~~@@olga@@ | |
|
|
szukam pracy!!!! jestem na 2im roku na KUL i niestety nie ma pracy dla mnie !!!
pomocy!!!!!! bylam nawet w kebabie na WP.ale nie potrzebuja po studiach!!!! to po co mam sie uczyc jak nawet bułek nie moge sprzedawać!!! //przeniesiono |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~maja | |
|
|
W Aldiku potrzebują sprzedawcę ale..złe pieniądze i zła atmosfera tam
|
|
|
~~m87 | |
|
|
w Centrum Stalowa Wola caly czas potrzebuja pracownikow wiec moze tam sprobujesz ?
|
|
|
|
|
|
bardzo bym chcial pomoc , ale nie mam jak , bardzo mi szkoda ludzi bez pracy ,bo oni czuja sie odtraceni od spoleczenstwa i tworza sie pozniej depresje , najwazniejsze probowac nie zalamywac sie i dalej do przodu jutro bedzie lepiej , miej optymizm ze znajdziesz prace , nara
|
|
~~belfer | |
|
|
CYTAT szukam pracy!!!! jestem na 2im roku na KUL i niestety nie ma pracy dla mnie !!! bylam nawet w kebabie na WP.ale nie potrzebuja po studiach!!!! 1) Jeżeli jesteś na II roku studiów, to nie jesteś po studiach. 2) Jeżeli studiujesz na KUL, to nie spodziewaj się, że w przyszłości pracodawcy potraktują Twój dyplom tak samo, jak absolwenta UMCS czy UJ. 3) Jeżeli studentka II roku (czyli Ty) napisała podanie o pracę i CV tak, jak ten post na forum, to gwarantuję Ci, że każdy pracodawca wyrzuci je bez wahania do śmieci. |
|
|
~~bezrobotna | |
|
|
CYTAT w Centrum Stalowa Wola caly czas potrzebuja pracownikow wiec moze tam sprobujesz ? Masz na myśli pracę w Centrum w części spożywczej, czy w którymś ze sklepików?? Proszę o troszkę wiecej informacji. |
|
|
~~jana | |
|
|
hmm otorz ja jestem po licenjacie i zlozylam cv w centrum i sie neiodezwali sklep kosmetycznyy, zalamka ja tez nie wiem gdzie mam jzu roboty szukac a do spozywczaka nie pojde . a jesli chodzi o wypowiedzi. to bylam na rozmowie i pracodawca mi powiedzial ze nie licza sie studia - jakie to sa bo to nie krakow czu inne wieksze miasto- zeby sobie tak przebierac, dla niego licza sie doswiadczenia. wiec to nic ze to KUL! a to jak tu ktos pisze nie znaczy ze tak samo napisal CV!! mi tu pisali ze gubie litery itp- bo szybko pisze i juz a pracodawca mi powiedzial ze wzial mnie na rozmowe bo moje CV bylo poprawne ( i sama pisalam) wiec nie oceniajcie ludzi po takich rzeczach teraz liczy sie znajomosc nie wyksztalcenie
|
|
|
|
|
|
liczy sie wyksztalcenie ale jesli ktos go nie ma i chce zarabiac 2,5 tys na reke to niech sie nie dziwi ze go nie chca a pozatym mozna pisac szybko i nie gubic liter np jak ja i 99% tego portalu
|
|
|
|
|
Większość już zauważyła, że z powodu ubytku zasobów ludzkich w postaci Zomo i Geno dali moda tobie, więc nie musisz już zaznaczać swojej obecności odpowiadając na pytania w tematach, w których ostatni post napisano w styczniu zeszłego roku .
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Masz rację echelonku
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Mam dla Pani oferte pracy jeżeli jest Pani osobą niekaraną, komunikatywną...to podaje adres email: doradcastw_(at)_wp.pl
|
|
|
|
|
Powiem Wam koledzy i koleżanki, że w Stalowej Woli przy przyjęciu do fajnej pracy, na pierwszym miejscu brane są niestety znajomości... Sam od miesiąca szukam pracy w STW i niestety ale jest fatalnie. Mimo wszystko życzę innym powodzenia w znajdowaniu Job. Pzdr mgr D
|
|
|
|
|
Dla chcącego nic trudnego, cierpliwość też potrzebna. Sam szukałem pracy ponad miesiąc więc powiedzmy, że rozumiem Cię Olga. Składaj CV gdzie możesz.
|
|
|
|
|
Musisz pokazać pracodawcy na rozmowie, że:
a) Masz charakter b) Będziesz sumienna c) Że dłużej popracujesz Nie mow za dużo o dyplomach, bo to źle o tobie świadczy - bądź skromna. Głogów ogloszenia Glogow Głogów Praca |
|
|
|
|
CYTAT rudniczanin Taka prawda że wszystkie szkoły wyższe w Stalowej to jest maszynką do robienia pieniędzy, a wy studenci jesteście tylko produktem do wyciągnięcia kasy z kieszeni waszy rodziców. Wszystkie te hasła FILOLOGIA SZCZYTY SUKCESU- co to ma być??? Czy ktoś z WAS osiągnął sukces z waszym wyksztłceniem. Taka prawda że trzeba kończyć kierunki ŚCISŁE. LUDZIE IDŹCIE NA POLITECHNIKĘ. KIERUNKI ŚCISŁE SĄ PRZYSZŁOŚCIĄ chyba ktos tu sie powtaza!!!! a moze chodzi o nabijanie postow Do -KLIENT- Naucz się podstaw orografii, swoją drogą też uważam iż kierunki ścisłe to przyszłość. Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A ja przypomnę,że bez capsa piszemy i dodam ,że też szukam pracy.....może być nawet jakaś drobna przez neta jakbby ktoś coś miał ( anulka_(at)_stalowemiasto.pl lub PW ) .....no i na koniec dodam ,że dział ogłoszeń jest .....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Do anulka. Jakiej pracy potrzebujesz ? Pisz na priv jak coś.
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Anulka, tyle reklam macie, niby w zarządzie jestes i grosza z tego nie dostajesz? nie ladnie nie ladnie.
|
|
|
|
|
Od zawsze liczyły się tylko znajomości , bez znaczenia czy to Stalowa czy Szczecin . Dyplom jest tylko dodatkiem.
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|