|
|
|
Najpierw obczaj jakie gry sa na xboxa a jakie na ps3 bo duzo gier fajnych jest tylko na jedna z tych konsoli. Np Uncharted 3 jest tylko PS3 a dlaczego? bo xbox ma slabszy procesor od PS3 i gra by nie pociagnela tak jak by chcieli wydawcy. Pisze o tym na necie poczytaj. Dla mnie zrobisz blad jezeli kupisz Xboxa jezeli Cie stac na konsole to i na gry Gre juz kupisz za 100 zł na allegro czy w emipku. Widzialem gazetke emipku i bylo PS3 za 1199 zł z dyskiem 160 i 2 grami Batman ( nowosc - ok 200 zł nowa kosztuje ) i Formula 2011 ( ok 150 zł nowa) wiec sie oplaca a jak sie nie podobaja gry to sprzedasz i kupisz inne pozzdrawiam jak cos kupisz to napisz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT jakim cudem instalujesz gre na dysku i dziala bez plyty znam jeden sposob ale \"nieczysty\" A nie.... Chodziło mi o to że jak normalnie grasz z DVD to xbox czyta cały czas z płyty, każda akcje, (np. w fifie, treść komentarzy itd.) natomiast jeśli zainstalujesz grę na HDD to jest płyta jest potrzebna tylko do uruchomienia gry, później możesz ją wyciągnąć (sprawdzałem to). Czyli nie rysujesz płyty. Teraz wiesz o co chodziło? |
|
|
|
|
Cena 799zł konsola jest nówka nieużywana i oryginalnie zapakowana
|
|
|
|
|
a zapomnialem dodac ze w ps3 masz blueray i mozesz grac w gry 3d albo ogladac na tv jakis film , xbox nie ma blueray
|
|
|
|
|
Jadeit napisał:
CYTAT Minusem Xboxa jest fakt, że trzeba dokupić sobie ładowarkę do akumulatorów (w PS3 możemy sobie ładować joypady przez złącze USB) CYTAT Nieprawda pada można ładować przez USB wystarczy dokupić: urządzenie Play&Charge Kit lub Quick Charge Kit, którym łączymy pada z wejściami USB w konsoli. Żubr właśnie miałem to na myśli! W PS3 masz akumulatorki w padzie a w Xboxie zwykłe baterie! Więc dobrze napisałeś że trzeba dokupić Play&Charge Kit lub Quick Charge Kit - napisałem to samo! CYTAT a zapomnialem dodac ze w ps3 masz blueray i mozesz grac w gry 3d albo ogladac na tv jakis film , xbox nie ma blueray Z Kinect? Że tak drogo PS. Wydać 1000 zł na PS3, a 600 zł na Xboxa360 - to różnica, więc nie gadajcie bez sensu! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
//moderowano/ zubrstw - CYTATY tego nie da się czytać.
|
|
|
|
|
Pituch: Możesz kupić osobno akumulator i osobno kabel do ładowania tak?! No! ładowarką nazwałem zestaw (aku + kabel). Ogarnij się!
|
|
|
|
|
CYTAT ... Np Uncharted 3 jest tylko PS3 a dlaczego? bo xbox ma slabszy procesor od PS3 i gra by nie pociagnela ... tu się mylisz xbox poradził by sobie z nią bez problemu tylko że: "Uncharted 3: Drakes Deception jest ekskluzywnym tytułem dla konsoli PlayStation 3. Firma Sony ma wyłączność na ten tytuł, więc bardzo wątpliwe, by ta oraz poprzednie odsłony trafiły na konsole Microsoftu albo Nintendo. Nie wyklucza to jednak możliwości powstania kolejnej gry z uniwersum Uncharted, która zostanie wydana na inne konsole/platformy (chociaż, na chwilę obecną, jest to rzecz bardzo wątpliwa biorąc pod uwagę ścisłą współpracę między twórcami gry, studiem Naughty Dog, a firmą Sony). " |
|
|
|
|
punia
haha a czemu forza jest tylko na exa a GT na ps slabszy procek ludzie troche Historii kiedy ex a kiedy ps3 co by nie pociagnol? przyklad BF3 na ps wymagania ohohohohhoho leci na 360 nie pisz pierdól proszę zubrstw no bo myslalem ze wynalazles zloty srodek HDD pez plytki NOBel zubr nie da sie to nie czat wyciagam kontext i odpowiadam chyba chesz mnie wpienic jadelit ja ma sie ogarnac ? "pisz po ludzku" jak napisales teraz dla zielonego melomana EXA to co parsknoles wczesniej to SF + wprowadzenie w blad //moderowano/ zubrstw - nie nabijaj postów |
|
|
|
|
Znowu wojna Xbox kontra ps3
punia znam wszystkie zalety ps3 i wady i mowa tylko o Xboxie i zapewniam Cię że gry będę kupował oryginalne |
|
|
|
|
XBOX360 - jak NOWY (cały komplet). Stoi na półce od 3 miesięcy (zużyłem tylko jeden komplet baterii - mało grany). Wszystko co było w zestawie + GWARANCJA!
