|
|
|
Ci co nie maja dzieci,to nie wiem po co sie tu udzielaja a najlepiej niech zglosza swojew madrosci do sejmu,bo rozwiklali wlasnie caly problem setki polakow w kraju.
Co mnie obchodza inne kraje,ja zyje w polsce i chce byc polakiem ale przejdz sie czlowieku po saklepach,zobacz co ile kosztuje i nawet najlepsza praca w polsce ledwo pokrywa tee wydatki(praca hmmw tym kraju?)zobacz czlowieku choc po ile pampersy i nawet co jakis czas musisz temu dziecku jakos zabawke kupic. Pisane jest tyle,co jesat wierutnymi bzdurami co socjalne ok500zl to za duzo?dla tych co pracy nie maja,a niestety ceny ida non stop w gore co nie pokrywa sie z zwyzkami zarobkow,co wy chcecie bysmy sie stali druga Afryka to tam zapraszam. Znamy realia i sytuacje w kraju przy kredytach,oplatach wszystkich rach,zakupach zywnosci,paliwie i calej reszcie przyok3000tys ile ci kasy zostanie i miej jeszcze dziecko wtedy podyskutuj |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raczej bedziesz dobrze zyc przy 3 milionach miesiecznie patrioto . Jezeli chodzi o Afryke, to w wielu dziedzinach gospodarki jest tam lepiej niz w Polsce .
Wyzsze becikowe jak najbardziej , 0 zloty dla bezrobotnych , zus polowe mniejszy , zmniejszenie kosztow pracowniczych , uproszczenie prawa podatkowego , 3 % pkb na innowacje i po 15 latach w Polsce zyje sie na poziomie zblizonym do sredniej europejskiej |
|