~~ciekawa | |
|
|
mam pytanie do matek: czy chodziłyście w czasie ciąży na basen? Jedni odradzają inni polecają i sama nie wiem. Podobno lepiej gdy w tej sytuacji woda jest ozonowana a nie chlorowana, a nie wiem czy w stalowej u goli albo na mosirze taka jest. Nie wiecie nic o tym?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxxxxxxxx | |
|
|
zapytaj lekarza on Ci powie najlepiej
|
|
|
~~stalowyorzel | |
|
|
CYTAT mam pytanie do matek: czy chodziłyście w czasie ciąży na basen? Jedni odradzają inni polecają i sama nie wiem. Podobno lepiej gdy w tej sytuacji woda jest ozonowana a nie chlorowana, a nie wiem czy w stalowej u goli albo na mosirze taka jest. Nie wiecie nic o tym? ale jaja nie wstydzisz sie????????to idz na basen .......no problem.......z brzuchem na wierzchu))0
|
|
|
~~nika | |
|
|
CYTAT CYTAT mam pytanie do matek: czy chodziłyście w czasie ciąży na basen? Jedni odradzają inni polecają i sama nie wiem. Podobno lepiej gdy w tej sytuacji woda jest ozonowana a nie chlorowana, a nie wiem czy w stalowej u goli albo na mosirze taka jest. Nie wiecie nic o tym? ale jaja nie wstydzisz sie????????to idz na basen .......no problem.......z brzuchem na wierzchu))0NO..."stalowy"idiota poprostu ciaża to nie wstyd..to nie przekleństwo....a normalny stan fizjologiczny!!!!!!!!!! A Ty skąd się pojawiałeś na tym świecie????? Kosmita? |
|
|
~~ktos | |
|
|
moja żona chodziła na basen w ciąży,a teraz nasz malec chodzi a dopiero skończył 11 miesięcy
SAMO ZDROWIE DLA CIEBIE A DLA NIEMOWLAKA SZYBSZY ROZWÓJ I ZAHARTOWANIE-POLECAM JAK NAJBARDZIEJ |
|
|
|
|
|
a dlaczego masz nie chodzic na basen co za problem , a jak rodza dziecie w wodzie to zle , nie miej oporow i rob co chcesz twoj organizm najlepiej wie co chce a nie porady filozofow
|
|
~~ciekawa | |
|
|
dajcie spokoj nie chodzi mi o wstyd! Chodzi o to czy to zdrowe dla dziecka bedzie, bo slyszalam ze na basenie mozna sie różnymi bakteriami zarazic i ze chlor nie jest dobry dla kobiet w ciąży i płodu. Dlatego pytam, czy nie wiecie, czy gdzies woda nie jest ozonowana?
|
|
|
~~aaa | |
|
|
basen tak,ale nie w Stalowej,tu infekcja gotowa
|
|
|
~~do ~~stalowyorz | |
|
|
a ty sie nie wstydzisz takich głupot pisac
? |
|
|
~~koles | |
|
|
to wie ktoś w końcu czy woda na basenie MOSiRU jest ozonowana?
|
|
|
~~jacek | |
|
|
no mosirze jest ozonowana, a w samorzadowym to nie wiem
|
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
W obydwu basenach woda jest kryzysowa! Nie powinno sie obecnie utrzymywac basenow bo nie ma z tego pracy, a potrzeba pieniedzyna ratowanie Huty! Bo pan Heniek nie bedzie gdzie mial pic!
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT mam pytanie do matek: czy chodziłyście w czasie ciąży na basen? Jedni odradzają inni polecają i sama nie wiem. Podobno lepiej gdy w tej sytuacji woda jest ozonowana a nie chlorowana, a nie wiem czy w stalowej u goli albo na mosirze taka jest. Nie wiecie nic o tym? Trochę OT ale przypomniały mi się tak kiedyś popularne w necie pytania do Bravo Girl " Czy można zajść w ciążę pływając w basenie ? " |
|
~~zaszłam | |
|
|
CYTAT mam pytanie do matek: czy chodziłyście w czasie ciąży na basen? Jedni odradzają inni polecają i sama nie wiem. Podobno lepiej gdy w tej sytuacji woda jest ozonowana a nie chlorowana, a nie wiem czy w stalowej u goli albo na mosirze taka jest. Nie wiecie nic o tym? ja chodziłam na basen - co prawda nie w ciąży ale jakiś czas potem okazało się że na tym basenie zaszłam w ciążę |
|
|
|
|
|
ja tam jestem w ciazy i chodze na basen... zyje? zyje! widac da sie... a taki ruch to samo zdrowie.. i po drugie cwiczymy kregoslup ktory sporo przejdzie w pozniejszym czasie! POLECAM!
|
|
|
|
|
Ja osobiście nie raz widziałam kobiety w ciąży na basenie na Mosirze, gdzie woda jest chlorowana. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
W nowych technologiach woda jest ozonowana i dodatkowo może być nieznacznie chlorowana.
|
|