|
|
|
czy jest jakas strona internetowa stalowowolskiego schroniska dla zwierzat ?:] jezeli nie strona oficjalna to jakas inna gdzie wrzucaja fotki zwierzyny z opisem ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
a jest w stw schronisko? z tego co wiem to jest w tbg
|
|
|
|
|
Z tego co wiem, w Stalowej Woli nie ma schroniska dla zwierząt. Na pewno jest w Rzeszowie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Potwierdzam w Stalowej Woli nie ma schroniska dla zwierząt...a jeżeli chodzi o stronkę to polecam Przytulisko gdzie masz zdjęcia wszystkioch psów i kotów znajdujących się obecnie w tym schronisku
http://przyt(...)od_GQTFw |
|
|
|
|
tak tez mi sie zdawalo, zalezy jeszcze co chcesz przygarnac polecam tez http://bernardyn.org.pl/ schronisko glownie psow bernardynow ale maja tez inne zwierzaki. A tu zwierzaki z tarnobrzega: http://www.tspz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=30
|
|
|
|
|
A ja Ci jeszcze polecam ...jedno schronisko w którym to są naprawdę przepiękne kudelki które możesz przygarnąć i jest ono ogólno podkarpakie:
http://rsoz.republika.pl/ Może któryś pupilek Ci się spodoba |
|
|
|
|
fajnie,że są jeszcze takie organizacje które bezinteresownie pomagają zwierzakom.To dobrze świadczy o człowieku,że myśli nie tylko o sobie,ale i stara się pomóc też tym ,,najmniejszym".
Gdyby u nas w Stalowej Woli było takie schronisko z miłą chęcią też bym się do niego zapisała,ale niestety jeszcze nie ma |
|
|
|
|
anna22: Możliwe ,ze kiedyś powstanie takie schronisko i w Stalowej Woli - ale nie wiem jaki jest główny powód jego założenia ? - liczba bezdomnych zwierzaków wałęsających się po ulicach danego miasta ? ...u nas aż tak tego nie widąc.
|
|
|
|
|
w sumie nie chodzi o to że tego problemu u nas nie widać,tylko o to że inne pobliskie schroniska aż pękają w szwach od liczby zwierzaków,z którymi niestety nie ma co później zrobić,jeśli nikt ich nie przygarnie.I wtedy zarządzcy muszą je uśpić.Jedni powiedzą że takie schronisko u nas w mieście to następny niepotrzebny wydatek,ale jeśli nie zetknęliśmy się z tym problemem osobiście nie wiemy w czym rzecz.Te zwierzęta się męczą,schroniska są przepełnione,brakuje żywności,podstawowych rzeczy,zawsze jedno dodatkowe schronisko więcej zredukowałoby jakoś ilość zwierzaków na metr kwadratowy.Ale to tylko moje zdanie nie każdy musi się z tym zgodzić
|
|
|
|
|
anna22: Ja bym był za tym żeby została utworzona taka placówka w naszym mieście - sam bym się wybierał pomagać w utrzymaniu czystości i w wyprowadzaniu bezdomnych psów na spacery
|
|
|
|
|
ooo tak... też z miłą chęcią bym pomagała w prowadzeniu takiego schroniska;))
|
|
|
|
|
Magda to zgadaj się z Anią i załóżcie w Stalowej takie schronisko dla bezdomnych zwierząt - a ja będę wpadał wam pomagać
Przy okazji stworzy się ok 5 miejsc do pracy |
|
|
|
|
tylko gdzie z czyms takim pójść?chęci są ale potrzeba zorganizowania.w pojedynkę lub w dwójkę tak jak piszesz raczej nic z tego nie wydzie
|
|
|
|
|
Pierw trzeba sie udac do instytucji która to zajmuje się wydawaniem pozwolenia na otwarcie takiej placówki i odrazu inforumuje co musi zostac spełnione by takowa została utworzona na terenie naszego miasta
|
|