|
|
|
A ja bym załozył fundację...
cris-cros |
|
|
|
|
cris-cros |
|
|
|
|
Gosciu ! najlepiej to wyp......aj z tego kraju bo i tak cie wydmuchaja jak nie ZUS to US zapytaj pana Kwitkowskiego z huty
|
|
|
|
|
No ja dalej obstawiam męskiego bikini fryzjera. Skitrać fajne laski-fryzjerki. Lokal w fajnym miejscu, miła obsługa, może coś do wypicia dla czekających w kolejce. Do tego dobra reklama w radiu + ulotki. Fryzjerce dać ze 2000 + oczywiście napiwki. Koszt strzyżenia ok 25 zł. Klientela by się na pewno znalazła.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Mateusz89 podaj swojego maila, to ci podam kilka propozycji biznesowej... niestety nie doczekałem sie zadnej propozycji biznesowej od goryla_88 ,jeśli macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły to zamieszczajcie na forum, albo możecie wysłać na meila: gostek55_(at)_o2.pl może akurat ktoś skorzysta.
|
|
|
|
|
Dzisiaj w biznesie najwazniejszy jest pomysl, dlatego nikt kto ma jakis dobry pomysl na biznes na pewno sie nim nie podzieli.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
Proponuje dobry lokal dla singli bez menelstwa , i małolatów
|
|