NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Palikot chce legalizacji prostytucji;/, co sądzicie?
ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 10:03  
CYTAT
wina=kara !

Czyli jednak bierzesz pod uwagę i to ,że sama może podjąć decyzję bez Twojej aprobaty a tym bardziej Twojej wiedzy...i wtedy poniesie konsekwencję swojego czynu...dlatego mirek się Ciebie zapytał - "Co powiecie na to, jak wasza piętnastoletnia córka przyjdzie i powie wam, że właśnie zarejestrowała się jako prostytutka (albo zagrozi tym, jak jej zabierzecie kieszonkowe?)"

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 10:03  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 10:13  
JerseyShore

w moim domu uwazam ta wypowiedz Mirka jako abstrakcje umiech
w innych domach nie wiem, nie kwestionuje
lecac dalej "normalna rodzina" chyba sobie na to nie pozwoli !
Miruś wkręca Wy łykacie
jak pisalem 24H wiśniowka a co tam, tego nikt nie łyka !
bo nie dociera
tylko wyzsza polka !
arystokracja
ehhh

//moderowano/ zubrstw - korzystaj z cytatów !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 10:20  
PITUCH: ja nie łykam Mirka - mam swoje myslenie co nie koliduje by sie z kims zgodzic w osobnej kwestii - np Mirek jak widać jet wierzącą osobą a mi bliżej do atesity chytry
Chodzi o to ,że uważam moich rodziców za przykład i nigdy nie powiedziałbym ,że mnie źle wychowali - ale ukierunkowałem się sam...porażkami, błędami, sukcesami - nie musisz pić wiśniówki żeby Twoje dziecko Cię nie zapytało o zdanie - nie zrobi tego gdy będzie uważało ,że zna na to odpowiedź i zrobi po swojemu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 10:26  
rodzice to przyklad , GURU !!!

wisniowka to taka abstrakcja sa takie rodziny zejdzmy na ziemie !
jak dziecko zapyta sie mamy taty o rade ,jak tam jest 3 promile!

ehhh
"... nie zrobi tego gdy będzie uważało ,że zna na to odpowiedź i zrobi po swojemu...."
spoksik umiech
BRAWA !!!
dla Ciebie i mojego dzieciaka! i innych!
dzieciak doróśł umiech
nareszcie !!!
dzieki .
a konsekfencje tej decyzji ponosi kto ?
yyy
dziaciak i ja umiech
ty nie kumasz o czym pisze ?

a Mirusia juz chyba rozgryzłem ;P
troche zejdzie zanim sie przekonam ze mam racje umiech
zreszta Mirus powinien pamietac ja pislem, ze przygladne sie jego "dupie"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 11:07  
pituch - przebaczyłeś coś komukolwiek? (skoro pytasz, czemu Jezus przebaczył jawnogrzesznicy) Chodzisz, do spowiedzi? Wiesz co to odpuszczenie win?

Jesteś dziwny, moim zdaniem niezwykle prosty. Nie dostrzegasz większości głębszych aspektów życia. Ale fajnie się z kimś takim dyskutuje - po prostu, bez żadnego wysiłku.umiech

A co do tego dobierania się do.... - coś nie tak z twoją orientacją?

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 11:26  
PITUCH: Twoje wypowiedzi są chaotyczne i w dodatku sprzeczne - w każdej odpowiedzi regulujesz swoje nowe poglądy i zdanie na konkretny temat - nie ma większego sensu dyskutowanie z Tobą tylko sie przedrzeźnianie chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 11:30  
Jersey - on taki właśnie jest. Nielogiczny, chaotyczny, wypowiedzi bez większej spójności - ciężko w nich znaleźć jakiś ciąg myślowy, nie mówiąc już o związku przyczynowo-skutkowym.

Dla mnie pituch stanowi tu taki lokalny folklor.

A co do prostytucji - zapewne nikt nie chciałby mieć takiej legalnej tufty w najbliższej rodzinie.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 14:38  
CYTAT

Jersey - on taki właśnie jest. Nielogiczny, chaotyczny, wypowiedzi bez większej spójności - ciężko w nich znaleźć jakiś ciąg myślowy, nie mówiąc już o związku przyczynowo-skutkowym.

Dla mnie pituch stanowi tu taki lokalny folklor.

Ty też chytry Obydwaj stanowicie lokalny folklor i lokalne ciekawostki.

CYTAT

A co do prostytucji - zapewne nikt nie chciałby mieć takiej legalnej tufty w najbliższej rodzinie.

Genialne.
Napisz i wydaj może książkę "1001 przemyśleń współczesnego filozofa mirka777" smiech2
Podpowiem parę podobnych tekstów :

A co do kradzieży samochodów - zapewne nikt nie chciałby żeby mu auto ukradli.

