|
|
|
//
moderowano reklama, w dziale reklama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexia28 czy mi się wydaje czy reklamujesz ten bar ?
Nie jadłem - ale juz w innym temacie namawiałas na spróbowanie w Fasolce kebaba - skusze się w środę - i dam Ci znac na PW czy mi smakowało |
|
|
|
|
Najlepsze żarcie jak by nie patrzył jest w Raviolce. Nic dodać, nic ująć. Nie maco zmieniać. Wystarczy spojrzeć kto tam jada. Lekarze, sędziowie, biznesmeni, robotnicy,emeryci, psy, przypadkowi przechodnie.Wszyscy. Coś musi być w tym lokalu że ludzie tam tak ciągną.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Najlepsze żarcie jak by nie patrzył jest w Raviolce. Nic dodać, nic ująć. Nie maco zmieniać. Wystarczy spojrzeć kto tam jada. Lekarze, sędziowie, biznesmeni, robotnicy,emeryci, psy, przypadkowi przechodnie.Wszyscy. Coś musi być w tym lokalu że ludzie tam tak ciągną. jak to psy?? |
|
|
|
|
Alexia coś z tą fasolką musi być skoro tak gonisz na nią ludzi.
Jak załatwisz choinkę to może i sylwestra zorganizujesz w rynku? A na fasolkę jutro się skuszę. Od której tam u was czynne? Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Własnie wrocilem z Orlenu koło Tesco
Placek był ogromny i przepszny polecam |
|
|
|
|
To tam już jest otwarte? Nie tak dawno wszystko było rozkopane - chyba, że część gastronomiczna nie była objęta remontem. Musze się w końcu wybrać na te placki. Bardzo wielu ludzi je zachwala.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Alexia coś z tą fasolką musi być skoro tak gonisz na nią ludzi. Jak załatwisz choinkę to może i sylwestra zorganizujesz w rynku? A na fasolkę jutro się skuszę. Od której tam u was czynne? Bartomix - mozemy isc we 2-óch , powiemy "właścicielce" - że jestesmy z SM - może jakis rabat będzie na dobrego kebaba ? ...alexa sa jakies rabaty za podbijanie tematu ? |
|
|
|
|
Gorzej, jak się okaże, że fani "sm" są tam niemile widziani
Polecam nieśmiertelne rzeszowskie zapiekanki z baru STS koło dworca. Produkt kultowy. Nigdy nie bolał mnie po nich brzuch Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|