~~nowy | |
|
|
CYTAT no ja przepraszam ale to co nazywacie :kebab: na WP. to istna porazka!!!!! wole zapiekanki z hali!!!! Smacznego! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~obrazony | |
|
|
do ~~nowy
w turcji spędziłem 3 lata i znam smak kebaba!!! i to nie chodzi o umiejscowienie na mapie tylko o prawdziwy smak!!! Ci co jedli normalnie nie dadza sie wyrolowac!!!kebab we francji smakuje tak jak w turcji!!!bo turcy robia!!! ale najgorsze jest to ze tacy ludzie jak Wy podszywacie sie pod pozorem oryginału a daleko wam do tego niestety!!!! znacie takie cos jak HARISA?????????????? niesądze!!! a to własnie arabska przyprawa do kebaba!!! |
|
|
~~~~smakosz~~ | |
|
|
~widze ze ~~nowy dał sie poniesc prowokacji!!!!
fakt jest taki ze kebab to bułka z miesem mielonym!!!! nie pozdrawiam nikogo!!!! |
|
|
~~????bułka??? | |
|
|
a dlaczego szukaja caly czas kogos do pracy ???????
mało płaca czy jedzenie jest ponizej normy? takie pytanie tylko!!! |
|
|
~~nowy | |
|
|
CYTAT ~widze ze ~~nowy dał sie poniesc prowokacji!!!! fakt jest taki ze kebab to bułka z miesem mielonym!!!! nie pozdrawiam nikogo!!!! mylisz się,bo ten nowy to nie nowy. |
|
|
~~nowy | |
|
|
CYTAT do ~~nowy w turcji spędziłem 3 lata i znam smak kebaba!!! i to nie chodzi o umiejscowienie na mapie tylko o prawdziwy smak!!! Ci co jedli normalnie nie dadza sie wyrolowac!!!kebab we francji smakuje tak jak w turcji!!!bo turcy robia!!! ale najgorsze jest to ze tacy ludzie jak Wy podszywacie sie pod pozorem oryginału a daleko wam do tego niestety!!!! znacie takie cos jak HARISA?????????????? niesądze!!! a to własnie arabska przyprawa do kebaba!!! Powiadasz 3 lata i zansz smak kebaba... To powim Ci,że Turcji to ty na oczy nie widziałeś.I nie wiem,co ty nazwasz prawdziwym smakiem.A we Francji niestety zajadałeś się wołowiną tylko tyle,że z filetowanego mięsa przekladanego cielęciną. I kto to jest WY? A haris można kupić nie tylko w krajach arabskich,wystarczy pojechać choćby do Francji,Niemiec,Austrii, a jak się postarasz to i w Polsce kupisz. |
|
|
~~~~~~ | |
|
|
Jak obrazony turcji nie widzial na oczy, to Ty niewiesz jak smakuje prawdziwy kebab Jest Remis teraz udowodnijcie obaj ze macie racje
|
|
|
~~stan | |
|
|
CYTAT do ~~nowy ARISA baranie!!! a nie HARISA
w turcji spędziłem 3 lata i znam smak kebaba!!! i to nie chodzi o umiejscowienie na mapie tylko o prawdziwy smak!!! Ci co jedli normalnie nie dadza sie wyrolowac!!!kebab we francji smakuje tak jak w turcji!!!bo turcy robia!!! ale najgorsze jest to ze tacy ludzie jak Wy podszywacie sie pod pozorem oryginału a daleko wam do tego niestety!!!! znacie takie cos jak HARISA?????????????? niesądze!!! a to własnie arabska przyprawa do kebaba!!! |
|
|
~~Krak | |
|
|
Jak chcecie zjeść kebaba to trzeba jechać do Turcji,mięso w kebabie występuje pod postacią baraniny,cielęciny i kurczaka.Odnośnie mięsa wytwarzanego na duży handel proponuje staż w jedej z firm produkujące takie mięso ( rozumiem wegetarian).A czy tam podają Tan ???
|
|
|