|
|
|
CYTAT jadeit : No bo widzisz olga, jakby Ci tu powiedzieć. Ja przystojny facet jestem . Widzę jaki przystojny hehe . obrażasz innych bo boisz się prawdy ! //moderowano/ zubrstw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT przykro mi.. jestem mezczyzna dalej przenos swoje smutki i zale na innych.... bo tak latwiej nie? Smutki i żale? kto się żali, kto się smuci. Coś ci się w główce makówce p****o PS. Następnym razem skopiuj zdjęcie! //moderowano/ zubrstw wulgaryzmy |
|
|
|
|
CYTAT jadeit : No bo widzisz olga, jakby Ci tu powiedzieć. Ja przystojny facet jestem . Widzę jaki przystojny hehe . obrażasz innych bo boisz się prawdy ! Pilnuj własnego - GRUBEGO - d**ka! Jak nie zdążyłaś się doczołgać do komputera, aby podziwiać moje cudowne portfolio to... ściśnij pi**ę! //moderowano/ zubrstw wulgaryzmy |
|
|
|
|
Nie musze wystarczy mi satysfakcja ze ladnie w porach miales jak to zdjecie zmieniales
|
|
|
|
|
To gratuluję!!
A co nie podobało Ci się? |
|
|
|
|
Ja preferuje kobiety ale skusze sie do uzycia porownania ze nie jedna +20kg jest ładniejsza od Ciebie
|
|
|
|
|
grubo ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT jadeit : Pilnuj własnego - GRUBEGO - d**ka! nie muszę bo nie mam takiego brak słów jak można byc takim jak ty . //moderowano/ zubrstw korzystaj z cytatów |
|
|
|
|
CYTAT moniaala: hipotetycznie - masz teraz swój inteligentny i szczupły ideał - chemia, przyciąganie fizyczne, cenisz jego IQ - mija 20-30 lat małżeństwa , ideałowi o dziwo popsuł się metabolizm - co skutkuje dodatkowymi 30kg - taka genetyka (teraz to ideał plus size)...jak sobie wyobrażasz wtedy wasze relacje ? a kto powiedział, że mój ideał jest superszczupły i prosto z siłowni? z jakiegoś powodu ludzie się ze sobą związują, i nie mówiłam, że jest to tylko i wyłącznie fizyczność. jeżeli teraz akceptuję pewne wady partnera, on moje, to dlaczego mam tego nie robić za 20-30 lat? Pamiętajmy też, że z nami, kobietami czas nie współpracuje, a nawet powiedziałabym, że obchodzi się bezlitośnie, jednak małżeństwa z 50letnim stażem funkcjonują w społeczeństwie, a na dodatek akceptują siebie i traktują tak jak na początku związku Poza tym nasz wygląd zewnętrzny zależny jest od wielu czynników, trybu życia, diety, sportu czy choćby sposobu myślenia na swój temat. |
|
|
|
|
moniaala: Założyłem hipotetyczna sytuacje i nie pisałem ,że tak jest w rzeczywistości u Ciebie - chciałem się dowiedzieć jakbyś konkretnie Ty postąpiła w sytuacji takiej jak w moim poście - możliwe ,że są i ludzie którzy to nie zmienili do siebie nastawienia i traktuja się jak na początku - chociaż to mało prawdopodobne - czasem właśnie takie małe wady które są gdzieś na początku i się z nich śmejemy mogą w przyszłości zaowocować bardziej negatywnie i możemy mieć tego dosyć
|
|