|
|
|
Witam... Docierają do mnie mieszane opinie o zakładzie pracy chronionej SKAREM... Proszę o rzeczowe komentarze na temat tego pracodawcy i warunków pracy panujących w zakładzie... Interesuje mnie praca w skarem w charakterze handlowca... Czy ktoś z was pracował tam na tym stanowisku??
proszę o wpisy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skarem jest jedną z lepszych firm w rejonie. Praca handlowca lekka nie jest, osobiście pracowałem w Wawie w firmie sprzedającej oprogramowanie i to kawał ciężkiego chleba. Tu firm jest na rynku kilka każdy podchodzi inaczej do pracownika ale w skaremie jeśli się wykażesz źle mieć nie będziesz
|
|
|
|
|
jak dla mnie Skarem jest do bani jako firma świadcząca uslugi firmy ochroniarskiej-jedna wielka ściema!!!pracowałam w firmie gdzie interwencje tej firmy często musiały być bo to lokal,i panowie po pierwsze za nim się zjawili trwało to najczęsciej 15-20 min przysięgam że nigdy wcześniej jak juz wchodzili do lokalu to poł towarzystwa do ktorego najczesciej interwencja dotyczyła musileli się z nimi przywitac wiec juz tym samym jasne było ze skutecznej interwencji nie było ,innym razem panowie nawet nie zareagowali bo za gostkiem ktory byl do wyprowadzenia wstawili sie kumple on w momencie sie uspokoil jak zobaczył panów w mundurach i panowie z ochrony odmowili mi wyprowadzenia go bo stwierdzili ze on jest grzeczny a chwile wczesniej rozpieprzał mi wszystko co na stole stało i jeden z ostatnich przypadkow godz 1.30 w nocy kilka osob w lokalu wpada 3 gosci z nich jeden od razu ładuje mi sie za bar bo on se chce wodke z wystawy wziac -zarąbany oczywiscie wiec poprzez napadowke wezwałam skarem bo taki przycisk lokal posiada, mija 30 min niema nikogo,miedzyczasie pomoglo mi kilka osob bedacych w barze panowie nie przyjechali wiec juz zadzowniłam na skarem a pan w słuchawce ze nie maja w obecnej chwili patrolu w stalowej bo jest na pysznicy i on mi nic nie pomoze wiec nic jak moga baramana i innych pozabijac bo ochrony własciwie w lokalu niema to jest cała prawda o firmie pod nazwą Skarem- a i panowie zwykle są bardzo nieprzyjemni dla osoby ktora wzywa interwencje.
renia |
|
|
|
|
tu jest zapytanie o handlowca a nie ochroniarza, właściwie klienta tej firmy. W takiej sytuacji dzwoń na 997 i będzie spokój.
|
|
|
|
|
odpowiedz do powyższego masz rację zadzwon na 997 to nie takie proste własnie w tym ostatnim opisywanym moim przypadku jak pan mi uswiadomil mi ze skaremu niema na stalowej dzwonilam na 997 a tam pani mi powiedzaiała ze lokal jest chroniony wiec na interwencje powinien przyjechac skarem dopiero jak wytlumaczyłam ze juz dzwoniłam i dyspozytor powiedzial ze ich niema na stalowce przyslano mi patrol policji i to w ciagu 5 min i sprawe załatwili w nastepne 5 min tylko pozniej jest łazenia po policji spisywania zeznan,a po co skoro lokal oplaca kase takiemu skaremowi no sory dla mnie to jest chore!!!!
renia |
|
|
|
|
gdyby Skarem doprowadził sprawę do końca było by tak samo, wizyta na policji byłaby nieunikniona.
|
|
|
|
|
Ja osobiście nie pracowałem w tej firmie ale mam kilku znajomych, którzy pracowali tam na róznych stanowiskach. Jak pytałem ich o zdanie, to raczej nie polecali.
Uważam, że możesz spróbować, a jak będzie coś nie tak to zawsze możesz się przecież zwolnić. |
|
|
|
|
Znalazłem jakieś opinie w internecie, poniżej link:
http://www.gowor(...)24,0,0,0 |
|
|
|
|
fanroke niemasz racji bo jezeli skarem przyjezdza na interwencje nie konczy sie to na przesluchaniach i łazeniu po komisariatach jak w przypadku interwencji policji po interwencji skaremu podajesz swoje dane jako pracownika danego lokalu i na tym sparawa sie konczy to nie była moja jedyna interwencja na skaremiewiec wiem a na policji owszem pierwsza i wiecej zachodu .
renia |
|
|
|
|
w przypadku gdy klient jest agresywny ? pijany ? skarem ma swój k..dołek czy przewożą na policję ? według mnie to 2 i czeka nas wizyta by np. podczas szkody złożyć zeznania? czyż nie ?
|
|