A co do drogiego paliwa - zapewne nikt nie chciałby żeby kosztowało 100 złotych za litr.

A co do chodzenia po chodniku - zapewne nikt nie chciałby żeby mu spadł na łeb radziecki satelita

smiech2

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:14  
Nieeee - no twoje wypowiedzi są tu wyznacznikiem nowej jakości myślenia. umiechumiechumiechumiech Dorośnij - potem komentuj.umiech

fractal - skoro tak cię poruszył mój wpis, to może ty już masz kogoś takiego w rodzinie?

Tak sobie rozmawiałem dziś z żoną o tym temacie i wyszło na to, że osoby, które korzystają z takich usług również muszą mieć znacznie zaniżone poczucie własnej wartości. Delikatnie mówiąc.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:22  
Zaniżanie poczucia własnej wartości nie musi miec wiele wspólnego z korzystania z usług prostytutek - niektórych ludzi to kręci - zaleznie od preferencji chytry
Sa ludzie którzy nie widzą się w związkach i są tacy którzy sobie nie wyobrażaja życia bez ukochanej kobiety - nie można kategoryzować ,że Ci co na nie chodzą to musi być z nimi cos nie tak umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:25  
Kupowanie ludzkiego ciała, wiąże się z rezygnacją z pewnych wartości moralnych które decydują o tym jakie miejsce zajmujemy w niszy rozwoju cywilizacyjnego. To świadczy o stopniu włąsnego człowieczeństwa. Korzystanie w usług prostytutek to po prostu krok w stronę prymitywności.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:28  
mirek777 przecież są małżeństwa z wyboru a nie miłości - kobiety czy też mężczyźni poprzez takie związki kupuja sobie własną przyszłość i byt - to też jest prostytucja ?
Gdy kupisz swojej żonie prezent a ona Ci za to wieczorem podziekuje - to też jest prostytucja - może troche miej jawna umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:36  
Jersey, wchodzisz trochę na ruchome piaski, a jednocześnie bardzo rozległy temat. Ocenianie zachowań międzyludzkich dotyczących tak intymnej i prywatnej sprawy jak to, co się dzieje między małżonkami wiąże się prawie zawsze z błędną oceną. Trzeba by wiejść w skórę takich ludzi.

To, o czym ty napisałeś, wygląda na pierwszy rzut oka na wypaczenie małżeństwa. Ale tylko żona wie, czy rzeczywiście "dziękuje" mężowi za prezent, czy też zupełnie bez związku, ma na to ochotę. Jak to ocenić? - nie da się.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:43  
mirek777 Tak samo jest z podejściem do ludzi którzy korzystaja z tego typu usług - nie wejdziesz im do głowy i nie dowiesz się co nimi kieruje - czy maja zanizona ocene osobistą czy może ochotę na odmianę chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:49  
Popęd seksualny. Nic więcej. Facet musi umieć nad tym panować, inaczej pójdzie na lewo, gdy jego żona na przykład zajdzie w ciążę. No właśnie o to chodzi, żeby panowac nad własnym ciałem a nie odwrotnie. I właśnie o to chodzi, żeby człowiek umiał się wspiąć na wyżyny rozwoju własnego umysły - zamiast gnać za uciechami ciała.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 16:57  
Tyle ,że Ty piszesz w sposób jakby był juz nałogowcem - przeciez nikt nie mówi ,że trzeba z takich usług korzystac notorycznie - wątpie żeby było takich wielu którzy to codziennie chodzą domów publicznych - gdyby tak było i mieli taki poped - juz dawno byliby w związku i miel ito za darmo chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 17:00  
Wiesz, nie mam nic przeciwko, jeśli dwoje ludzi, nie pozostających w związku sakramentalnym, spotka się i .... wiadomo o co chodzi (nie chcę pisac wprost, bo czytają to również dzieci).

Zupełnie inną sprawą jest sprzedawanie swojego ciała i kupowanie czyjegoś ciała. Jedna osoba sprowadza się do roli przedniotu a inna w imię braku panowania nad swoim ciałem, kupuje czyjeś ciało.

To takie upadlające i niskie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2011r. 17:12  
Moim zdaniem źle do tego podchodzisz - nie kupujesz czyjegos ciała , poniewaz nawet jak zapłacisz prostytutce to nie jest ona Twoja własności - kupujesz doznania które ona Ci daje - za pieniądze - mogłaby to zrobic za darmo - i wtedy byłoby jak w związku które żyja na kocia łape a tak weżmie za to przynajmniej kase - i zaplaci podatki państu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2011r. 14:26  
mirek777

"...Jesteś dziwny, moim zdaniem niezwykle prosty.."
prosci ludzie nie zadawali pytan
wierzyli w Boga !!!
o orientacje sie nie obawiaj umiech
taki skrypcik umiech

JerseyShore

"....ITUCH: Twoje wypowiedzi są chaotyczne i w dodatku sprzeczne... "
i o to chodzi Ludzie myslcie umiech

mirek777

:...Jersey - on taki właśnie jest. Nielogiczny, chaotyczny, wypowiedzi bez większej spójnośc...."

a kto tu pisal o psyholach ?

