oferty

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Paź 2011r. 21:10  
Oferta:
Miedzy innymi: labirynty rur, przejścia, zjeżdżalnie, sala luster, basen z piłkami, ślizgi, armatki na piłki, dziecięce pojazdy oraz kącik malucha...itd a do tego kawiarnia, cieple posiłki, słodycze, napoje.
Cena: hmmmm na pewno nie drogo (około ~ 10 zł za dziecko)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Paź 2011r. 22:32  
W okolicach centrali ruchu jest takie coś i kto ma dojechac ten dojeżdza choć lokalizacja kiepska. ogólnie ludzi nie stać na to w naszym mieście.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 1 Lis 2011r. 02:09  
wesolaakademia.pl

To jest tam gdzie byla fabryka badz mc2 przy torach za szkola budowlanka.. dzieciaki maja duuuuze pole do popisu. 10 zl za godzine 20 zl za czas bez ograniczen... mozna napic sie kawki, ciacho zjesc pizze zamowic... umiech Ciekawie i mozna odpoczac POLECAM!

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lis 2011r. 09:18  
sprzeczałabym się czy ludzi na to nie stac.byłam w fantazji w rzeszowie i byłam w wesołej akademii.wesoła akademia wypada blado przy fantazji!!!!!!!!!!!jesli byłoby takie centrum rozrywki dla dzieci nie odbiegajace za bardzo standardem od fantazji często bym z niego korzystała.

nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lis 2011r. 10:03  
Pytanie jak czesto?? Bo widzisz do tego trzeba 30-50 dzieciaków dzień w dzień by się koszty zwracały

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » O najmłodszych »