|
|
|
Witam koledzy czy ktos korzysta z uslugi blueconnect w t-mobile?? jaki polecacie modem Huawei?? chodzi mi o te w pendravie Jesli ktos korzysta prosze o opinie i porady jak sie sprawuje sprzet i jak z netam na nim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wystarczy ci najprostszy huawei e160 kupisz za grosze na allegro
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
Ja mam modem USB Huawei E173, modem jest dobrej jakości, nie jest jakiś taki badziewny no i duży plus można podłączyć antene zewnętrzną do niego i wtedy zasieg wzrasta
|
|
|
|
|
jezeli chcesz korzystac tylko w stalowej to t-mobile sie nada, ale jezeli mysli sie z tym ruszac to nie polecam, mordowalem sie z ta za przeproszeniem ch...jnia przez 2 lata
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Mi na terenie STW działa extra, chodził też w Nisku, a w Rudniku czy Jarocinie to na EDGE GPRS ale też w miare śmigało ale żeby nie było tak pięknie to na Brandwicy zaraz za mostem już np mi nie chodził na żadnej opcji Warto wziąść sobie na próbe a dopiero podpisywać jakieś umowy bo to co w salonach mówią (że wszędzie działa na umts) niejest adekwatne do danego stanu Tak czy tak nic nie zastąpi kabla
|
|
|
|
|
jezeli nie probowalas, to dokladnie wez na probe, w salonie na okulickiego masz mozliwosc pozyczenia na 3 lub jezeli wczesniej uprzedzisz wiecej dni za free ;] jezeli chodzi o ten umts, to jak rozwiazywalem umowe z t-mobile kilka miesiecy temu, to byli na etapie podpisywania jakiejs umowy o wspolpracy w okolicy wiec moze czasem juz tak byc :]
w kazdym razie jezeli potrzebujesz internet do domu, wybierasz t-mobile tak o bo ktos powiedzial, to poczytaj tez o CDMA z orange, ja nadaje z miejsca gdzie wszystkie sieci gsm dawaly dupy, albo nie bylo nic albo maksymalnie w piekna pogode, edge z t-mobile/plusa, tak w tej chwili mam staly radiowy internet szerokopasmowy, dziala praktycznie idealnie, jedyny mankament ze w w razie przekroczenia limitu, musze doladowywac przez konsultanta, gdyz jest to dosyc nowa usluga i nie uporali sie z tym jeszcze z poziomu panelu klienta ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
powiem tak czesto duzo sie poruszam i nieraz na moim smartfonie to jednak malo jest net wiec potrzebuje jakis mobilny a w razie czego zawsze z niego moge zrezygnowac bo nie biore na umowe tylko karte wiec jak bedzie tragicznie to przestane uzytkowac
|
|
|
|
|
a roznicy miedzy huawei e173 z napisem blueconnest a t-mobile to raczej nie ma zadnych procz zmiany loga chyba
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT jezeli nie probowalas, to dokladnie wez na probe, w salonie na okulickiego masz mozliwosc pozyczenia na 3 lub jezeli wczesniej uprzedzisz wiecej dni za free ;] jezeli chodzi o ten umts, to jak rozwiazywalem umowe z t-mobile kilka miesiecy temu, to byli na etapie podpisywania jakiejs umowy o wspolpracy w okolicy wiec moze czasem juz tak byc :] w kazdym razie jezeli potrzebujesz internet do domu, wybierasz t-mobile tak o bo ktos powiedzial, to poczytaj tez o CDMA z orange, ja nadaje z miejsca gdzie wszystkie sieci gsm dawaly dupy, albo nie bylo nic albo maksymalnie w piekna pogode, edge z t-mobile/plusa, tak w tej chwili mam staly radiowy internet szerokopasmowy, dziala praktycznie idealnie, jedyny mankament ze w w razie przekroczenia limitu, musze doladowywac przez konsultanta, gdyz jest to dosyc nowa usluga i nie uporali sie z tym jeszcze z poziomu panelu klienta ;] Mam takie pytanie ile w linii prostej masz do stalowki ?widzisz miasto wzrokowo czy coś zasłania? "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT powiem tak czesto duzo sie poruszam i nieraz na moim smartfonie to jednak malo jest net wiec potrzebuje jakis mobilny a w razie czego zawsze z niego moge zrezygnowac bo nie biore na umowe tylko karte wiec jak bedzie tragicznie to przestane uzytkowac Jesli na karte to lepsza oferta w orange í play. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
na temat play slyszalem wiele opini i to nie zbyt dobry wiec nie skorzystam, z orange nie wiem nie dowiaduje sie. mam bardzo duzo uslug w t-mobile i maja przyzwoita oferte dla mnie wiec pozostane przy tej sieci tyle ze teraz musze wybrac jakis modem
|
|
|
|
|
CYTAT Mam takie pytanie ile w linii prostej masz do stalowki ?widzisz miasto wzrokowo czy coś zasłania? wiktor, raczej zasłania, mam w linii prostej jakies 30 km ;] a do modemu wracajac to mialem modem hauwei e160g, dzialac dzialal, ale czasami byly zwiechy oprogramowania, konieczne reinstale by wykryl siec, podobno powodem byl systemem vista/7, ile w tym prawdy nie wiem iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mam takie pytanie ile w linii prostej masz do stalowki ?widzisz miasto wzrokowo czy coś zasłania? wiktor, raczej zasłania, mam w linii prostej jakies 30 km ;] a do modemu wracajac to mialem modem hauwei e160g, dzialac dzialal, ale czasami byly zwiechy oprogramowania, konieczne reinstale by wykryl siec, podobno powodem byl systemem vista/7, ile w tym prawdy nie wiem tak pytam bo kiedyś czytałem taki temacik przeczytaj z ciekawości HSDPA w środku lasu http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=13647 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT na temat play slyszalem wiele opini i to nie zbyt dobry wiec nie skorzystam, z orange nie wiem nie dowiaduje sie. mam bardzo duzo uslug w t-mobile i maja przyzwoita oferte dla mnie wiec pozostane przy tej sieci tyle ze teraz musze wybrac jakis modem pierwsze słysze żeby operator dawał indywidualne oferty na karte mi to wygląda że chcą cie wkręcić w abonament dla porównania 100pln w orange to 6GB transferu a te 100pln do wyglądania na 5miesiecy w play za 125pln 11GB na 4miesiace a te 125pln tez do wygadania i smsowania tmobil karta;;Dostęp do Internetu (HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS) 0,03 zł/100 kB Mega doładowania w Internet na kartę blueconnect: nawet 2GB gratis! Mega bonusy za doładowania: - 500 MB za dowolne doładowanie kwotą 25 - 49 zł - 2 GB za dowolne doładowanie kwotą 50 zł i więcej "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
a jesli chodzi o te roznicy miedzy huawei e173 z napisem blueconnest a t-mobile to raczej nie ma zadnych procz zmiany loga chyba dobrze rozumiem zebym mial pewnosc czy brac ten z blueconnect czy ten drugi
|
|
|
|
|
przypuszczam ze te modemy niewiele sie roznia, ten sam szajs ;]
wiktor - dobry link, szkoda ze stary i zdjec masztu nie widac :] wiem co ten klient czul jak zlapal dobry net w c...ym miejscu :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
a co myslicie o huawei E 353??
|
|