|
|
|
szczerze wole prawosławnych, ateistów niz zydów nie mam nic do wyznania tylko do nacji... masz racje ci co nie poszli nie maja prawa teraz zabierac głosu, mysle ze podobnie myslimy i gdzies tam daleko mamy wspolny mianownik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co do paliw, to mam pytanie.
Czy jest sens jechać dużym samochodem mam tu na myśli ciężarówkę z dospawanym zbiornikiem na Ukrainę po rope? ze Stalowej do granicy jest jakies 140km w sumie to nie dużo a zaraz za granicą kupiłby ropke o polowe taniej niż u nas słyszałem a raczej wiem bo sam miałem kontakt z typem co mi przywoził. Opłaca się to o czym pisze? jakby tak przywiózł z 200l :) |
|
|
|
|
CYTAT Co do paliw, to mam pytanie. Czy jest sens jechać dużym samochodem mam tu na myśli ciężarówkę z dospawanym zbiornikiem na Ukrainę po rope? ze Stalowej do granicy jest jakies 140km w sumie to nie dużo a zaraz za granicą kupiłby ropke o polowe taniej niż u nas słyszałem a raczej wiem bo sam miałem kontakt z typem co mi przywoził. Opłaca się to o czym pisze? jakby tak przywiózł z 200l Co to jest 200 litrow ? zalejesz ciagnik, to padlo tdi i masz po paliwie :] dospawac nie można nic, jak zlapia to z buta wrocisz ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Często kupowałem właśnie po 200l ruskiej i starczało mi na sporą chwile i nie zalewałem tylko TDI ale tez D4D.
Ciągnik możesz zalać sobie sam BIO i pojechać na niedzielną mszę o ile masz kabine (chyba że nie chodzisz do kościoła) :) |
|
|
|
|
Stefan kontrolują jak cholera i odpada drugi zbiornik. skołuj kogos ze starym paskiem tdi tam jest korek w baku paliwa.
Jedziesz z przyczepką w 4 osoby i najpierw jedziesz ty: wolno ci zalać bak plus 10 litrów - spuszczacie w beczke realnie 80 litrów i jedzie kolega bo ty tego dnia juz nie możesz. Realnie można w ten sposób skombinowac koło 300 litrów - sprzedjesz 100 i zwróciło ci się ale jeden kierowca przejeżdza dziennie raz o tym pamiętaj i polecam jechać dalej niż 4 kilometry bo czesto diesel lepszej jakości i tanszy jest np 2-3 kilometry dalej. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Całkiem nieźle by było..
Tylko skąd tu kogoś ze starym passkiem wytrzasnąć Musowo kombinować jakoś przy tych cenach yh.. :) |
|
|
|
|
Słuszałem kiedyś o przywożeniu paliwa na przykład z Ukrainy. Urwało się to jakieś dwa lata temu - kiedy ktoś w rządzie się połapał. Dogadali się z ukraińskimi służbami celnymi, w prowadzili limity i po ptakach.
Ewidentnie chodzi o to, żeby Państwo jak najwięcej zarobiło na nas. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Często kupowałem właśnie po 200l ruskiej i starczało mi na sporą chwile i nie zalewałem tylko TDI ale tez D4D. Ciągnik możesz zalać sobie sam BIO i pojechać na niedzielną mszę o ile masz kabine (chyba że nie chodzisz do kościoła) nie rozumiem czesci z ciagnikiem :] mozesz glupiemu wyjasnic jak to sie ma do tego co napisalem wczesniej ? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Sam wyskoczyłeś do mnie z ciągnikiem tak jakbym pisał że potrzebuję ropy do ciągnika a nie do samochodu...
:) |
|
|
|
|
CYTAT Sam wyskoczyłeś do mnie z ciągnikiem tak jakbym pisał że potrzebuję ropy do ciągnika a nie do samochodu... sam wczesniej pisales o swoim ciagniku, a teraz wkurwiasz sie ze o nim wspominam ? :], nie napisales ze do niego ci nie trzeba wiec nie wykluczylem :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|