|
|
|
Jestem właścicielką Labradora retrivera
Uwielbiam Go oraz Moja rodzina jak i sąsiedzi Nie szczeka, nie wzbudza w sobie żadnej agresji( bo z tego co wiem to są i takie przypadki), łagodny, Uwielbia dzieci, bardzo szybko nauczył się wielu komend wiadomo jak był szczeniakiem dokonał wielu zniszczeń ale mu wybaczyłam Uwielbia wodę w każdej postaci hehehe najlepiej to by się razem ze mną kąpał Jedyny minus to że się leni, ale to jak każdy pies |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja też mam labradora ma rok i jest też spokojny i dużo umie i rozumie!mało szczeka te psy takie są!!a fakt że się leni okropne ale nadrabia oczkami piękne co?napisz jeszcze coś o swoim nara
|
|
|
|
|
To że nie potraficie iść razem Jula na smyczy to jedno. Psa też trzeba umieć prowadzić na niej. Łapiesz go od góry tak aby obroże/kolczatke miał na szyje a nie gdzieś na barkach ze tak się wyrażę ponieważ w ten sposób nie dajesz psu siły na to żeby ciągnął Cie za sobą. On musi czuć to co ma na szyi i w razie czego ja będzie ciągnął to już na pewno nie z taką siłą jak by był na luźnej smycz krótko trzymany. Oglądnij sobie Cesara to na pewno zrozumiesz o co chodzi i jak to powinno prawidłowo wyglądać. A po drugie to jeśli ma podwórko go biegania u Ciebie w domu to nie spodziewaj się cudów że będzie potulnie od razu chodził na smyczy. Są to psy bardzo aktywne.
|
|