|
|
|
No i prosze jersey tak spamuje znaczy walczy o dysk że aż stronka szwankuje. Jersey wygrałeś już ten dysk więc odpuść sobie i zwolnij serwer Masz już nagrodę gwarantowaną
Zaraz będzie wojna że tak napisałem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Lucky jezeli kosztuje 150 zł to ja dziennie zarabiam jego 8-mio krotność - No Dzerzi, to mam dla Ciebie propozycje. Zobaczymy czy masz honor i jaja. Ponieważ każdy widzi jakiego błazna robisz z siebie tutaj, a nagroda jest dla Ciebie milionerze niczym dla mnie puszka piwa. Napisałeś, że walczysz o dysk dla zabawy. Abyś stał się już na maxa wiarygodny przy swoich zarobkach, proponuję abyś na zakończenie konkursu, wygrywając go oczywiście - wystosował informacje do organizatora, aby nagrodę przekazał np. do domu dziecka, jakiejś ubogiej rodziny lub innej instytucji o charakterze charytatywnym. Wtedy będziesz mógł się poszczycić naprawde godnym uznania gestem. Dostaniesz dyplom, podziękowania. SM napewno to opisze, dowie się o tym całe miasto. O tym jaki gest wykonałeś poświęcając się na forum - działając z myślą o biedniejszych i bardziej potrzebujących. Czy masz na tyle jaj - decyzja należy do Ciebie. Jeżeli to zrobisz - ja od siebie daję 100 zł na ten sam cel. |
|
|
|
|
Lucek pierw biegasz za mną o obwieszczasz ,że jestem jeleniem, baranem...natępnie ubliżasz , a teraz chcesz ze mnie zrobić "stalowomiastowego" FILANTROPA
Twoje propozycje mnie śmieszą - i powiedz mi co maja wspólnego "jaja" z bezinteresowana pomocą ? mylisz człowieku pojęcia i organy - a dodatkowo wtórują Ci same przy*łupy Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane - a Ty zachowałes sie w tym temacie poniżej krytyki a teraz próbujesz bawić się darczyńce za 100zł..hehe i za to I Love U Lucuś |
|
|
|
|
Szkoda troche przekazać 1/8 dziennego zarobku dla biednych, no nie ? ;)
I super że potrafisz rozmawiać z kimś nie biorąc za to pieniędzy. Już się bałem że mi rachunek wystawisz |
|
|
|
|
CYTAT nagroda jest dla Ciebie milionerze niczym dla mnie puszka piwa. Jeżeli dla Ciebie dysk za 150zł jest puszką piwa to chcesz od siebie podarować dzieciom 2/3 puszki piwa ? nooo masz "kochones" - chociaż zgrzewkę może co ? |
|
|
|
|
Przeczytaj jeszcze raz, ale powoli i ze zrozumieniem.
|
|
|
|
|
CYTAT No i prosze jersey tak spamuje znaczy walczy o dysk że aż stronka szwankuje. Jersey wygrałeś już ten dysk więc odpuść sobie i zwolnij serwer Masz już nagrodę gwarantowaną Zaraz będzie wojna że tak napisałem. Oj mirka777 nie doceniacie. On tez potrafi klepać 50 postów na godzinę jak się rozkręci. Obydwaj naklepali masę postów w ciągu ostatnich paru dni, Jersey musi walczyć do końca Mówiłem że to głupi pomysł z taką trollimpiadą *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
CYTAT Lucek pierw biegasz za mną o obwieszczasz ,że jestem jeleniem, baranem...natępnie ubliżasz , a teraz chcesz ze mnie zrobić \"stalowomiastowego\" FILANTROPA Twoje propozycje mnie śmieszą - i powiedz mi co maja wspólnego \"jaja\" z bezinteresowana pomocą ? mylisz człowieku pojęcia i organy - a dodatkowo wtórują Ci same przy*łupy Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane - a Ty zachowałes sie w tym temacie poniżej krytyki a teraz próbujesz bawić się darczyńce za 100zł..hehe i za to I Love U Lucuś To świetnie,że jesteś taki dzielny !: Dzerdzi A ile oddałeś krwi dla malutkiej dziewczynki chorej na białaczkę, o której także był temat? Już napisałam,że dorzucę drugie 100 zł jak ty wygraną przeznaczysz na szczytny cel. Razem z Lakim to już 200 |
|
|
|
|
CYTAT Oj mirka777 nie doceniacie. On tez potrafi klepać 50 postów na godzinę jak się rozkręci. Obydwaj naklepali masę postów w ciągu ostatnich paru dni, Jersey musi walczyć do końca Mówiłem że to głupi pomysł z taką trollimpiadą Fractal - ale jedyny kumaty jesteś który zabiera w tym temacie głos i patrzy na sprawe obiektywnie - nie mi oceniac konkurs bo nie ja go wymysliłem a jak widać biorę w nim udział i gdybym go negował to byłbym hipokrytą - a reszta im bliżej końca tym bardziej spinają poślady - i głupsze pomysły słysze - DZERZI NA FILANTROPA ! CYTAT A ile oddałeś krwi dla malutkiej dziewczynki chorej na białaczkę, o której także był temat? Nie widziałem takiego tematu na forum - gdyby była zgodna grupa krwii z moją to bym oddał - nie widze problemu - tyle ,ża ta romowa zaczyna się przeciągać - i do czego to zmierza ? do licytowania sie kto więcej pomógł innym ? |
|
|
|
|
Jersey - walcz i olewaj. Lucek nie potrafi nic innego jak tylko przyczepiać się do innych. Jego zdanie polega na tym że się z kimś nie zgadza (swojego zdania nie ma), fractal - musi najpierw dorosnąć .... bo to dzieciaczek jest.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT ...organy - a dodatkowo wtórują Ci same przy*łupy ... Mówisz o mnie? CYTAT Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane ... I to się ceni jersey |
|
|
|
|
Dzerdzi,przecież sam się chwalisz,że tak bardzo pomogłeś dziewczynie...rozmową.... ,cóż za filantropia....
