|
|
|
Witam gdzie jest najbliższy sklep tej firmy???H&M
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
Rzeszów - Galeria Graffica
Rzeszów - Galeria Millenium Hall Bardziej polecam Millenium Hall - większy wybór i przy okazji więcej fajniejszych sklepów dookoła |
|
|
|
|
Zanim kupisz ubranie tej firmy poszukaj informacji o tym, w jaki sposób, z czego te ubrania są robione, jak wygląda ich obróbka chemiczna. Włos się jeży. Każdy oczywiście zdanie może wyrobić sobie sam.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
w Rzeszowie jeszcze jest w Nowym Świecie.
Fajna promocja w gazecie Avanti kupujesz gazetę za 5zł a dostajesz bon na 20....wiem bo dla dziewczyny kilka kupowałem |
|
|
|
|
Skalar ten Nowy Świat to jeszcze istnieje ? chyba ze 60% powierzchni nie zostało tam wykorzystanej - nawet nie wiedziałem ,ze jest tam H&M - myślałem ,że tylko Apart.
|
|
|
|
|
Moim zdaniem Nowy Świat to od początku padaka była, H&M NY to samo co w innych galeriach.
|
|
|
|
|
Mam pół szafy z ciuchami tej firmy i każdy kupiłam na szmateksie albo nad biedronką albo koło fraca na młodyniu :-)
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
pysiulka czy mamy prawie tylko samo sklepów H&M co i Rzeszów
Skaral - moim zdaniem najgorza inwestycja Rzeszowa - ale tak się dzieje gdy chce sie zarobić - i to samo może być u nas z nową galerią. |
|
|
|
|
Też mi się wydaje ze nietrafione(chyba lokalizacja + słabe sklepy) ale jak ktoś ładuje taka kasę... nie wiem. Zdanie moje takie budować budować i jeszcze raz budować.
|
|