|
|
|
W innym temacie zaczęliśmy dyskusję na ten temat a że się rozwinęła proponuję przenieść ją tutaj. Czego brakuje wam w sklepach komputerowych w stw? Co musicie zamawiać z allegro lub sklepów internetowych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja osobiście od dłużeszego czasu poszukuje twardego dysku
Chciałbym taki z pamięcią około 320 GB - nie wiesz zubr gdzie takiego dostane ? |
|
|
|
|
And computers, koło Maratonu.
|
|
|
|
|
michallo12 a nie orientujesz się czasem czy własniew tym sklepie komputerowy mozna także przeinstaloac system ? Ponieważ szukam własnie takiego serwisu i slyszałem ,że na hali jest dobry ale nie wiem gdzie konretnie
|
|
|
|
|
Takie sklepy upadają. Nie są w stanie dorównać zakupom via internet. Nie są wstanie mieć wszystkiego w najlepszych cenach.
Co takie sklepy mają ? Taki wspomniany AND ? 3 drukarki na półce, że jak kupujesz to z wystawy biorą i pakują ? |
|
|
|
|
Jerset taki dysk to tylko na SM ;) a tak powaznie co potrzebujesz? system to sam przeinstalujesz, to nie filozofia wiec nie sciemniaj, chodzilo nam o konkretne rzeczy ktorych brakuje w stw bo KFC to nam raczej nie brakuje
|
|
|
|
|
Nie przeistaluje sam, ostatnio oddałem mojego lapa do zrywu w Rozwadowie - zwykłego formata robili mi półtora tygodnia i zrąbali mi w nim sterowniki ,że nie mam głosu. A poleciałem po opinni z SM i zaniosłem do nich
Mi brakuje sklepu komputerowego w którym to mógłbym sobie posprawdzać kompy, lapy z iMacka. |
|
|
|
|
JerseyShore - nie masz co z pieniędzmi robić ? W stalowej za taki dysk zedrą min 1.5x cena allegro.
|
|
|
|
|
rcdc: na SM jest za free
Nie ma co się z kasy płukac do 11-go (rozstrzygnięcie konkursu) i latać po sklepach komputerowych czy tez po Allegro Najtańsze sa zdecydowanie na Allegro bo już sprawdzałem. |
|
|
|
|
Naucz się sam przeinstalować własny system, to się czasem przydaje
Duży sklep by się rzecz jasna przydał ale myślę że Stalowa jest na to zbyt mała no i nie wytrzymałby konkurencji cenowej z allegro. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
czy mozna podpiac gry na PC pod wasz post
to czego mi brakuje to premiera od plnocy polska premiera a gre dostane dipiero po 16 w tym samym dniu ot lipa cala europa gra ja nie !!! |
|
|
|
|
CYTAT czy mozna podpiac gry na PC pod wasz post to czego mi brakuje to premiera od plnocy polska premiera a gre dostane dipiero po 16 w tym samym dniu ot lipa cala europa gra ja nie !!! Za mało u nas graczy na uroczyste premiery ;] Poza tym czasem gracz ma lipę jak np. wydadzą grę (Skyrim) 11 listopada i kicha, sklepy nieczynne, poczta nie działa, trzeba czekać *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
fractal no dobra, moż ei by sie nie przyjął ale żeby obczaic laptopa imac pro musze aż jechać do Rzeszowa - Media Markt...troche daleko jak na zwykłe zapoznanie ze sprzętem - to mnie boli ,że nie ma żadnej formy np. otrzymania sprzętu z dowozem do domu na nawet 1 dzień w celu przetestowania
|
|
|
|
|
co do tego ze sklep moglby sie nie utrzymac to nie prawda. dobry sklep da sobie rade a w zeszlym roku zbieralem opinie na ten temat bo mialem zamiar otworzyc taki sklep no ale sprawy potoczyly sie inaczej. moim zdaniem taki sklep dalby rade i to inne moga zaczac sie bac
|
|
|
|
|
zubr no to nie pozostało Ci już nic jak tylko otworzyć ten sklep i rozkręcić dobry biznes - tylko nie zapomnij sprowadzać dobrego stuff-u czyli iMacków i dawać mega konkurencyjne ceny
|
|
|
|
|
chwilowo mam inne plany poszedlem w innym kierunku inna branza jak to sie mowi, ale kto wie moze kiedys zobaczymy jak to sie w zyciu pouklada
|
|
|
|
|
No więc pozostaje mi tylko jeździć po sklepach komputerowych które znajduja się w pobliskich miastach - lub sklepy internetowe z komputerowym asortymentem a szkoda, bo naprawde bardzo by sie przydał tego typu sklep z wysoka jakością sprzetu
|
|
|
|
|
z dobrym sprzetam ale i z dobrymi cenami, bo nie moze byc sprzetu w kosmicznych cenach bo nikt by tego nie kupil a wtedy taki sklep bu upadl wiadomo.
