|
|
|
Witajcie forumowicze
Jak dzisiaj wasze dzieciaki spędzą Mikołajki ? Może polecicie coś . Ja wiem tylko o MDK, może coś jeszcze ciekawego będzie na mieście |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witajcie forumowicze Jak dzisiaj wasze dzieciaki spędzą Mikołajki ? Może polecicie coś . Ja wiem tylko o MDK, może coś jeszcze ciekawego będzie na mieście Na MDK się chyba skończy - mój siostrzeniec ma organizowane mikołajki w przedszkolu - jakieś zabawy - wróci do domu, dostanie pewnie kolejną gre lub bajkę i po temacie |
|
|
|
|
O 17 w Wesołej Akademii i też o tej samej godzinie w Centrum zabaw Dzieciak (budynek koło LOTOSu).
|
|
|
|
|
CYTAT O 17 w Wesołej Akademii i też o tej samej godzinie w Centrum zabaw Dzieciak (budynek koło LOTOSu). A orientujesz się czy wstęp jest płatny a jeżeli tak to ile kosztuje ? -..chodzi dokładnie o tem dużo budynek za budowlanką ? - gdzie kiedyś była dyskoteka ? |
|
|
|
|
W Wesołej Akademii (tam gdzie była niegdyś dyskoteka) 30 zł po wcześniejszej rezerwacji. W cenę wchodzi wręczenie prezentu przez Mikołaja i 3 h zabawy z DJ (prezent przygotowany wcześniej przez rodziców).
Dżerdzi, jakbyś miał jakieś wątpliwości (jak zwykle zresztą),od razu wyjaśniam,że także nie jestem właścicielką W.A., a jedynie moje dziecko ma tam wykupioną wejściówkę |
|
|
|
|
Może nie na temat trochę, ale dosłownie 15 minut temu koło Słoneczka widziałem dwa św.Mikołaje, na KONIACH.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
A nie wiesz dokąd Mikołaje zmierzali???
|
|
|
|
|
CYTAT W Wesołej Akademii (tam gdzie była niegdyś dyskoteka) 30 zł po wcześniejszej rezerwacji. W cenę wchodzi wręczenie prezentu przez Mikołaja i 3 h zabawy z DJ (prezent przygotowany wcześniej przez rodziców). Dżerdzi, jakbyś miał jakieś wątpliwości (jak zwykle zresztą),od razu wyjaśniam,że także nie jestem właścicielką W.A., a jedynie moje dziecko ma tam wykupioną wejściówkę nonsens dzięki za info przecież nic złego nie napisałem na temat którejś z miejscówek - bo przecież byś wyskoczyła i mi zarzuciła ,że właściciel mógłby mnie pozwać o pomowienie, czy szkalowanie |
|
|
|
|
CYTAT A nie wiesz dokąd Mikołaje zmierzali??? I znów wiem zmierzali do przedszkola nr 7 Proszę dżerdzi |
|
|
|
|
Dobrze było zabrać dziecko gdziekolwiek, gdzie był Mikołaj - a był na pewno w Tesco, w "dużym" kościele, prawdopodobnie był też we Fracu na Niezłomnych. (Miejski dom kultury - wiadomo )
Najlepiej poprosić jakiegoś znajomego i zrobić dziecku niespodziankę Druga szansa - przed Wigilią. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|