|
|
|
No i z tematu o porade watek przeksztalcil sie w jak wbic drugiemu mocniej szpile
I od razu przypomina sie ten temat http://stalo(...)e=&str=1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tommi ciemnota ludzka nie zna granic - dyskusja z nim juz raz zakończyła się fiaskiem bo koles rzuca idiotyczne hasełka a potem ucieka - wkur*ił się ,że nie kupuje u niego trampek i skarpetek i zaczął kozaczyć
Nawiązując do tematu - jeżeli ktos chce sprzedać towar na HT w sobote obok kładki , polecam |
|
|
|
|
anno22 raczej nie da rady, jakby to bylo jednorazowe to moglabys w rocznym, a tak nie przejdzie ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT pewnie czepialnys sie ze nie ma takiej farbyki w irlandii smiech2 smutne zacietrzewienie.. Jak przyleci next time - może będzie miała nowy stuff dzerzej lejk szore! łaj donczja mówić fszysko po angielski bo lepiej ci idzie człowieku. Co za pozerstwo, mennnn! |
|
|
|
|
Byszek,
Dzersej jest kłajt kul, ma znajomości, friendów biznesmenów, najpierw nagina w Irlandii bo w Polsce nie daje rady znaleźć pracy, później aplikuje do Eurometalu żeby przez rok brać bezrobocie. Ubiera się w ZARZE a przez miesiąc nie odchodzi od komputera bo do wygrania jest dysk wartości 100 czy 200 zł. |
|
|
|
|
CYTAT Ubiera się w ZARZE a przez miesiąc nie odchodzi od komputera bo do wygrania jest dysk wartości 100 czy 200 zł. ołned ? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jea.
|
|
|
|
|
to detal, ale przy ZARZE mi braklo jeszcze ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
JerseyShore nic się nie martw koleżanka wróci z usa to jeszcze pogoni ten dysk na halencji który tu wkrótce wygrasz napierdzielasz tymi postami chyba masz już odciski?? bez urazy
Do fundatorów nagrody (za największą ilość postów) proszę o jakąś foto relacje z wręczenia nagrody. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
TVN-u nie trza wlaczac zeby posluchac polski w wersji dżoana krupa. Tap Madl rulzz
|
|
|
|
|
CYTAT Zubr, kotex.. Kolega sam nie wie o czym pisać, byle pisać. Koleżanka przyleciała na chwile żeby sprzedać kilka szmat, zbiła fortunę pod kładką i poleciała do USA po nowe ciuchy. Przywiezie kolejny plecak koszulek, sprzeda w godzinę na hali i znowu za ocean. Gdybym nie pracował w handlu 11 lat, to uwierzyłbym i uścisnął dłoń Dżersejowi i jego koleżance. to samo ja mówię, ja nie mam takiego stażu w handlu, ale mój ojciec zajmuje się tym od 30 lat właśnie na naszym rynku, choć w innej branży niż ciuchy, ale mimo wszystko jak się stoi to widać co ludzie w torbach noszą... |
|