Grupa krwi biorcy nie musi być zgodna, aby komuś pomóc, więc nie jesteś usprawiedliwiony, a tym bardziej nie wierzę,że nie widziałeś tematu, chociaż możliwe... wtedy jeszcze nie było fantów za spam... I kto kogo może tu nazywać hipokrytą |
|
|
|
|
Słuchajcie - zróbcie ranking tych, którzy swoimi spisami, nie tylko zajmują się krytyką, ewentualnie wyrażają swoje zdanie - lecz swoimi wypowiedziami starają się pomóc innym, odpowidają na prośby pomocy, czy udzielają konkretnych informacji.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Słuchajcie - zróbcie ranking tych, którzy swoimi spisami, nie tylko zajmują się krytyką, ewentualnie wyrażają swoje zdanie - lecz swoimi wypowiedziami starają się pomóc innym, odpowidają na prośby pomocy, czy udzielają konkretnych informacji. W każdym rankingu Dzerdzi będzie na 1 miejscu |
|
|
|
|
Wiesz żubr, nie każdy siedzi na bezrobociu i ma czas klepać calymi dniami bzdety na forum. Filantrop jedynie...
|
|
|
|
|
CYTAT Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane nonsen czy napisalem gdzies ,ze jej chwale pomoca i jej pamagam ? napisalem ze rozmawiam i wysluchuje - bezinteresownie - nie ma ani jednego slowa o pomocy - jestes i bedziesz hipoktytką zubr przeciez widzisz komu odpisuje i kogo mialem na mysli Ps. Lucek - Mirek ma racje - żenada totalna - zlewam |
|
|
|
|
CYTAT Wiesz żubr, nie każdy siedzi na bezrobociu i ma czas klepać calymi dniami bzdety na forum. Filantrop jedynie... Ja tam nie siedzę na bezrobociu, i nie mam czasu siedzieć cały czas na kompie. CYTAT ...jej chwale pomoca i jej pamagam .... Nie rozumiem jak jej nie chwlisz pomocą? O co ci chodziło mozesz wyjaśnić? jakoś na polski to przełożyć? |
|
|
|
|
żubr - tak zerknąłem na twój wpis na początku - i chyba złamałeś regulamin konkursu (miały nie być podawane wyniki cząstkowe ). A tak serio - Jersey - pogratulowanie ci, będzie zapewne czysta formalnoscią
|
|
|
|
Tak w ramach ciekawostki.
W ciągu tygodnia (23.11.11 - 1.12.11) postcount : JerseyShore +339 mirek777 +303 Jak więc widzicie w tabeli wyników z zeszłego tygodnia prowadzi Jersey, ale z nieznaczną przewagą, mirek777 tuż za nim, obydwaj sadzą posty w mniej więcej takim samym tempie. Więc nie wiem czemu doczepiliście się tylko jednego zawodnika *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
fractalku - dziecino - nie wystarczy zliczyć ile komu postów przybyło. Wpisy muszą spełniać pewne wymagania - a ja nie dbam o spełnianie tych kryteriów. W rzeczywistości myślę że przewaga Jerseya jest duużo większa Liczy się zabawa.
|
|
|
|
Ten jeden zawodnik wybitnie rzuca się w oczy. Pisze, by pisać. Często są to infantylne, głupkowate i zmyślone informacje. Zarzucił mi ostatnio, że na pytanie forumowiczki gdzie można nauczyć się tango, odpowiedziałem w Argentynie. Dziś kolejna forumowiczka zapytała gdzie można zrobić prywatnie USG. Co Dzerzi odpowiedział? "U mnie w domu". Ja przynajmniej powiedziałem prawdę z tą Argentyną...
|
|
|
|
|
Fractal - dokąłdnie, tematy - Polityka i Gospodarka trzymam sie od nich z daleka (troche też w nich brałem udziału)...ja wiem kto z jakiego poziomu startował w dniu ogłoszenia konkursu więc Ci moge na PW napisać pod warunkiem ,że to zachowasz dla siebie
|
|
|
|
|
Pozwól tej dziecinie wierzyć dalej w bajki. Widzisz Jersey - obserwujących i czepiających się jest wielu. Udziału w konkursie brać nie chcą, ale chętnie pokrytykują z boku. Nie rozumieją, że normalne uczestnictwo w forum, to również pisanie króciutkich wpisów.
|
|
|
|
CYTAT Ten jeden zawodnik wybitnie rzuca się w oczy. Pisze, by pisać. Często są to infantylne, głupkowate i zmyślone informacje. Zarzucił mi ostatnio, że na pytanie forumowiczki gdzie można nauczyć się tango, odpowiedziałem w Argentynie. Dziś kolejna forumowiczka zapytała gdzie można zrobić prywatnie USG. Co Dzerzi odpowiedział? \"U mnie w domu\". Ja przynajmniej powiedziałem prawdę z tą Argentyną... ciekawe o kim mówisz. Pewnie o mnie |
|
|
|
|
Mirek ja to dostrzegam bo widze ,że i Ciebie się czepiają - dlatego popatrz na Lucusia ktory nie wie ,ze temat o USG jest z 26 sierpnia - czyli sprzed konkursu i , ze teraz nie pozowlilbym sobie na taką wypowiedź poniewaz nie zawiera 100 znaków , co nie Lucek szemrany typku , ale ja Cię I Love U
|
|