Dołączył: 19 Paź 2011r. Skąd: Rudnik nad Sanem Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Gdzie kupie farbe metalik w sprayu w okolicach niska?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Stalowej na ul PODLESNEJ Mieszalnia lakierow. Kazdy kolor dobierany nabijaja w spray cena 40zl
|
|
Dołączył: 19 Paź 2011r. Skąd: Rudnik nad Sanem Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT W Stalowej na ul PODLESNEJ Mieszalnia lakierow. Kazdy kolor dobierany nabijaja w spray cena 40zl Ile w tym jest ml? Robią tą usługę na poczekaniu? A może wiesz gdzie normalnie w sklepie można kupić dowolne kolory ale z metalikiem? |
|
|
|
|
Unimet i na wylocie z Niska gość dobiera bardzo dobrze kolor, mi dobierał srebrny metalik zero różnicy polecam gościa .
A jak wiadomo srebrny nie jest łatwo dobrać . |
|
|
|
|
misio 40 zł ?
Ja także podpisuję sie pod Unimetem na Energetyków - koszt metalica w sprayu to 8zł duża pucha - za 40 mam 5 takich...troche szkoda kasy - tam także jest pełna paleta kolorów //moderowano/zubrstw |
|
|
|
|
CYTAT misio 40 zł ? Ja takż epodpisuje sie pod Unimetem na Energetyków - koszt metalica w spreyu to 8zł duża pucha - za 40 mam 5 takich...troche szkoda kasy - tam także jest pełna paleta kolorów Zależy do czego ma być ten metalik, jeśli chodzi o auto to ten za 8zł się nie nadaje. Zresztą żaden w spray-u bo w spray-u nie masz utwardzacza, a więc tylko lakier akrylowy a nie metaliczny. Jeśli chodzi o inne malowanie to unimet i bom w stalowej na przeciwko AJ |
|
|
|
|
kolego jesli chodzi o okolice niska to kolo jednostki wojskowej carsystem-wschod jadac w kierunku stalowej woli jakies 300m od jednostki wojskowej po prawej stronie
czasami tu bywam |
|