|
|
|
No co Ty, nie w taką pogodę. Zimno, ciemno... wiatr (poruszy mi obiektyw i co?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to wy juz macie za dobre foty...połowa ludu tutaj to pewnie profesjonaliści - gb74 to kozak - przecież nie ma szans się równac z takimi zdjęciami...
|
|
|
|
|
A tak poważnie przecież każdy z Nas może ogłosić nowy konkurs. Ja wymyśliłem o kwiatkach i na razie prowadzę, bo nikt nie chce się ze mną zmierzyć
PS. Gdyby można było choć troszkę przerabiać zdjęcia do tego konkursu, to... |
|
|
|
|
Ok, niech będzie o kwiatkach - przyłączam się do rywalizacji - a także po to by móc oddać głos na zwycięzcę
Ps. gdyby wchodził w grę retusz z mraychy zrobiłby kwiat lotosu... //moderowano/ zubrstw - wklej miniaturki tych fotek. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
gb74, ale Twój kwiatek jest po retuszu, prawda? W konkursie chodzi o zdjęcia prosto z aparatu. Ładne to Twoje zdjęcie, ale pokaż oryginał
Jersey moja ocena Twojego zdjęcia to: 6/10 Jest naprawdę ciekawe, tylko nie chce tak na początek przesadzić z oceną, (aby za bardzo nie zawyżyć). PS. Oryginał prosto z aparatu (1b)... ...1b - nie bierze udziału w konkursie |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Poza konkursem i owszem - daję 10/10 za tego kota w doniczce
Niezły aktor z niego Uwaga: Zamieszczam moje pierwsze zdjęcie do konkursu. Wiem, że nie jest doskonałe. Ta świetlna flara (czy jak to coś się zwie) w lewym dolnym rogu psuje troszkę końcowy efekt, ale nie mogę jej usunąć, bo przypominam, że w tym konkursie nie ingerujemy w zdjęcia! Można (a raczej trzeba) oddać swój głos, bo konkurs już jutro się kończy |
|
|
|
|
To ja dam odrazu dwie fotki..co sie bede rozdrabniał Zrobione wiosną tego rok telefonem SE Xperia 10 Mini .
Swój głos oddaje na kwiatki gb74 //moderowano/ zubrstw - wklej miniaturki tych fotek. |
|
|
|
|
CYTAT To ja dam odrazu dwie fotki..co sie bede rozdrabniał Zrobione wiosną tego rok telefonem SE Xperia 10 Mini . No nieźle jak na telefon! Gratuluję A tak przy okazji... jest jakaś zmowa między Wami, że nic nie piszecie na temat moich kwiatuszków? Są aż tak słabe, czy Wam dech w piersiach zaparło? |
|
|
|
|
CYTAT No nieźle jak na telefon! Gratuluję A tak przy okazji... jest jakaś zmowa między Wami, że nic nie piszecie na temat moich kwiatuszków? Są aż tak słabe, czy Wam dech w piersiach zaparło? Samo zdjęcie jest ok ale w lewym dolnym rogu coś ci się odbiło (najprawdopodobniej promienie słoneczne) |
|
|
|
|
Tak, wiem, nawet wspomniałem o tym w swoim poście. Niestety ciężko to wykadrować...
Hmmmm no i co teraz mam zrobić? Chyba czas na kolejne zdjęcie! Może tym razem się uda i wyjdę na prowadzenie? Bardzo proszę o komentarze. Z góry serdecznie dziękuję |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Zubrstw, gb74 używa Nikona D90 zgadza się Nikon D 90 + 18-105 + siligor 100-400 + statyw + zawsze filtr UV(m.in. jako zabezpieczenie obiektywu) + często nakręcany polar, infrared 720 , filtry(cokin): szary N8,połówkowy szary, połówkowy pomarańczowy,zmiękczający,i inne drobiazgi. Chętnie kupię jeszcze szeroki kąt 10 - 20 Same wydatki CYTAT ifeelgood gdzie mozna o jakichs podstawach robienia zjecia poczytac, zeby nie bylo tego za duzo i sprawdzony material sam wiesz ,że wystarczy pogooglować strona ciekawa i opisy przystępne http://www.dfv.pl/szkola-podstawy-fotografia.html porad można też uzyskać od forumowiczów na różnych portalach foto. Podstawą jest kadrowanie http://www.dfv.pl/szkola-podstawy-fotografia.html?id=44 Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
No tak, a jednak spisek... I Wy przeciwko mnie? A to ja temacik założyłem... No dobra! To tym razem "Kot jak ze Shrecka" na rozluźnienie
|
|
|
|
|
CYTAT sam wiesz ,że wystarczy pogooglować strona ciekawa i opisy przystępne http://www.dfv.pl/szkola-podstawy-fotografia.html porad można też uzyskać od forumowiczów na różnych portalach foto. Podstawą jest kadrowanie http://www.dfv.pl/szkola-podstawy-fotografia.html?id=44 malgoska chcialem dostac informacje od wlasnie od ciebie :] dlatego tez zaczalem sie lasic, innej bym nie zaufal ;] jadeit, sie nie znam ale mnie sie nie podoba, merytorycznie jestem slaby wiec sie wspomoge: 3 facetow rozmawia o tym jakie pochwy maja ich zony, -pochwa mojej zony jest jak paryz - tetniaca zyciem -pochwa mojej zony jest jak londyn - zawsze wilgotna i tajemnicza -pochwa mojej zony jest jak stalowa wola. ale dlaczego jak stalowa wola ? -dziura po prostu dziura ;] kwiatek po prostu kwiatek, oczywiscie dla mnie lajkonika ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie rozumiem, czemu mają być miniaturki fotek - miejsce na serwerze wam się kończy? Łatwiej oglądać fotki wrzucane w normalnych rozmiarach. Wśród tego, co do tej pory zostało zamieszczone, no to Jersey i Miarusz egzekwo zamieścili najładniejsze.
btw - Jersey - latasz? Na co masz licencje? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirek mąciwodo miałeś zostawić ten temat w spokoju
Chcesz ponabijać posty w ramach konkursu to pogadajcie sobie z Jerseyem gdzie indziej plz. Widzę spore zainteresowanie, jeden temat to za mało, przydałby się dział o fotografii bo bałagan się robi. Osobno dyskusja o robieniu zdjęć a osobno np. konkursy itp. @Ifeelgood Mała rada ode mnie - zaopatrz się w statyw i używaj go kiedy tylko się da. Najprostszy aluminiowy kupisz za kilka dych a taki na początek wystarczy w zupełności. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
|
|
CYTAT @Ifeelgood Mała rada ode mnie - zaopatrz się w statyw i używaj go kiedy tylko się da. Najprostszy aluminiowy kupisz za kilka dych a taki na początek wystarczy w zupełności. ja mam statyw, tylko uzywalem go do uwieczniania siebie ;], az jutro go gdzies zabiore i zobacze czy dostrzege roznice zdjecia z reki i ze statywu ;] thx iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Terz bym cos wstawil ale niewiem jak to zrobic >
|
|