|
|
|
|
|
Tak - dobre ceny to podstawa i dbałośc o klienta - taki sklep z dobrą i wykwalifikowaną - informatycznie obsługą to byłby złoty środek ...gdyby jeszce świadczył usługi serwisowe to już wogóle genialnie i beznes by sie kręcił.
|
|
|
|
|
no to pomysl juz jest teraz tylko trzeba go zrealizowac ale czy my nie za duzo oczekujemy od jednego sklepu? to taki sklep marzenie mozna by powiedziec
|
|
|
|
|
Marzenia są po to aby je realizować - na stalowowolskim rynku sklepy z cześciami komputerowymi nie zaliczyłbym do wysokiej pułki - a gdyby taki stworzyć na wysokim poziomie, to mógłby przynieśc całkiem owocne profity
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
fractal
i ot problem w naszym miescie a czy za mało graczy ? no nie wiem podbilem 8.11 do Tesco po MW3 i juz mam 2 "kumpli" do multi w 10 minut wiec nie sadze ze mało JerseyShore mozesz kupic online masz 14 dni na zwwrot tego imac'a zubrstw sam sklep nie da rady zaplecze techniczne tez to przerabialaem kolneła mnie "zmowa cenowa" w hurtowniach a na dzień dobry zamiast zarzucic m fajową cene to, propozycje +20% niz allegro "... Marzenia są po to aby je realizować - na stalowowolskim rynku sklepy z cześciami komputerowymi nie zaliczyłbym do wysokiej pułki - a gdyby taki stworzyć na wysokim poziomie, to mógłby przynieśc całkiem owocne profity..." nie przegonisz ani nie oblecisz marketów, to jest ból na bóle !!! ze sklepu musiał bys zrobić hutrownie co w STW i okokolicach jest raczej nie do ogarnięcia :0 poza tym wiedza ludzi na temat hardware jest stanowczo poza marginesem błedu statystycznego :p np dzisiaj pomoc online ziom wyczesany ASUS, LAP na i7 i 5730 radek no kto robi taki badziew poprostu żałosne !!!! |
|
|
|
|
Pituch: gdzie jest taka możliwość ? chyba nie na Allegro ? jeżeli byłbyś tak uprzejmy to podeślij mi link do tej stronki gdzie są takie warunki , na 14 dniowy zwrot
|
|
|
|
|
Kupowałem części komputerowe przez allegro i muszę przyznać, że na włąsnej skórze przekonałem się, że jest to ryzykowna sprawa. A podszedłem bardzo ambitnie, bo od różnych dostawców kupiłem wszystko poza obudową, DVD i dyskiem.
Miałem dużo odsyłania i nerwów, bo albo dostawałem, nie to co zamówiłem, albo komponenty były zepsute. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ja na całe szczęście nie spotkałem się jeszcze z taka sytuacją , gdzie kupiłbym coś nieoryginalnego ze sprzętu komputerowego - online - ale za to już moi znajomi tak - i nie wiem czy każdy sprzedający czasem nie posiada własnie takiej transzy felernego towaru - tak samo dzieje sie z plazmami - obaj kupią taką sama a jednemu cały czas się psuje
|
|