|
|
|
Prosze o opinie na temat tej pani pediatry?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Prosze o opinie na temat tej pani pediatry? Ja mam bardzo dobrą opinie o pani doktor, chodzę do niej od dziecka, zawsze dobiera odpowiednie leki co ważne dobiera tanie i dobre leki a nie drogie i tak samo skuteczne. Ja szczerze polecam. |
|
|
|
|
Bardzo dobry pediatra - ale w tej samej przychodni (staszica) bardziej polecałbym Panią Giebułtowiczową - ja do niej chodzę i też jestem zadowolony
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Moje dzieci są zapisane do właśnie tego pediatry- spokojnie z czystym sumieniem mogę ją polecić !!!! Bardzo dobry pediatra !!!
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
PRzez jej błędną decyzje mam problemy zdrowotne do dzisiaj. Nie polecam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
nigdy nie podjela wobec mnie blednej diagnozy, polecam
|
|
|
|
|
Także polecam bardzo dobry lekarz i do tego bardzo sympatyczna i miła Pani
|
|
|
|
|
Bywałem u niej, mama mnie zaprowadzała, a ona nigdy nie zaprowadzała mnie do złych lekarzy ;) W sumie z Medyka na Staszica "przetestowaliśmy" wszystkie panie doktorki i nie pamiętam, by rodzice narzekali. Dziś sam chodzę tam z synem, tzn. zanoszę tam syna póki co ;) Do dr Giebułtowicz chadzamy.
|
|
|
|
|
CYTAT PRzez jej błędną decyzje mam problemy zdrowotne do dzisiaj. Nie polecam Jest pan pewien tego co pan napisał?! Pytam bo pomówienia są karalne! Ja znam panią doktor około 15 lat i jeszcze nigdy nie postawiła moim dzieciom błędnej diagnozy!
|
|
|
|
|
to chyba jedyny lekarz który umie słuchać co się do niej mówi .jak dotąt nie zgubiła jej jeszcze rutyna .
beza |
|