Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jw mam tego troche orientuje sie ktos czy w stalowej czy w nisku mozna sprzedac jak macie jakies namiary tel lub cos to piszcie dziex
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Chyba w stokrtoce;)
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
podbijam temat
|
|
|
|
mazan85: Gdy mój znajomy pracował na Hamlarze to pamiętam ,że była jedna "buda" w której koleś skupował butelki - ale nie jestem pewnien czy dalej tam jest.
Podoby, jeżeli nie taki sam temat już był -> http://stalo(...)d=474822 Może tu coś znajdziesz |
|
|
|
|
Butelki po piwie można sprzedać w Kauflandzie, przyjmują każdą ilość
|
|
|
|
|
W Kauflandzie przyjmują każdą ilość ale czasem jak ich naleci to poproszą o paragon i liczą po 0,30 zł a nie tak jak wszędzie po 0,35 zł ( Tesco niektóre po 0,40 zł )mi się kiedyś udało mega dużą ilość butelek ( ponad 300 szt. )sprzedać w sklepie Jubilat na Ofiar Katynia. Także powodzenia
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|