NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
szukam pracy,
~~@@olga@@
ff
Wysłany: 10 Sty 2009r. 22:57  
szukam pracy!!!! jestem na 2im roku na KUL i niestety nie ma pracy dla mnie !!!
pomocy!!!!!!
bylam nawet w kebabie na WP.ale nie potrzebuja po studiach!!!!
to po co mam sie uczyc jak nawet bułek nie moge sprzedawać!!!

//przeniesiono

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Sty 2009r. 22:57  

~~maja
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 14:11  
W Aldiku potrzebują sprzedawcę ale..złe pieniądze i zła atmosfera tam

~~m87
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 14:55  
w Centrum Stalowa Wola caly czas potrzebuja pracownikow wiec moze tam sprobujesz ?

ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 16:02  
bardzo bym chcial pomoc , ale nie mam jak , bardzo mi szkoda ludzi bez pracy ,bo oni czuja sie odtraceni od spoleczenstwa i tworza sie pozniej depresje , najwazniejsze probowac nie zalamywac sie i dalej do przodu jutro bedzie lepiej , miej optymizm ze znajdziesz prace , naraok

Prywatna wiadomość 

~~belfer
ff
Wysłany: 12 Sty 2009r. 08:12  
CYTAT
szukam pracy!!!! jestem na 2im roku na KUL i niestety nie ma pracy dla mnie !!!
bylam nawet w kebabie na WP.ale nie potrzebuja po studiach!!!!

1) Jeżeli jesteś na II roku studiów, to nie jesteś po studiach.
2) Jeżeli studiujesz na KUL, to nie spodziewaj się, że w przyszłości pracodawcy potraktują Twój dyplom tak samo, jak absolwenta UMCS czy UJ.
3) Jeżeli studentka II roku (czyli Ty) napisała podanie o pracę i CV tak, jak ten post na forum, to gwarantuję Ci, że każdy pracodawca wyrzuci je bez wahania do śmieci.

~~bezrobotna
ff
Wysłany: 12 Sty 2009r. 09:44  
CYTAT
w Centrum Stalowa Wola caly czas potrzebuja pracownikow wiec moze tam sprobujesz ?

Masz na myśli pracę w Centrum w części spożywczej, czy w którymś ze sklepików?? Proszę o troszkę wiecej informacji.

~~jana
ff
Wysłany: 13 Sty 2009r. 05:05  
hmm otorz ja jestem po licenjacie i zlozylam cv w centrum i sie neiodezwaliumiech sklep kosmetycznyy, zalamka ja tez nie wiem gdzie mam jzu roboty szukac a do spozywczaka nie pojde . a jesli chodzi o wypowiedzi. to bylam na rozmowie i pracodawca mi powiedzial ze nie licza sie studia - jakie to sa bo to nie krakow czu inne wieksze miasto- zeby sobie tak przebierac, dla niego licza sie doswiadczenia. wiec to nic ze to KUL! a to jak tu ktos pisze nie znaczy ze tak samo napisal CV!! mi tu pisali ze gubie litery itp- bo szybko pisze i juzjezyk a pracodawca mi powiedzial ze wzial mnie na rozmowe bo moje CV bylo poprawne ( i sama pisalam)jezyk wiec nie oceniajcie ludzi po takich rzeczachjezyk teraz liczy sie znajomosc nie wyksztalcenie jezyk

ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 21:42  
liczy sie wyksztalcenie umiech ale jesli ktos go nie ma i chce zarabiac 2,5 tys na reke to niech sie nie dziwi ze go nie chcaumiech a pozatym mozna pisac szybko i nie gubic liter np jak ja i 99% tego portalu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 21:56  
Większość już zauważyła, że z powodu ubytku zasobów ludzkich w postaci Zomo i Geno dali moda tobie, więc nie musisz już zaznaczać swojej obecności odpowiadając na pytania w tematach, w których ostatni post napisano w styczniu zeszłego roku mlotek.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 22:30  
Masz rację echelonku ok

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 22:32  
Mam dla Pani oferte pracy jeżeli jest Pani osobą niekaraną, komunikatywną...to podaje adres email: doradcastw_(at)_wp.plok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 23:18  
Powiem Wam koledzy i koleżanki, że w Stalowej Woli przy przyjęciu do fajnej pracy, na pierwszym miejscu brane są niestety znajomości... Sam od miesiąca szukam pracy w STW i niestety ale jest fatalnie. Mimo wszystko życzę innym powodzenia w znajdowaniu Job. Pzdr mgr Dneutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 23:27  
Dla chcącego nic trudnego, cierpliwość też potrzebna. Sam szukałem pracy ponad miesiąc więc powiedzmy, że rozumiem Cię Olga. Składaj CV gdzie możesz.

Prywatna wiadomość 

Btw
Btw
Btw
ff
Wysłany: 27 Maja 2010r. 20:09  
Musisz pokazać pracodawcy na rozmowie, że:
a) Masz charakter
b) Będziesz sumienna
c) Że dłużej popracujesz

Nie mow za dużo o dyplomach, bo to źle o tobie świadczy - bądź skromna.

Głogów ogloszenia Glogow Głogów Praca
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 01:18  
CYTAT

rudniczanin
Taka prawda że wszystkie szkoły wyższe w Stalowej to jest maszynką do robienia pieniędzy, a wy studenci jesteście tylko produktem do wyciągnięcia kasy z kieszeni waszy rodziców.
Wszystkie te hasła FILOLOGIA SZCZYTY SUKCESU- co to ma być???
Czy ktoś z WAS osiągnął sukces z waszym wyksztłceniem.
Taka prawda że trzeba kończyć kierunki ŚCISŁE.
LUDZIE IDŹCIE NA POLITECHNIKĘ. KIERUNKI ŚCISŁE SĄ PRZYSZŁOŚCIĄ

chyba ktos tu sie powtaza!!!! a moze chodzi o nabijanie postow mlotekmlotekmlotekmlotekzaklopotanyzaklopotanyscianasciana

Do -KLIENT- Naucz się podstaw orografii, swoją drogą też uważam iż kierunki ścisłe to przyszłość. :cwaniak:

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 01:52  
A ja przypomnę,że bez capsa piszemy i dodam ,że też szukam pracy.....może być nawet jakaś drobna przez neta jakbby ktoś coś miał ( anulka_(at)_stalowemiasto.pl lub PW ) .....no i na koniec dodam ,że dział ogłoszeń jest .....

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 02:07  
Do anulka. Jakiej pracy potrzebujesz ? Pisz na priv jak coś.

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

xyz
xyz
xyz
ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 11:26  
Anulka, tyle reklam macie, niby w zarządzie jestes i grosza z tego nie dostajesz?umiech nie ladnie nie ladnie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 12:19  
Od zawsze liczyły się tylko znajomości , bez znaczenia czy to Stalowa czy Szczecin . nie wiem Dyplom jest tylko dodatkiem.

Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »