|
|
|
CYTAT Fajnie - a to jest katolicki kraj - wierzymy w Boga, Mów za siebie. CYTAT Nie da rady, pójść na dziwki a nazajutrz do kościoła ze złożonymi rączkami Dziwne, bo klechy jakoś dają radę... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozumiem, że jesteś niewierzącym, nieżonatym facetem. I jest ci wszystko jedno, czy kobieta za którą zapłacisz, zrobi to z tobą z włąsnej woli, czy też, jak nie będzie wystarczająco się starać, to nie dostanie jeść przez kilka następnych dni, pogrożą jej zabiciem rodziny na Ukrainie, albo po prostu pobiją i zgwałcą żeby przywołać ją do "porządku"
Rozumiem też, że jeżeli masz córkę, siostrę, - nie widzisz przeszkód, żeby się zaczęły sprzedawać. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jestem niewierzącym, żonatym facetem. Mam też siostrę i córkę. Po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że masz małe pojęcie o prostytucji. 90% div, to młode, normalne dziewczyny z dobrych domów, które lubią się bzykać a przy okazji zarobić. Mamy demokrację, nikt im nie zabroni. Nie pieprz Mirek o Ukraińskiej mafii, wejdź na tej stronie na ogłoszenia, dział Matrymonialne. Poczytaj i otwórz oczy - myślisz że owe ogłoszenia umieszczają ukraińscy alfonsi ?
|
|
|
|
|
Gratuluję zakłamania i sztucznej "moralności" Nie życzę ci źle - nikomu nie życzę źle - obyś swoich "przekonań" nie musiał zderzyć z rzeczywistością wśród bliskich ci ludzi. Obyś swojej córki nie spotkał wśród galerianek, nie mówiąc o innych rzeczach.
Oby nie okazało się, że twoja "żona" po przeczytaniu tego co piszesz, nie zaczęła się zastanawiać, czy już ją zdradziłeś, czy dopiero zamierzasz to zrobić - skoro prostytucja jest twoim zdaniem czymś normalnym. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wybrali sobie takiego palikota to teraz mają. Muszą trzymać twarz wysoko i udawać, że wszystko jest ok. Mam nadzieję, że to "stalowe miasto" nosiciel brudu i syfu szybko padnie. Nie marnuj czasu i energii na udzielanie się w tym zakłamanym dołku prowadzonym przez kilku nastolatków i kurczowo trzymających się tej fuchy żeby nie zapędzono ich do łopaty.
|
|
|
|
|
Jeśli uda mi się sprawić, że obudzi się choć jeden leming. Jeśli choć jedna osoba po przeczytaniu moich wpisów stanie się człowiekiem świadomym, uczciwym, dobrym. Jeśli dzięki temu, ktoś zacznie szanować Polskę, chrześcijaństwo i podstawowe zasady moralne - to warto.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych.
— Woody Allen Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę. — Woody Allen Bóg. Gdyby nie chciał, żebyśmy się masturbowali, dałby nam krótsze ręce... — Woody Allen Najdroższa dziwka jest tańcza od kobiety, z którą mężczyzna się zwiąże na stałe. — Woody Allen Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem. — Woody Allen Zapewne coś w tych cytatach Woody Allena jest POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Cokolwiek wpiszę w wyszukiwarce na temat Woody Allena to wyskakuje mi hasło: masturbacja. Coś nie tak z tym ... Nie chciałbym pisać więcej żeby nie nazwano mnie antysemitą.
|
|
|
|
|
CYTAT Cokolwiek wpiszę w wyszukiwarce na temat Woody Allena to wyskakuje mi hasło: masturbacja. Coś nie tak z tym ... Wolę nie pytać jakiej wyszukiwarki używasz Bo na pewno nie google ;p *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
O, dyżurny du*ek "stalowego miasta", chce minie związać "dyskusją".
el.B... |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem, że jesteś niewierzącym, nieżonatym facetem. I jest ci wszystko jedno, czy kobieta za którą zapłacisz, zrobi to z tobą z włąsnej woli, czy też, jak nie będzie wystarczająco się starać, to nie dostanie jeść przez kilka następnych dni, pogrożą jej zabiciem rodziny na Ukrainie, albo po prostu pobiją i zgwałcą żeby przywołać ją do \"porządku\" Rozumiem też, że jeżeli masz córkę, siostrę, - nie widzisz przeszkód, żeby się zaczęły sprzedawać. To co opisałeś to sytuacja z teraz. Gdzie czerpanie korzyści z cudzego nierządu jest karane. Handel ludźmi jest nielegalny i karany. Palikot nie chce tego legalizować więc twoje wypociny nijak się mają do tematu i problemu. Dowiedz się czego chce Palikot a potem się wypowiadaj. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Fajnie - a to jest katolicki kraj - wierzymy w Boga, zdajemy sobie sprawę z degradacji człowieka wiążacej się z prostytucją. Z grzechem - jaki się z ty wiąże. Z faktem, że bardzo czesto są to przymuszane kobiety, a więc \"korzystający z usług\" przykładają rękę do zniewalania innego człowieka i handlu ludźmi. Nie da rady, pójść na dziwki a nazajutrz do kościoła ze złożonymi rączkami, albo przytulić się do żony jak gdyby nigdy nic. Chyba, że jest się wyzutym z człowieczeństwa i moralności .....sk...... Albo rybki, albo akwarium. Lucky_Luk. gratuluje córki Miruś czyli tak po za kosciolem Mobbing, lobby, to tez prostytucja przetargi , konkursy to tez kurestwo czy usługi ? a nie da rady ? no zdziwił bys sie jak kochamy Boga , na swój sposób , nie Twój |
|
|
|
|
Woody Allen - człowiek, który ożenił się (lubo po trostu żył z azjatką - swoją adoptowaną córką. Super wzór do naśladowania. Dla mnie facet jest zdegenerowany.Jeśli to są jego cytaty - to facet jest uzależniony.
Coś jak polański - zgwałcił trzynastolatkę, a potem "artyści" bronili go, że "artystom' wolno robić takie rzeczy... zgroza. Robi nudne - nie dające się oglądać filmy. btw - jak widać el.b zawsze będzie chronił fractala i andrzejka. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A w którym momencie el.Banan musiał mnie chronić?
Dowiedziałeś się już czego chce Palikot? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Miruś
a freddy ? nie kruger ten od queen no ostatnio 20 lat jak zdechł (inaczej nie moge ujać ) tez idol do nasladowania ćpun pedał i na ADIs zdechł ! a co to ma do tematu ???? Andrzejek ja wiem ja wiem czego chce palikot wiekszy rozmiar wibratorow (taki zarcik zaslyszany) |
|
|
|
|
mirek777 - polemizowałbym na teman Polańskiego - masz przykład ówczesnego Polańskiego - Justin Biber - laski próbują wkręcic go ojcostwo...i dlaczego atryści maja go nie poprzeć skoro oni dokłądnie z autopsji wiedzą jak takie młode dziewczyny same sie pchają do wyra by zagranąć coś dla siebie
|
|
|
|
|
Na polańskiego są dowody. Jego sprawę poznałem jakieś piętnaście lat temu ( anie podczas ostatniej próby ekstradycji) - oglądałem wówczas program dokumentalny wyprodukowany przez amerykanów - wielki sukces - film "Dziecko Rosemary", brutalny mord jego ciężarnej młodziutkiej żony - przez członków grupy mansona. A potem spił trzynastolatkę w swoim domu i ją zgwałcił, po czym, zwiał do Europy.
Pedofil. pituch - większość tych lepszych muzyków to narkomani: Ryszard Riedel, Kurt Cobain, Freedy, Janis Joplin, Jim Morrison. Widzisz różnicę, między gwałtem na innym człowieku (dziecku) - a narkotyzowaniem się? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT mirek777 - polemizowałbym na teman Polańskiego - masz przykład ówczesnego Polańskiego - Justin Biber - laski próbują wkręcic go ojcostwo...i dlaczego atryści maja go nie poprzeć skoro oni dokłądnie z autopsji wiedzą jak takie młode dziewczyny same sie pchają do wyra by zagranąć coś dla siebie Jak można Justina Bibera porównywać do Polańskiego. Żenka. Polański to pedofil, a tych co go popierają i występowali w jego obronie nie potrafię sklasyfikować. Zwykli debile to za mało. Niestety, tu się zgadzam z miriam. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Niestety. a może mądrzejesz?
Dobrze, że jesteśmy za małym miastem na galerianki. W Rzeszowie pełno tych dziwek. Stalowa Wola jest zbyt małym miastem - wszyscy wszystkich znają. Ktoś od razu życzliwie doniósłby rodzicom. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A nie pomyślałeś że to od przebywania na forum w moim towarzystwie zaczynasz myśleć normalnie?
Po co ty piszesz znów o tych galeriankach? Czy ty w ogóle wiesz co proponuje Palikot? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja swoje poglądy mam od bardzo dawna. Zanim wogóle powstał ten "portal". Nie obchodzi mnie co proponuje człowiek walczący z moją wiarą, zakłamany szambiarz, odmoralniony bezczelny antypolak.
On ma za zadanie wyplenić z Polaków jakiekolwiek wartości. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Tak, można go nazwac pedofilem ponieważ dziewczyna miała 13 lat - ale nie coenisz po 32 latach czy ją zgwałcił ponieważ w jednym z wywiadów stwierdziła ,że mógł to być sex za przyzwoleniem - więc nie ma mowy o gwałcie...można byłoby z opisywanego jej zachowania interpretowac wiele domysłów.
Co do prównania do Bibera - może i śmieszne ale chodziło mi o usyskanie adekwatnego podejścia do ludzi sławy - no chyba nikt mi nie napisze ,że nie wrabiają takich ludzi w ojcostwa, gwałty...itp itd |
|
|
|
|
CYTAT Ja swoje poglądy mam od bardzo dawna. Zanim wogóle powstał ten \"portal\". Nie obchodzi mnie co proponuje człowiek walczący z moją wiarą, zakłamany szambiarz, odmoralniony bezczelny antypolak. On ma za zadanie wyplenić z Polaków jakiekolwiek wartości. O kim tak piszesz? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Tak, można go nazwac pedofilem ponieważ dziewczyna miała 13 lat - ale nie coenisz po 32 latach czy ją zgwałcił ponieważ w jednym z wywiadów stwierdziła ,że mógł to być sex za przyzwoleniem - więc nie ma mowy o gwałcie...można byłoby z opisywanego jej zachowania interpretowac wiele domysłów. Co do prównania do Bibera - może i śmieszne ale chodziło mi o usyskanie adekwatnego podejścia do ludzi sławy - no chyba nikt mi nie napisze ,że nie wrabiają takich ludzi w ojcostwa, gwałty...itp itd Tobie jak 13 latka zaproponuje loda to się zgodzisz? Usprawiedliwisz się, że sama chciała? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A jeżeli spędzisz noc z dziewczyna która wygląda na 20 i tak Ci powiedziała a na zajutrz okazuje się ,że ma 15 i jesteś posądzony o gwałt na nieletniej
|
|