|
|
|
Czy są dzisiaj jakieś imprezy z okazji święta -daty 11.11.11 na mieście?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak ,są organizowane obchody, pod miejskim domem kultury
Ale nie znam dokładnych godzin - od której do której - ani co z tej okazj będzie organizowane lub kto będzie występował |
|
|
|
|
No własnie o to mi chodzi w artykule jest tylko napisane o uroczystościach od 16.30- 17. Co to za uroczystości pół godzinne?
|
|
|
|
|
Nie mam pojęcia co może tak krótko trwać
Może uroczystości wręczania jakiś nagród lub innego rodzaju popeliny...poprzedzane krótkimi występami samorodków ze stalowej |
|
|
|
|
CYTAT Co to za uroczystości pół godzinne? CYTAT Nie mam pojęcia co może tak krótko trwać Msza. Bez kazania. |
|
|
|
|
Najlepsza imprezka w Warszawie. Moim zdaniem gronkiewicz celowo dopuściła do tych zamieszek. Jedyme pytanie jakie tu pozostanie, to w którą grupę społeczną zostaną wymierzone represje w związku z tym co się stało i dzieje nadal.
Kolejna ściema to kotyliony. Nie jest to symbol narodowy usankcjonowany w Konstytucji RP. Moim zdaniem to spychanie prawdziwych symboli narodowych na plan dalszy. Nie żal mi tvn-owców , ich wozu transmisyjnego. Antypolskie miedia musiały się z tym liczyć, że ktoś da upust emocjom na ich mieniu. Za to plugawienie Polski i Polaków. "Media" nie mówią o niczym innym, tylko o zamieszkach. Nie widziałem dziś nic, na temat Piłsudskiego, wydarzeń związanych z pierwszą wojną światową, zaborami - to by było zbyt niewłąściwe i mogłoby obrazić naszych panów - czyli rosję i niemcy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Przyjdzie taki czas, że wszyscy wyjdziemy na ulice bo w tym kraju nie będzie dało się żyć.
Nie będzie za co żyć. :) |
|
|
|
|
Jak widać Polak da się bardzo zgnoić, nim otrzeźwieje z tego chocholego tańca.
"Dziennikarze w środku piekła" "ATAK!" - oto hasła z polszmatu. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
No najlepsza impreza jak zawsze w stolycy.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT No najlepsza impreza jak zawsze w stolycy. Zadyma to Twoim zdaniem najlepsze co można zrobić? Sami siebie niszczymy dzięki takim idiotom świat zmierza ku zagładzie życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
ludek: A znasz imprezy bez zadym ? Ta "impreza" zapewne poszła po mysli organizatorów którzy za nią odpowiadają i są zadowoleni, że obchody były uwieńczone w bijatyki i zamieszki.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
...
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|