|
|
|
Cześć wszystkim, proszę o kontakt z jakimś ortodontą w Stalowej lub Nisku. Dzisiaj w nocy wyjeżdżam do Danii na wymianę szkolną a odkleił mi się jeden zamek. Wiem że to góra 1 minuta dla specjalisty gdyż chce tylko żeby mi go zdjęto. Przeszkadza niesamowicie. Błagam!! Objechałem całe miasto, 12 miejsc i nigdzie nikt nie odbiera telefonów ani nie ma w domach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr Szeląg na piaskach tu masz tel kom. 602 670 350
|
|
|
|
|
Problem jest taki, że to właśnie jej pacjentem jestem i kiedy byłem o 9:00 rano to powiedziała że za godzinę wyjeżdża bo jest umówiona i że mój wylot do Danii to nie wylot na 2 miesiące. Fajnie, szkoda że z wystającym drutem i zamkiem z buzi ;//// właśnie wróciłem znowu z poszukiwań i tam gdzie powinny być gabinety otwarte w soboty, tak pojechali na szkolenia. Czy w tym mieście naprawdę nie ma pomocy??
|
|
|
|
|
Spróbuj do Zasowskiej: 844 21 87
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Zasowska Urszula - Ul.Krzywa 37 nr do gabinetu 8442187
|
|
|
|
|
Zasowska na szkoleniu jest właśnie dzisiaj w Lublinie. gabinet nie czynny. Byłem przed chwilą. Nieźle co?
|
|
|
|
|
przewalone, wiem cos o tym, a nie moze Cie wieczorem przyjac? moze Bara..?
|
|
|
|
|
Załatwione. Zasowska jak by z choinki się urwała i zadzwoniła że może mnie przyjąć!!! dzięki!!
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Załatwione. Zasowska jak by z choinki się urwała i zadzwoniła że może mnie przyjąć!!! dzięki!! Zobaczysz jak cię za tą "choinkę" przyjmie następnym razem życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|