|
|
|
Moja opinia o tym pubie wnętrze zrobione tak jakby z wyprzedaży sklepu z tapetami wszelakie wzory i kolory nic do niczego nie pasuje no może oprócz kanap ponadto niedopasowane stoliki do siedzenia .
Obsługa typu hahahaha hiiihii nieprofesjonalna najgorszą sprawą to jest u nich pizza niby reklamują że najlepsza w mieście niby niedrogo ale nie jest tak pięknie jakby się wydawało przy zamówieniu na miejscu czas oczekiwania 15 min i pomyłka pizzera z dołożeniem dodatkowego składnika bo o nim zapomniał lecz na sali pusto telefony też nie dzwonią więc dlaczego u niego pomyłka?Oczywiście w ramach przeprosin tani napój gazowany 2 szt przy zamówieniu na dowóz czas oczekiwania do 45 min a w rzeczywistości ponad godzinę dostarczona pizza stara i odgrzana ciasto jak guma w dodatku nie pokrojona więc za co tu płacić zdecydowanie nie polecam pozatym pizza tania bo oszukana na składnikach odradzam !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem jak z resztą ale ciasto jak guma trzeba przyznać
|
|
|
|
|
Nie jadłem, nie jestem smakoszem pizzy ale słyszałem z kilku źródeł, że nie jest zła- a wręcz nawet że jest dobra. Może to rzecz gustu, ni wiem, nie wnikam
Menu na stronie troszkę lipne, pasuje dodać zdjęcia produktów bo wygląda jak z arkusza kalulacyjnego. Jak chcą coś nowego, alternatywnie do ulotek, mogą jeszcze przez min. miesiąc, darmowo skorzystać z systemu zamówien on-line, który właśnie rusza. Przynajmniej zdjęcia produktów by mieli rozbudowane, przejrzyste i łatwe w obsłudze menu, a i wstyd nie być, skoro inni będą. Zawsze to też poniekąd darmowa reklama komplementarnie za forum bo tematów wiecznie chowac nie będziemy... |
|
|
|
|
Guma, to mało powiedziane ! Podeszwa buta !
Ale nic bez przyczyny ;p Pizza z mikrofalówki |
|
|
|
|
Hej, gówniarstwo nie wybrzydzać ! Pizza jest dobra, ciasto prawdziwe (drożdzowe) z pieca a nie jakieś mrożone gotowce odgrzewane jak z kilku innych lokali w mieście. Więc zasrańcy, dla was przecież najważniejsze browary są ale już po 2-3 żygacie i wiecie o czym mówicie bo tracicie świadomość i nie wiecie co się dzieje na bożym świecie !!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sam ojciec wytrzeźwiej, a poza tym co ty tam placki klepiesz że wiesz z jakiego ciasta. Ha ha drożdżowe, niby jakie ma być biszkoptowe?
|
|
|
|
|
CYTAT Hej, gówniarstwo nie wybrzydzać ! Pizza jest dobra, ciasto prawdziwe (drożdzowe) z pieca a nie jakieś mrożone gotowce odgrzewane jak z kilku innych lokali w mieście. Więc zasrańcy, dla was przecież najważniejsze browary są ale już po 2-3 żygacie i wiecie o czym mówicie bo tracicie świadomość i nie wiecie co się dzieje na bożym świecie !!!!!!!! W piwnicy mam ziemniaki zapraszam |
|
|
|
|
Ja osobiście nie jadłem ale słyszałem ze dobra:] jutro sobie zamówię
|
|
|
|
|
Pizza ? Obrzydliwy wyrób pizzo podobny w wydaniu tego ... no właśnie co to jest ?
|
|
|
|
|
nie wiem o co wam chodzi, ale to chyba z zazdrości, jadłem pizze 4 razy i za kazdym razem byłem zadowolony, a poza tym to lokal całkiem nieżle wygląda, w porównaniu do tego jak został po likwidacji city clubu.
założe sie ze jestescie powiązani z konkurencją i niskie ceny w pod balladą zagrażają waszym interesom. |
|
|
|
|
CYTAT a poza tym to lokal całkiem nieżle wygląda Chyba mówimy o 2 różnych klubach |
|
|
|
|
Po co tam tylu ochroniarzy? dwóch by nie wystarczyło??
kolo chyba więcej płaci za ochronę niż zarabia JAk będzie organizował jakieć ciekawe koncerty to może mu ten lokal pociągnie jakiś czas,choć wątpie w to. |
|
|
|
|
Oto ludzka mentalność jak opinia zła to lepiej wytlumaczyć się ze to konkurencja obsmarowuje a może wartało by sprobować tego co się daje ludziom do zjedzenia ??? może warto by przy otwarciu lokalu zakupić dobry piec do pizzy i dobrego pizzera zatrudnić??? Nic nie da tu wynisłość pozatym to są opinie ludzi i może warto by coś zmienić by było lepiej . A tak poza tym gdybym była konkurencją to bym tu nie pisała bo nie miałabym się czego obawiać a ludzie to nie świnie wszystkiego nie zjedzą bez urazy dla świnek hahahaahahah
|
|
|
|
|
Tak jak pisałem zamówiłem dzisiaj pizze:] Razem z kolegami zjedliśmy ją i muszę powiedzieć że smakowała mi maja dobra sosy
|
|
|
|
|
Fajnie Marcinnnku, że masz konto od wczoraj i Ci pizza smakowała
To może dowodzić, że lokal dla dzieci. Gdyż dorośli z kontami sprzed powstania klubu mówią jasno. Jest źle. A i odmiana coś po "dobra sosy" Ci siadła - więc może nie taka ona dobra Polecam Rustice |
|
|
|
|
CYTAT Fajnie Marcinnnku, że masz konto od wczoraj i Ci pizza smakowała To może dowodzić, że lokal dla dzieci. Gdyż dorośli z kontami sprzed powstania klubu mówią jasno. Jest źle. hmm tobie z 2 kont nie smakuje a z jednego tak :] jak to jest ?;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
smakuje smakuje:]
|
|
|
|
|
Ja konta nie mam od wczoraj, a pizza moim zdaniem jest smaczna, może nie najlepsza, ale napewno dużo lepsza niż w wiekszosci naszych pizzeri, a sosy chyba najlepsze w Stalowej, lepsze to tylko sama sobie robie
Ale skądś chyba się wzieło powiedzenie że o gustach sie nie dyskutuje, każdy lubi co innego. |
|
|
|
|
CYTAT Ale skądś chyba się wzieło powiedzenie że o gustach sie nie dyskutuje, każdy lubi co innego. I na tym zakończmy dyskusję. Zamykam. |
|