Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
play online na karte
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no i co tu fajnego 2 megusie
+ limit danych hahahaha uploadu pingu itd. nie zczytalo bo ni ema z czego kuba na poziomie 16 kilo jest |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehehhe wrzuce z nocki kiedyś |
|
|
|
|
CYTAT hehehehhe wrzuce z nocki kiedyś Chłopaki ile latek macie że się przechwalacie prędkością neta ? 47 Mb i co do onetu to wykorzystujesz ? Filmy można ściągać - no jasne tylko kiedy to oglądać ? Zdrowego rozsądku życzę na Nowy Rok |
|
|
|
|
no chyba jest sie czym pochwalic
wiec w czym problem ? a co sciagam, czy do onetu no tu juz nie powinno cie to interesowac a na nowy rok WIEKSZYCH TRANSFEROW ŻYCZĘ TOBIE i w bitach i w gotówce nawet tej wirtualnej yyy od siebie same stery z nvidia , zrobili pakiety to 200MB wiec se sciagam w 30 sekund nie w 3H rozwialem Twoje watpliwości ? |
|
|
|
|
Myślę że prędkość 5 Mb jest wystarczającą prędkością dla statystycznego Kowalskiego Jak mawiał mój kolega czymże jest 3h ściągania sterowników nvidia w porównaniu z wielkością Wszechświata Pozdro
|
|
|
|
|
to jakis idiota
czymze jest wszechswiat w porownaniu do potegi internetu ? 5megusiow i 2 kamery HD , a juz takie widzialem i skype hmm dodoajmy upload , na poziomie 0.xx hahaha 5 megusiow to w gore czyli upload a w dol x 3 conajmniej |
|
|
|
|
CYTAT to jakis idiota czymze jest wszechswiat w porownaniu do potegi internetu ? 5megusiow i 2 kamery HD , a juz takie widzialem i skype hmm dodoajmy upload , na poziomie 0.xx hahaha 5 megusiow to w gore czyli upload a w dol x 3 conajmniej No kamerki HD w skype i twój rozmówca który posiada prędkość 1 Mb Będzie Cię widział w jakości HD w klatkach co 10 s No ale... pewnie wszyscy twoi znajomi także wykorzystują potęgę internetu |
|
|
|
|
staram sie im uswiadamiac co to potega internetu za pare zloty wiecej
co madrzejsi to wykorzystują 1Mb i 10 klatek ? hmmm na co mi kamera HD ? nikt uwagi nie zwraca na to po co mi 100 mega net, jak upload mam na poziomie 256kilo (kb) to jakby miec armate kaliber 100mm i wkladac do niej pociski 5.6mm od pistoletu cos tam wystrzeli |
|
|
|
|
Witam. Ma ktoś w Dianie wykupione łącze 64Mb? Jeśli tak to jak działa?
|
|