|
|
|
poradzcie gdzie jest tanie ksero w Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może być na Edukacji. Tam jest taka mała drukarnia i xero też posiadają.
|
|
~~wika | |
|
|
w budynku Mostostalu jest tanie ksero, nazywa się chyba KOSSTA, można też wydrukować z płyt bądź dyskietek a także z poczty e-mail, itp.,
|
|
|
~~icek | |
|
|
na wałowej kserują studentom i uczniom po 10gr
|
|
|
~~lubiacyxero | |
|
|
OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM FOTOGRAFA NA KEN - TAKIEJ ZYDOWNI TO JESZCZE NIGDZIE NIE WIDZIALEM, XERO NAJDROZSZE JAKIE SPOTKALEM
POLECAM KOSTE |
|
|
~~lena | |
|
|
na wałowej najtaniej z wszystkich kser w stalowej. z płyt też drukują.
|
|
|
~~djkubus24 | |
|
|
Najtansze i Najlepsze ksero jest na ul.WOLNOSCI kolo Urzedu Miasta. Ksero Kolorowe, czarno-biale, wydruki z plyt cd i dyskietek oraz z przenosnych pamieci na usb.
|
|
|
~~chlopak_ z prb | |
|
|
Rowniez polecam to w MOSTOSTALU. Ksero i drukowanie w przystepnej cenie, a poza tym mozna drukowac z plyt cd, dvd, dyskietek, pendriveow, a takze sami wyszukuja w internecie (przyszedlem wydrukowac umowe kupna-sprzedazy samochodu, ktorej nie mialem na zadnym nosniku, a pani kulturalnie powiedziala prosze chwileczke zaczekac, wstukala w internecie co trzeba, sciagnela i wydrukowala). Pelen serwis ;)
|
|
|
|
|
|
Również polecam ksero KOSSTA w mostostalu. Zawsze pełna kultura i profesjonalizm. Ceny jak najbardziej przystępne.
|
|
|
|
|
ceny w STALOWEJ są takie same, czyli wysokie, zdzierają ile sie da a o cenie wydruku 1 str. to juz nie wspomne.
|
|
~~*** | |
|
|
Kserowałam książkę na Wałowej.Jest tanio,chyba 10 gr za stronę.
|
|
|
~~asd | |
|
|
Tylu studentow w stalowej a ceny xero jak z kosmosu - nromalnie ZSRR.
|
|
|
|
|
|
a można gdzieś wydrukować zdjęcia z pendrajva ?
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
powiem szczerze ze 10 gr za str to nie jest tak zle, gdyz w miastach stricto studenckich cena za str ksztaltuje sie w okolacach 6-8 gr, ale o zgroze wola cena wydruku 1 str. gdzie cena w Stalowej Woli waha sie w okolicach 50 gr.
|
|
~~aga | |
|
|
Na Hutniczej nad przychodnią tanie ksero, panowie liczą po 10 gr ale czasami to za 2 strony jak masz coś wiecej, polecam
|
|
|
~~chlopak z prb | |
|
|
CYTAT a można gdzieś wydrukować zdjęcia z pendrajva ? Ksero w Mostostalu ;) |
|
|
|
|
|
Tak chwalicie Mostostal ale przeciez nie jest tam najtaniej.
|
|
|
|
|
CYTAT a można gdzieś wydrukować zdjęcia z pendrajva ? Na Edukacji ja będę tą drukarnie polecać |
|
~~szymon | |
|
|
ja na wałowej z pendriva cv kserowałem.
|
|
|
~~hiro | |
|
|
CYTAT na wałowej najtaniej z wszystkich kser w stalowej. z płyt też drukują. gdzie na Wałowej,przecież tam są same bloki? |
|
|
~~donald t. | |
|
|
w inpost, za ochronką
|
|
|
|
|
|
Reklama?
Sory ale post zdeczka po terminie^^ Zareklamoj sie w ogloszeniu a nie na forum ALOHA :)) |
|
|
|
|
Poszukuję miejsca, w którym wydrukuję coś z pendriva (w miare tanio), polecicie coś?
|
|
|
|
|
kossta
|
|
|
|
|
Witam tanio jest w Mostostalu - Kossta.
Na KEN w ABC - autoreklame chyba właściciel sobie już zrobił, więc nie będę robiła kolejnej, co ciekawe tuż obok jest fotograf, który proponuje usługi ksero...ceny kosmiczne... ale cóz biedak ma robić, pewnie czynsz drogi ;). Ostatnio drukowałam i oprawiałam pracę podyplomową w Introligatorni (chyba taka była nazwa) w budynku KUL-u obok Bazyliki. Gostek policzył bardzo kulturalnie, pomimo problemu ze śliska okładką jaką dostaliśmy na uczelni, druku z różnych urzadzeń i różnych programów.... |
|