|
|
|
CYTAT CYTAT A co? masz odpowiedni sprzęt do robienia im zdjęć, czy tylko oglądasz je przez mocną lornetkę lub teleskop? Kurde kiedyś znalazłem fajną stronkę pasjonatów fotografowania i oglądania takich samolotów... owszem,robię fotki maszyn na wysokościach przelotowych lecz nie mam profesjonalnego sprzętu.Tu koszty liczy się w tysiącach zł.... Lecz dla pasjonatów lotnictwa nie jest najważniejszą sprawą ile ktoś wydał na teleskop czy lustrzankę...Trzeba umieć czerpać z tego satysfakcję focus rzuć któreś ze swoich fotek do tematu - "fotografia-nasza pasja" chetnie popatrze na maszyny w locie jakim robisz zdjęcia - może akurat tego osobnika który lata nad nami ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dokładnie tego typu maszyna nad nami lataoczywiście ta jest w innym locie.... Jakość marna ale fotka zrobiona kompaktem+luneta tuż przed zachodem słońca |
|
|
|
|
focus dobra fota idealnie go złapałeś - no ja go swoim kompaktem nie złapie - nie mam az takiego zumu - bez lunety czy obiektywu - ale będę próbował tyle ,że dopiero w lecie
Pzdr. |
|
|
|
|
CYTAT focus dobra fota idealnie go złapałeś - no ja go swoim kompaktem nie złapie - nie mam az takiego zumu - bez lunety czy obiektywu - ale będę próbował tyle ,że dopiero w lecie Pzdr. Dziękidam jeszcze może inną fotkę i nie będę zaśmiecał tego wątku fotkami bo to inny temat.... dośc częsty gość nad stalową wolą AIRBUS A380 EMIRATES DUBAJ-TORONTO.... OK...MYKAM BO DO ROBOTY NIE WSTANĘ |
|
|
|
|
CYTAT dokładnie tego typu maszyna nad nami lataoczywiście ta jest w innym locie.... Jakość marna ale fotka zrobiona kompaktem+luneta tuż przed zachodem słońca An-12. Tak na 99% |
|
|
|
|
focus tu masz link do tematu , gdzie możesz umieszczac swoje fotki - ja chętnie będę je oglądał:
http://galer(...)d=663624 sweeros na filmikach z YT ten An-12 wyglada identycznie jak z focusa zdjęć. |
|
|
|
|
20.30 leci nad kielcami
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|