Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Paryżu ukradziono ciężarówkę z sześcioma tysiącami kopii Modern Warfare 3.
Porwano ciężarówkę wyładowaną po brzegi najnowszym Call of Duty Call of Duty: Modern Warfare 3 lada moment pojawi się w sklepach. Niektórzy gracze najwyraźniej jednak nie mieli siły już czekać. Dwóch zamaskowanych rabusiów porwało ciężarówkę z dostawą gry Call of Duty: Modern Warfare 3. By odstraszyć kierowców ciężarówki, użyto gazu łzawiącego. Wartość ładunku szacowana jest na 400 tysięcy euro. źródło chip.pl no prosze to się nazywa mania grania |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po premierze Battlefield 3 (w sumie średnio im to wyszło) to chyba najbardziej oczekiwany tytuł tego roku
"CoD" i tak rządzi wśród "strzelanek" !! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
no raczej cienko
a pytanie kupi w tesco MW3 po polnocy czy jak co roku lipa za pare dni w dniu premiery dobra cena ale nigdy nie uswiadczylem tej premiery w stw |
|
|
|
|
ja czekam na diablo III
|
|
|
|
|
CYTAT ja czekam na diablo III To juz wiedz ze szatan się Toba interesuje heheh : ) |
|
|
|
|
jak tam kto chetny na multi ?
|
|
|
|
|
CYTAT no raczej cienko a pytanie kupi w tesco MW3 po polnocy czy jak co roku lipa za pare dni w dniu premiery dobra cena ale nigdy nie uswiadczylem tej premiery w stw nie wiem jak jest w przypadku MW3 , mi sie udalo kupic Wiedzmina 2 w dniu premiery , w poludnie ;) Ja czekam na nowego Assasina Creed i Elder Scrolls IV ;) |
|
|
|
|
Zobaczymy jaka będzie zabawa na multiplayerze "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|