|
|
|
Chciałabym dowiedziec sie czy moze ktos sie orientuje ile w foto mimozie kosztuje zrobienie ekspresowych zdjec do dowodui ile bedzie to kosztowalo? z gory dziekuje za odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Foto Mimoza" Studio Fotograficzne
Narutowicza 4 a 37-450 Stalowa Wola - woj. podkarpackie tel. 15 842 07 45 |
|
|
|
|
wiele mi to nie mowi poniewaz chodzi mi o koszt a nie adres...
|
|
|
|
|
asiek ja już dawno robiłem i zrobili mi tam najlepsze - jednak nie brałem expresowych tylko normalne - i nie zapłaciłem więcej niż 20zł - ale jak jest teraz i z dodatkową opłatą z expres
Masz wyżej tel - zadzwoń i dowiedz się. |
|
|
|
|
hmm no wlasnie to ze najlepsze to wiem, bo sama zawsze tam robie tylko ze potrzebuje zdjec doslownie na jutro anie chce wydac nie wiadomo ile pieniedzy... No coz, ide sprawdze sama
|
|
|
|
|
CYTAT Masz wyżej tel - zadzwoń i dowiedz się. Jest 21 wiek. Mamy prawo wymagać by takie informację były w zasięgu google. |
|
|
|
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
Tez uwazam ze takie informacje powinny byc przynajmniej na 1 stronie w calym internecie No coz, przeszlam sie do Mimozy i juz wiem ale zeby inni wiedzieli to zdjecia wykonywane "normalnie" kosztuja 20zł, a ekspresem zaplacilam 25zł |
|
|
|
|
Czyli ceny od dawna sie nie zmieniły, bo pisałem ,że nie dałem za normalne więcej niż 20 zł - a za expresowe tylko 5 zł więcej to i tak nie dużo - poniewaz konkurencja na "hali" - z tego co pamiętam ma drożej
|
|