|
|
|
CYTAT jadeit :,,Jednak, gdyby spodobała mi się z charakteru i jej zależałoby na mnie może dałbym jej szansę, pod jednym warunkiem. Musiałaby przejść na dietę i zacząć uprawić jakikolwiek sport\'\' Dziwne masz podejście ja nie stawiałabym żadnych warunków gdybym naprawdę kochała zostawię to bez komentarza. JerseyShore : widzę że wiesz o co mi chodzi No bo widzisz olga, jakby Ci tu powiedzieć. Ja przystojny facet jestem i nie potrzebuje się pokazywać z wielorybem. W zdrowym ciele zdrowy duch i jak ktoś mi powie, że jest gruby i nie chce mu się za przeproszeniem dupy ruszyć, aby coś osiągnąć, to sory ale taka osoba jest dla mnie nie do zaakceptowania. Leń i tyle. Jest tyle pięknych kobiet, że na kaszaloty w konserwie nie mam czasu... A więc ćwicz, rób coś z sobą a nie narzekaj, ze jesteś gruba i nikt cie nie zechce! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jadeit: Jedyne, co chcę Ci powiedzieć, jesteś Narcyzem zadufanym w sobie. To czy jesteś przystojny pozostaw ocenie innych. Dodaj swoje zdjęcie i poczekaj na komentarze.
|
|
|
|
|
jadeit, nie obraź się, ale nie powinno się oceniać ludzi po wyglądzie. Jeżeli ktoś ma trochę więcej tu i tam i dobrze mu z tym to jakim prawem oceniasz go że jest gorszy? Od czego gorszy? Od kogo? Może od zapatrzonego w siebie kolesia którynic innego nie robi poza pompowaniem na siłowni i przeglądającemu się godzinami w lustrze. Często da się zauważyć takich kolesi napompowanych jak balony jak bujają się z lachonami po mieście. Wiadomo, wygląd jest ważny, ale nie popadajmy w skrajności. I uwierz mi, nie wszystko złoto co się świeci. A pod solar opalenizną, półcentymetrową warstwą szpachli, odjechanymi tipsami rzadko można spotkać kogoś z kim można sensownie porozmawiać. No chyba że gustujesz w typie Jola Rutowicz czy imprezowiczka Oksana.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
jadeit :
A więc ćwicz, rób coś z sobą a nie narzekaj, ze jesteś gruba i nikt cie nie zechce! Te słowa to niby do mnie kierowałeś? wiesz ja nie narzekam bo nie mam na co zastanów się lepiej nad sobą i nad swoim zachowaniem . przystojniaczku ujawnij się to ocenimy ! |
|
|
|
|
Kobiety Size+ to nie 100kg wieloryby i znowu ktos myli pojęcia - jadeti Tobie to nawet kultury brakuje = rozumiem ,że masz inny gust i mierzysz bardziej w Heidi Klum - blond supermodelke z nogami po szyje - ale takie laski lecą na kase a jak jesteś po AWF-ie to ten temat jest Ci obcy...poza tym gdy znajdziesz juz swoja wymarzona ksieznicze która to poleci na Twoją wątpliwą urodę - to pamiętaj ,że zawsze znajdzie się ktoś przystojniejszy, lepiej zbudowany...kto odbije Ci laske tak samo jak Ty ja zdobyłeś
|
|
|
|
|
nie wiem dlaczego tak wskakujecie na jadeit :] przeciez generalnie ma racje, wczesniej pisal o tym ze gruba dziewczyna/gruby chlopak na wlasne zyczenie sobie utrudnia poznawanie ludzi - i to jest racja ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ok zgadzam się w 100% że wygląd nie jest najważniejszy i nie zamierzam z tą tezą polemizować. Fakt jest jednak faktem, że zawsze w przyrodzie wygrywa najmocniejszy, obdarzony przez naturę "zdobywca", a samice zazwyczaj wybierają tych najbardziej "umięśnionych" i z najdłuższym... no wiecie... (choć nie zawsze idzie to ze sobą w parze). Selekcja naturalna czy jakoś tak
PS. Nie jestem narcyzem. Po prostu nie jestem przeciętny, jak pospolity Kowalski. I takiej tez szukałem dziewczyny (wcale nie tapeciary czy skawareczki z solarium). Szukałem normalnej, zdrowej kobiety bez nadwagi. I taka znalazłem! Jako że jestem WF-istą, to sami rozumiecie. Kobiety do mnie lgną, czasem muszę odmawiać spotkania (bo aktualnie jestem zajęty). Takie życie. I na sam koniec taka małe stwierdzenie: proszę nie mówcie mi, że podczas pierwszego spotkania nie zwracacie uwagi na wygląd partnera, bo nie uwierzę. No taka prawda! |
|
|
|
|
"kobiety do mnie lgną"...