CENA: 599 ZŁ!! |
|
|
|
|
a teraz co do tematu :
ZA: 1. tak oplaca sie jesli jest czas na jego "katowanie" 2. wiecznie zywy , do co najmniej 2016 roku (bo nie trybie x720 wg zubra ) :( 3. tu dla kobiet ładny designe ? NIE: 1. nowe wersje "niby" pozbawione RROD, ale 4GB flash , kto ma to wie , ze czeka nas kolejny wydatek 2. XBL (wsio gry po necie) no platny , porazka, jak na polskie warunki to nawet te 120 , to hohoh 3. prądożerny jak cie mac |
|
|
|
|
CYTAT Pituch: Możesz kupić osobno akumulator i osobno kabel do ładowania tak?! No! ładowarką nazwałem zestaw (aku + kabel). Ogarnij się! Jeśli kupisz coś takiego jak pisałem: http://www.empik.com/play-charge-kit-x360-microsoft,2516995,multimedia-p to nie musisz kupować akumulatorków i ładowarki, a pady ładują się nawet podczas grania w ulubioną grę. |
|
|
|
|
aaaaaa
od siebie pad wymiata nigdy nie moglem zdzierżyc pada od PS na szybcika bo to nie chat link do pilota zubr :... to nie musisz kupować akumulatorków i ładowarki, a pady ładują się nawet podczas grania w ulubioną grę...." znowu ludzi wprowadzasz w blad :((( i gdzie post wyzej ? fani exa i z exa nie umieja kozystac http://www.xbox.(...)ers/Home ehhhh to miales na mysli |
|
|
|
|
Play & Charge Kit X360... Zawiera kabel i akumulator NiMH. Jak dla mnie to "ładowarka" (choć ktoś rzeczywiście mógłby pomyśleć że chodzi o osobną ładowarką dla baterii typu AA...). W sumie tak tez można.
|
|
|
|
|
CYTAT zubr zapodasz srostowanie co do ladowania i grania w ulobione gry ? Ładuj swój bezprzewodowy kontroler Xboksa 360 podczas grania i pożegnaj się z jednorazowymi bateriami! Dzięki dołączonemu do zestawu Play and Charge (Graj i ładuj) akumulatorowi i kablowi do ładowania, w Twoim padzie nigdy nie zabraknie energii - naładujesz go nawet w trakcie gry! Zestaw Play and Charge umożliwia granie bez przerw. Ponad 30 godzin gry na naładowanej baterii. Wskaźnik naładowania baterii w interfejsie Xboksa 360. Zawiera kabel i akumulator NiMH. A więc zamiast baterii wkładasz do pada ten akumulator i podpinasz go kablem do konsoli. Akumulator ten jest ładowany poprzez port usb łączący konsolę z akumulatorem. Wadą tego jest to że pad jest połączony kablem z konsolą. |
|
|
|
|
super
a jednak kabel i to chialem wyciagnąc i nie nabijam postow prosze bo zalamka |
|
|
|
|
CYTAT super a jednak kabel i to chialem wyciagnąc i nie nabijam postow prosze bo zalamka Pisanie posta pod postem jest nabijaniem poczytaj regulamin |
|
|
|
|
CYTAT super a jednak kabel i to chialem wyciagnąc i nie nabijam postow prosze bo zalamka Pisanie posta pod postem jest nabijaniem poczytaj regulamin [/cytat] cytuj cytuj znowu sie wysypie ? post pod postem to inna mysl to raz bo kurna ktos juz kliknol i nie ma opcji edytuj a teraz to smiech cutyj cytuj i Twe cale moderowanie hahaha zmiencie informatyka proszę najpierw mnie jebiesz a na koniec nie dzialo to co chiales osiagnac kur... mac |
|
|
|
|
Dobra pisać tylko na temat.
|
|
|
|
|
na temat to
znalazlem zioma co robi flash w STW nie trzeba ( jak w moim wypadku ) jezdzic do rzeszowa [co polecam jakby ktos bylby zainteresowany prv] bo ten k....tus z bilgoraja 150 śpiewa :\ |
|
|
|
|
CYTAT na temat to znalazlem zioma co robi flash w STW nie trzeba ( jak w moim wypadku ) jezdzic do rzeszowa bo ten k....tus z bilgoraja 150 śpiewa :\\ Wiem wystarczy kliknąć na allegro ;) 50zł gość woła ale nie znam jeszcze nikogo kto robił to u niego w stw. Jeśli ktoś robił to może poda opinie? |
|
|
|
|
no ten sam problem mam :0
a z racji ze nie ma nic lepszego niz LT20 wiec , opini nie podam Ty zubr na alegro go wykopales ? bo ja z tablicy szukalem modemu GSM , a potem jakos tak stalowa wola i ups bonus |
|