NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
w ciąży na basen?,
~~ciekawa
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 11:31  
mam pytanie do matek: czy chodziłyście w czasie ciąży na basen? Jedni odradzają inni polecają i sama nie wiem. Podobno lepiej gdy w tej sytuacji woda jest ozonowana a nie chlorowana, a nie wiem czy w stalowej u goli albo na mosirze taka jest. Nie wiecie nic o tym?

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 11:31  

~~xxxxxxxxx
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 12:25  
zapytaj lekarza on Ci powie najlepiej

~~stalowyorzel
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 13:57  
CYTAT
mam pytanie do matek: czy chodziłyście w czasie ciąży na basen? Jedni odradzają inni polecają i sama nie wiem. Podobno lepiej gdy w tej sytuacji woda jest ozonowana a nie chlorowana, a nie wiem czy w stalowej u goli albo na mosirze taka jest. Nie wiecie nic o tym?
ale jaja nie wstydzisz sie????????to idz na basen .......no problem.......z brzuchem na wierzchuumiech))0mlotekmlotekmlotek

~~nika
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 15:22  
CYTAT
CYTAT
ale jaja nie wstydzisz sie????????to idz na basen .......no problem.......z brzuchem na wierzchuumiech))0mlotekmlotekmlotek

NO..."stalowy"idiota poprostu mlotekmlotekmlotekmlotek
ciaża to nie wstyd..to nie przekleństwo....a normalny stan fizjologiczny!!!!!!!!!!
A Ty skąd się pojawiałeś na tym świecie?????
Kosmita?cool girl

~~ktos
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 15:29  
moja żona chodziła na basen w ciąży,a teraz nasz malec chodzi a dopiero skończył 11 miesięcy
SAMO ZDROWIE DLA CIEBIE A DLA NIEMOWLAKA SZYBSZY ROZWÓJ I ZAHARTOWANIE-POLECAM JAK NAJBARDZIEJok

ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 15:56  
a dlaczego masz nie chodzic na basen co za problem , a jak rodza dziecie w wodzie to zle , nie miej oporow i rob co chcesz twoj organizm najlepiej wie co chce a nie porady filozofowok

Prywatna wiadomość 

~~ciekawa
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 16:50  
dajcie spokoj nie chodzi mi o wstyd! Chodzi o to czy to zdrowe dla dziecka bedzie, bo slyszalam ze na basenie mozna sie różnymi bakteriami zarazic i ze chlor nie jest dobry dla kobiet w ciąży i płodu. Dlatego pytam, czy nie wiecie, czy gdzies woda nie jest ozonowana?

~~aaa
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 17:00  
basen tak,ale nie w Stalowej,tu infekcja gotowa

~~do ~~stalowyorz
ff
Wysłany: 11 Sty 2009r. 17:06  
a ty sie nie wstydzisz takich głupot pisac
?zaklopotany

~~koles
ff
Wysłany: 8 Lut 2009r. 14:43  
to wie ktoś w końcu czy woda na basenie MOSiRU jest ozonowana?

~~jacek
ff
Wysłany: 8 Lut 2009r. 19:27  
no mosirze jest ozonowana, a w samorzadowym to nie wiem

~~prawdziwy
ff
Wysłany: 8 Lut 2009r. 19:42  
W obydwu basenach woda jest kryzysowa! Nie powinno sie obecnie utrzymywac basenow bo nie ma z tego pracy, a potrzeba pieniedzyna ratowanie Huty! Bo pan Heniek nie bedzie gdzie mial pic!

ff
Wysłany: 8 Lut 2009r. 19:50  
CYTAT

Trochę OT smiech2 ale przypomniały mi się tak kiedyś popularne w necie pytania do Bravo Girl jezyk

" Czy można zajść w ciążę pływając w basenie ? " jezyk

Prywatna wiadomość 

~~zaszłam
ff
Wysłany: 8 Lut 2009r. 20:53  
CYTAT

ja chodziłam na basen - co prawda nie w ciąży ale jakiś czas potem okazało się że na tym basenie zaszłam w ciążę zaklopotany

ff
Wysłany: 9 Lis 2009r. 12:53  
ja tam jestem w ciazy i chodze na basen... zyje? zyje! widac da sie... a taki ruch to samo zdrowie.. i po drugie cwiczymy kregoslup ktory sporo przejdzie w pozniejszym czasie! POLECAM!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lis 2009r. 09:26  
Ja osobiście nie raz widziałam kobiety w ciąży na basenie na Mosirze, gdzie woda jest chlorowana. Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lis 2009r. 10:06  
W nowych technologiach woda jest ozonowana i dodatkowo może być nieznacznie chlorowana.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »