|
|
|
Ogłaszamy konkurs na forum StaloweMiasto.pl - zwycięży ten, kto do 11 grudnia 2011 napisze najwięcej postów na forum StaloweMiasto.pl
Zasady - w konkursie mogą brać jedynie użytkownicy z minimalną ilością 25 postów w chwili ogłoszenia konkursu - udział w konkursie jest automatyczny i równoznaczny z pisaniem postów - konto użytkownika musi być założone minimum miesiąc przed ogłoszeniem konkursu - zliczane będą posty zawierające min. 100 (bez spacji, linków i BBcode, cytatów, etc.) znaków - nie jest tolerowane "nabijanie" postów. Moderator stwierdzający "nabijanie" postów, będzie mógł wykluczyć użytkownika z konkursu. W szczególności będą obserwowane osoby upominane już w przeszłości na forum. - nie będą zliczanie posty w tematach typu "Skojarzenia", gdzie wypowiedzi nie są merytoryczne, wartościowe i są nastawione na "nabijanie" postów. - nie będą zliczane posty w dziale Polityka i gospodarka - nie będą zliczane komentarze do artykułów - wyniki cząstkowe nie będą publikowane - użytkownicy z rangą ZARZĄD nie mogą brać udziału w konkursie - obowiązuje zasada: jedna osoba - jedno konto. - zastrzegamy sobie prawo do wyłączenia z konkursu kolejnych działów i wątków forum. W takim przypadku posty napisane do czasu wyłączenia będą podlegać zliczaniu na poczet konkursu. - rozstrzygnięcie konkursu w ciągu 5 dni od zakończenia. Nagroda Zewnętrzny dysk twardy PQI H550 o pojemności 320GB
W tym temacie poruszamy tylko sprawy dot. konkursu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy nagroda glowna bedzie wyslana poczta ? czy bedzie to jakas procedura fanfary zdjecia, wywiad na stalowym miescie ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Tam było 100 znakow bez spacji rozumiem ze brane pod uwage ? i napiszcie co z wysylka bo nie wiem czy brac udzial fajny dysk
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Możemy wysłać
P.S. właśnie nabiłeś 2 posty, nie korzystając z opcji EDYTUJ |
|
|
|
|
To bardzo interesujący konkurs
|
|
|
|
|
Drogi iflu - możesz edytować dopóty, dopóki ktoś nie napisze innego posta pod Tobą. Tamte 2 scalę i masz o jednego mniej
|
|
|
|
|
Jak Brać udział w tym konkursie ?
|
|
|
|
|
Pff idziesz na czat? mam pomysł podzielimy się dyskiem
|
|
|
|
|
CYTAT Jak Brać udział w tym konkursie Pisać posty. |
|
|
|
|
A tak w ogole to bardzo fajny dysk^^ mam taka 500GB z futeralem i daje rade można sie o niego pobic - kolejna setka znakow ;]
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak Brać udział w tym konkursie Pisać posty. SM ale sobie nie zaliczysz tego postu bo ma za mało znaków a wypowiedzi maja być pełnym zdaniem i mieć co najmniej 100 znaków nie licząc przerw |
|
|
|
|
Przypominam:
CYTAT W tym temacie poruszamy tylko sprawy dot. konkursu.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....ehhhhh szkoda ,że nie mogę brać udziału ...... ale może tak znajdzie się ktoś życzliwy i zdobędzie to dla mnie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka ja jestem życzliwy i bardzo chętnie bym go wygrał dla ciebie ale ten główny z zarządu mnie straszy ze mnie zdyskwalifikuje za nabijanie postów. Szepnij mu coś do uch by dał mi spokój a jakoś się dogadamy ja ci dam dysk a ....
|
|
|
|
|
... tak przerwałem w połowie wypowiedzi bo już miałem 100 znaków i nie chciałem mieć za dużo znaków żeby zostało mi coś na drugi post. Ale teraz też mi się już kończą znaki więc dokończę w trzecim poście
|
|
|
|
|
.... no i tu mam problem - moje usta nie szeptają a i zasada udziału jest jasna - ale ogólnie nawet fajny konkurs szkoda,że etykietka psuje czasem szyki .... kurde a ktoś faktycznie to będzie liczył ..hmmm ...oj pewnie będzie
|
|
|
|
i tak wygra Andrzejek
|
|
|
|
|
...a właśnie skoro ZARZĄD brać udziału nie może to czy etykietka MODERATOR może ?
|
|
|
|
CYTAT i tak wygra Andrzejek Myślę, że większe szanse ma miriam 777 loginator ty liczysz ręcznie te znaki? No i pytanie do organizatora czy wklejki z innych gazet, forów się liczą? 100 znaków chyba jest. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Fajnie. Pierwszy prawdziwy konkurs. Oby tylko "nowy" mod stanął na wysokosci zadania. Obawiam się po prostu, że ten człowiek może zepsuć dobrą zabawę. W związku z tym prośba do zarządu o baczne przygądanie się jego poczynaniom. Jak dla mnie - więcej takich konkursów - i nagrody wcale nie muszą być aż takie.
andrzejku - co do ciebie - wydaje mi się że to właśnie ty prowadzisz. No chyba że twój licznik kłamie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT andrzejku - co do ciebie - wydaje mi się że to właśnie ty prowadzisz. No chyba że twój licznik kłamie. Chyba na studiach nie miałeś matematyki policz średnią na dzień wpisów twoich i moich Wtedy pogadamy "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Super konkurs i nagroda ten przenośny dysk bardzo mi się przyda. Chciałem zapytać - czy wyniki będą podane szczegółowo, np:
JerseyShore - 500.000 postów IFeelGood - 25 postów Andrzejek - 23 postów mirek777 - 1 post Czy tylko będzie podany zwycięzca ? |
|
|
|
|
Będą podane konkretne liczby i lista powiedzmy pierwszych 10.
|
|
|
|
|
JerseyShore dlaczego tak nisko oceniłeś mnie i miriam:( Przeniesiemy nasze "dyskusje" z działu "polityka i gospodarka" i mamy dużą szansę
Do adam1: Oczywiście, że chodzi o statystyki odsłon. Przecież za to płacą reklamodawcy Ale konkurs fajny Przydałby się licznik znaków w poście bo zliczać te wszystkie znaki to nie wyróba. Szczególnie jak się potrafi liczyć tylko do 10 i tak 10 razy to się strasznie mylę i zaczynam zliczać od nowa i już mnie głowa boli od tego liczenia. Ale teraz to już chyba mam te 100 znaków "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek żeby was zmobilizować
Personalnie już ostro wziąłem sie do pracy na ta nagrode.. Ktoś może potrzebuje jakiejś rzetelnej opinii ? komu, komu, komu ? |
|