Cóż za skromność Jonny Bravo Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Prawda w oczy kole?
A co do Ciebie olga, to nie bądź śmieszna. Masz jakiś kompleks to Twoja sprawa. Nie kierowałem tych słów do Ciebie. Co do braku kultury to mnie rozbawiłeś Jersey... Ze niby co? |
|
|
|
|
Gdyby tak brać przykład ze zwierząt trzeba by się spowrotem cofnąc do rozwoju małpy
Są także takie gatunki które to zjadają swoje potomstwo...totalne średniowiecze w myśleniu..i szkoda cokolwiek tutaj ludziom tłumaczyć...bo znają sie tylko na "cegłach i gwoździach". Ps. jadeti ściągaj dalej wzorce z Animal Planet |
|
|
|
|
Nie mam kompleksów .
Widzę że odbiegamy od tematu teraz bo nie o to w nim chodziło . Bez obrażania dziewczyn i wyzywania ich . Tak jak juz wspomniałam jadeit nie piszemy tutaj o wielorybach tylko plus size to nie to samo . a jeśli chodzi o te wieloryby to skąd wiesz że nic nie robią i tylko siedzą i jedzą hmmm....?? właśnie nic nie wiesz a oceniasz . A może to jest wynikiem ciąży , choroby . idąc tym tropem rozumie że zostawisz dziewczynę jak przytyje 10 kg bo sobie lepszą znajdziesz . |
|
|
|
|
tak obserwuję tę dyskusję i śmiać mi się chce nikt nikogo nie zmusza do bycia z kims, kto mu się wizualnie nie podoba, bo wydaje mi się, że i wizualność i charakter są istotne przy wyborze partnera. Po co wiązać się z kimś, kto nas fizycznie nie pociąga, ale jest megainteligentny? ktoś może naskoczyć, że " liczy się wnętrze", owszem, ale musi w jakiś sposób łączyć się z naszymi preferencjami estetycznymi.
|
|
|
|
|
CYTAT tak obserwuję tę dyskusję i śmiać mi się chce nikt nikogo nie zmusza do bycia z kims, kto mu się wizualnie nie podoba, bo wydaje mi się, że i wizualność i charakter są istotne przy wyborze partnera. Po co wiązać się z kimś, kto nas fizycznie nie pociąga, ale jest megainteligentny? ktoś może naskoczyć, że \" liczy się wnętrze\", owszem, ale musi w jakiś sposób łączyć się z naszymi preferencjami estetycznymi. No w końcu jakaś dziewczyna się odważyła i napisała prawdę! Brawo! Jest Nas na świecie ponad 7 miliardów, myślę, że w życiu mamy duży wybór, nawet ograniczając się do Naszego małego państwa. Ktoś kiedyś powiedział, że "tego kwiatu jest pół światu". Zatem nie marnujmy życia u boku kogoś mało atrakcyjnego fizycznie, bo może to w przyszłości doprowadzić do zdrady i późniejszego rozłamu w związku, a przecież nie o to chodzi! |
|
|
|
|
moniaala: hipotetycznie - masz teraz swój inteligentny i szczupły ideał - chemia, przyciąganie fizyczne, cenisz jego IQ - mija 20-30 lat małżeństwa , ideałowi o dziwo popsuł się metabolizm - co skutkuje dodatkowymi 30kg - taka genetyka (teraz to ideał plus size)...jak sobie wyobrażasz wtedy wasze relacje ?
|
|
|
|
|
JerseyShore dobrze zauważył . Sama jestem po ślubie 5 lat i mąż przytył ok 10 kg i wcale nie kocham go mniej. A po ciąży też przytyjesz - ja dochodziłam do wagi z przed jakieś pół roku .
|
|
|
|
|
fotka.pl/profil/Jadeit
doklepcie swoje i z prawdopodobienstwem wynoszacym 1 macie swojego Jadeita;) |
|
|
|
|
CYTAT fotka.pl/profil/Jadeit doklepcie swoje i z prawdopodobienstwem wynoszacym 1 macie swojego Jadeita;) Brawo! Gratulacje Sherlocku Holmesie |
|
|
|
|
Hhahahahahahahah, zenada chlopie zenada to co teraz odstawiles
|
|
|
|
|
Pisałeś że jesteś przystojny to dlaczego zdjęcie zmieniłeś na inne??
boisz się ! |
|
|
|
|
Dokladnie, typowy internetowy ujadacz. Siebie nie widzi a z innych szydzi
|
|
|
|
|
zgadzam się w 100 %