|
|
|
CYTAT Zarząd może, ale nie musi, tak powiada ustawa, prokurator po zapoznaniu się z dowodami tj. wydruk rozmowy w tym przypadku, podejmuje decyzję. Jest wiele wyroków SN w podobnych sprawach. a to dzięki za info tego nie wiedziałem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jadeit - bedziesz przepraszal tak przy wszystkich ?:]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Zubrstw: przesylam ci bardzo ciekawy link, do artykułu prokuratury, gdzie jasno wyjasniono cała procedure związaną z tą kwestią. Mam nadzieję, że innym użytkowniką też się kiedyś przyda.
Zacznijcie czytac najlepiej od 58 strony http://www.polic(...)cie.html |
|
|
|
|
Mam propozycję - niech ci, którzy chcą legalizacji marychy, wystapią o likwodację MONARów, klinik odwykowych, i jakiejkolwiek opieki medycznej związanej z chorobami alkoholików i palaczy.
Wasz wybór - używka = narkotyk = wolność = brak odpowiedzialności = brak pomocy. Skoro próbujecie wprowadzać taki sposób rozumowania - to bądźcie konsekwentni. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
zgadzam się w 100% - tach
|
|
|
|
|
Leczenie wszelkich uzależnień powinno się odbywać prywatnie z kieszeni zainteresowanego.
Jestem za legalizacją wszystkich używek + reszta prochów na zasadzie jak chcesz zdychać to se zdychaj, ja ci nie będę w tym przeszkadzał (w zdychaniu) Podobno 20-30 filiżanek mocnej kawy na raz może spowodować śmierć, czy nie powinno się wprowadzić ograniczeń w dostępie do kawy? "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
No to życzę szczęście w poszukiwaniu mojego I.P.
|
|
|
|
|
zgadzam sie jeszcze bardziej w 100% - tach
|
|
|
|
|
I w tej kwestii kosmal się zgadzamy. Dodałbym jeszcze publiczne kary cielesne dla każdego, kto udostępni lub sprzeda "towar" osobie poniżej osiemnastego roku życia.
Skoro odpowiadamy za nasze pociechy, to Państwo powinno pomagać nam je chronić. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Skoro odpowiadamy za nasze pociechy, to Państwo powinno pomagać nam je chronić. Zgadzam się ale wg mnie to pobożne życzenie - Państwo chce dziś zakazywać ludziom czego się tylko da a nie potrafi egzekwować prostego zakazu sprzedaży alkoholu i tytoniu nieletnim. Im więcej obowiązków państwo bierze na siebie tym gorzej się z nich wywiązuje. Państwo które zajmuje się prawie wszystkim tak naprawdę nie zajmuje się już dobrze niczym - jak taki fachowiec od wszystkiego. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Jadeit - i tu cię muszę rozczarować, każda karta sieciowa posiada przypisany na stałe numer sprzętowy. Choćbyś nie wiem jak kombinował, nie ukryjesz go. Jeśli masz IP przydzielane dynamicznie - każdy serwer rejestruje jakiemu komuterowi, kiedy jakie IP przydzielił.
W każdej chwili, można znaleźć każdego z nas. Internet nie jest anonimowy. Trzeba o tym pamiętać. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Karta sieciowa - a to dobre! Szkoda, że mam mobilny internet na kartę
|
|
|
|
|
Co za ....... heh szkoda gadac niech kazdy sobie dopowie.
poprostu mi cię szkoda, a twoich rodziców tym bardziej |
|
|
|
|
jadeit - ty nawet nie rozumiesz o czym ja piszę - współczuję. Obyś na własnej skórze się nie przekonał, jak bardzo się mylisz.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT jadeit - ty nawet nie rozumiesz o czym ja piszę - współczuję. Obyś na własnej skórze się nie przekonał, jak bardzo się mylisz. Skoro twierdzisz, że znajdziesz fizycznie mojego laptopa - to gratuluję! Co Ci po samym I.P. skoro nigdzie tego neta na kartę nie rejestrowałem. W jakim świecie Ty żyjesz?! |
|
|
|
|
Tak sobie czytam te wypowiedzi na temat pozwań czy też nie pozwań do sądu. Jestem w sumie nie w temacie bo nigdy nie uczestniczyłem w życiu żadnego forum czy też czatu ( teraz się zarejestrowałem bo noge złamałem
Czyli jeśli chodzi o ten sąd, to rozumiem że jak jakiś nick obrazi drugiego nicka to ten może pozwać go do sądu?????????? Chore to trochę dla mnie bo przecież wszyscy tu są nikami, w sumie każdy jest anonimowy. Tutaj Iksiński przeciez nie obraża Kowalskiego czy Nowaka |
|
|
|
|
Ale oni twierdzą, że mnie namierzą
|
|
|
|
|
602 664 0XX cos jeszcze?, moze dwie ostatnie cyferki?
|
|
|
|
|
Dawaj cały numer a najlepiej do mnie zadzwoń
|
|
|
|
|
srasz juz w gacie?
|
|
|
|
|
Nie, bo to nie mój numer
|
|
|
|
|
zal
|
|
|
|
|
Jak się czujesz urażony tymi epitetami to przepraszam.
|
|
|
|
|
wybaczam
|
|
|
|
|
Byłem rozdrażniony i dlatego wyszło jak wyszło. Może gdybym w tamtym momencie zapalił trawki to bym się wyciszył, ale ja właśnie dlatego byłem rozdrażniony, że nic nie miałem...
Jednym słowem wróćmy do tematu |
|