"...Tak sobie rozmawiałem dziś z żoną o tym temacie i wyszło na to, że osoby, które korzystają z takich usług również muszą mieć znacznie zaniżone poczucie własnej wartości. Delikatnie mówiąc...."

zaniżone , hahhah
no prostego robola nie stac na k...e
wiec sa inne aspekty wspolzycia ....
gosc z kasa
stac :
zrzucic z krzyzaumiech
wiec nie bardzo kumam jak mozna miec :...zaniżone poczucie własnej wartości..."
wartość to pieniądz umiech

:Kupowanie ludzkiego ciała, wiąże się z rezygnacją z pewnych wartości moralnych które decydują o tym jakie miejsce zajmujemy w niszy rozwoju cywilizacyjnego. To świadczy o stopniu włąsnego człowieczeństwa. Korzystanie w usług prostytutek to po prostu krok w stronę prymitywności.""

ta Jezusa tez prymitywem nazywasz ?

"....Popęd seksualny. Nic więcej. Facet musi umieć nad tym panować, inaczej pójdzie na lewo, gdy jego żona na przykład zajdzie w ciążę....:\
z mezem czy na lewo ??
jak z mezem mamy XXI wiek no co ty ?

"...Jedna osoba sprowadza się do roli przedniotu a inna w imię braku panowania nad swoim ciałem, kupuje czyjeś ciało...."
taa aaaa to wyrwana laska na dysce to .... ???

JerseyShore
wracamy na ziemię : USŁUGA
wiec opodatkujmy ją umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2011r. 14:32  
Pituch, nie obraź się, ale piszesz strasznie chaotyczne posty. Weź to trochę ogarnij bo ciężko się czyta potluczony

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2011r. 19:03  
Mam pytanie , zapraszasz kobietę na kolacje, z góry zakładasz ze będzie to tylko jeden raz.
Kwiaty, dobre jedzonko potem mocne trunki ,rano po wspólnie spędzonej upojnej nocy liczysz kasę kosztowało Cię to np.400 złotych.

Prostytucja ,czy mile niezobowiązująco spędzony czas a może tylko niewinny wyskok na bok aby przynajmniej na chwilę zapomnieć widok pchającego się codzienni wieczorem do Twojego wyra zaobrączkowanego kaszalota.zapytanie

POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2011r. 21:41  
Więc tak - jeśli ona zakłada, że masz postawić to i to, zapłacić za kolację, kupic prezent , zasponsorowac konkretne rzeczy.... to po prostu się przedaje. Prostytucja to świadome sprzedawanie swojego ciała jako towaru. Zapłatą nie muszą być wcale pieniądze. Rzeczy, "przysługi".....Sprzedający wie, że sprzedaje, kupujący wie, że kupuje.... i wszystko jasne.

A jeśli ludzie chcą ze sobą po prostu miło spędzić czas, i nikt niczego w zamian nie rząda, to moim zdaniem nie jest prostytucja.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2011r. 22:00  
Mirek, zejdź na ziemię. Dziwki są dla ludzi, od lat korzystali z nich naukowcy, politycy, wybitni uczeni, księża. I tak jest do dzisiaj, nikt tego nie zmieni. Korzystanie z takowych przybytków, jest jak najbardziej wskazane. Proponuję, abyś kiedyś z chłopakami wyskoczył do jakiegoś dobrego lokalu o wątpliwej reputacji. Nie żałuj tych dwóch stówek, żonie też o tym nie mów.. I broń Boże nie spowiadaj się z tego.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2011r. 22:05  
A Ty PITUCH przestań w końcu tu wrzucać skrypty z Assemblera. Uwierz mi, że wypowiedzi mojej 2-letniej córki są klarowniejsze i jaśniejsze w zrozumieniu niż Twoje posty.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2011r. 22:07  
Fajnie - a to jest katolicki kraj - wierzymy w Boga, zdajemy sobie sprawę z degradacji człowieka wiążacej się z prostytucją. Z grzechem - jaki się z ty wiąże. Z faktem, że bardzo czesto są to przymuszane kobiety, a więc "korzystający z usług" przykładają rękę do zniewalania innego człowieka i handlu ludźmi.

Nie da rady, pójść na dziwki a nazajutrz do kościoła ze złożonymi rączkami, albo przytulić się do żony jak gdyby nigdy nic. Chyba, że jest się wyzutym z człowieczeństwa i moralności .....sk......

Albo rybki, albo akwarium.

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 6 7 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »