|
|
|
Pamiętnik, Plaga, Przebudzenie- Awake, Thirteen, 21, Słodki Listopad, Czekolada, Wymieniony Wywiad z wampirem i tak relaksacyjnie szybcy i wściekli, piraci z karaibów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mi film "Dracula" się bardzo podobał - jak na czasy gdy porządne efekty specjalne dopiero startowały - film był po prostu świetny - - oczywiście wszystko jest kwestią gustu . Jednemu się spodobał - innemu nie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Pamiętnik, Plaga, Przebudzenie- Awake, Thirteen, 21, Słodki Listopad, Czekolada, Wymieniony Wywiad z wampirem i tak relaksacyjnie szybcy i wściekli, piraci z karaibów Przebudzenie - Awake -świetna histroria jak na taki film - po Albie nie spodziewałbym sie takij gry aktorskiej a juz nie takiej roli W tym klimacie dobry jest także "Jestem Bogiem" - lajtowe kino od niechcenia do wrzucenia na bezsenna nockę |
|
|
|
|
uwielbiam wywiad z wampirem a jeśli chodzi o książki to tylko Graham Mastertoon oraz Steven king -świetne książki po nocach nie spalam
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
wlasnie przez przypadek wsysnalem film,,22 kule,, niczego sobie , w roli glownej jean reno polecam
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
HAPPY FEET 2
bajka roku film animowany roku! a jesli chodzi o polski dubbing ! mega mega! MEGA! czegos takiego dawno nie słyszałem, (po za BF2 +18) bo nie moge napisac widziałem fabuła powala! pozytywnie kazdego dzieciaka do kina! wartości moralne jak nie w domu to w kinie można przekazać ! świetny |
|
|
|
|
polecam - rytual,szybcy i wsciekli ,nienarodzony,kowboje i obcy,siedem,wehikul czasu, nowa corka ,
|
|
|
|
|
Niestety ciut się pozmieniało z oglądaniem filmów na playtubie :(
Macie jakieś stronki na których można za darmoszkę pooglądać w miarę nowe filmy ?? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ja odradzam filmiksy.pl kolega dzisiaj prosi z angli że nie może sie zalogować, jak mu pokazałem regulamin i 2 smsy za łącznie 62 złote odechciało mu się. Naciagaja aż miło
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
http://www.iplex.pl/filmy-za-darmo/
http://kinop(...)dS=T&d=A Trzeba obejrzeć reklamy przed filmem jak się chce obejrzeć za free ;) |
|