~~qwerty | |
|
|
Muszę stwierdzić że w Tesco w Stalowej Woli jest totalne dno
pod względem towaru .Brak artykułów sportowych typu narty deski kijki łyżwy gogle a jest sezon . |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Tesko | |
|
|
cegieł też nie kupisz - skandal
|
|
|
~~Leoś | |
|
|
CYTAT Muszę stwierdzić że w Tesco w Stalowej Woli jest totalne dno pod względem towaru .Brak artykułów sportowych typu narty deski kijki łyżwy gogle a jest sezon . ....będą a i owszem, ale po sezonie - sprawdzone w TESCO. |
|
|
|
|
|
CYTAT Muszę stwierdzić że w Tesco w Stalowej Woli jest totalne dno pod względem towaru .Brak artykułów sportowych typu narty deski kijki łyżwy gogle a jest sezon . Jeżeli chcesz się zaopatrzyć w taki sprzęt w tesco to gratuluje, kupisz sprzed sredniej klasy i jakosci za cene dwa razy wiekszy niz w innych sklepach. Przejdz sie do maratonu tam maja praktycznie wszystko i na pewno po lepszych cenach. |
|
~~super cena | |
|
|
no smiech na sali w sobote bylem w tesco i patrzylem na akumulatory centra plus 74 Ah kosztuje 499 zl a u mnie w sklepie gdzie pracuje akumulator banner power 74 Ah kosztuje prawie 200 zl mniej co zaparanoja jak jest ktos chetny to zapraszam do mnie ceny najnizsze chyba w stalowej woli
|
|
|
~~franek od firan | |
|
|
jedna pani kupila farbe ici dulux w promocji za 27zł /2.5litra . towar nabyla w Tesco ... i co .. kupowala 5 puszek na jedną ściane bo towar byl , albo przemrozony albo jakosci duzo odbiegajacy od standardu , Farba chyba byla robiona pod Tesco bo ja sie nei spotkalem z problemem , z tymi farbami .. wiecej zakupów w tesco...
|
|
|
~~fff | |
|
|
To Tesco w Stalowej Woli to taki mały sklepik z cenami z górnej półki .Ja jadę do Lublina lub Rzeszowa taniej i jeszcze wycieczka za darmo . O paliwie nie wspomnśę .
Wieśniaki z okolic niech kupują w Stalowej . |
|
|
~~klient | |
|
|
Moim zdaniem, tesco w Stalowej tylko na początku swej działalności miało atrakcyjne ceny, natomiat teraz wiekszośc np spożywki jest droższa niz na moim osiedlowym sklepiku,
|
|
|
~~gfrtdes | |
|
|
To wina kierownictwa sklepu , chyba chcą miec dużo kasy małym kosztem . A i tak wieśniaki z Stalowej Woli i okolic kupią .
|
|
|
~~cccc | |
|
|
nie kupujcie akumulatorow w tesco!!!! kupilem kiedys i po miesiascu sie zepsul!!
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT nie kupujcie akumulatorow w tesco!!!! kupilem kiedys i po miesiascu sie zepsul!! Errare humanum est. |
|
~~gryf | |
|
|
Dno ,można tak stwierdzić pod względem zaopatrzenia .Same pierdoły .Trochę jedzenia ,wacików i sciana telewizorów .
|
|
|
~~bos | |
|
|
CYTAT nie kupujcie akumulatorow w tesco!!!! kupilem kiedys i po miesiascu sie zepsul!! Ja mam w dobrej cenie akumulatory, oleje jak ktos jest chce nabyc to prosze o kontakt 015 6427007 a adresu firmy nie podam poniewaz wtedy bedzie to reklama |
|
|
~~olo | |
|
|
CYTAT To Tesco w Stalowej Woli to taki mały sklepik z cenami z górnej półki .Ja jadę do Lublina lub Rzeszowa taniej i jeszcze wycieczka za darmo . O paliwie nie wspomnśę . Wieśniaki z okolic niech kupują w Stalowej . o a ja podziwiam tych wieśniaków ze Stalowej co to takie pany są, że na zakupy jeżdża do Lublina City lub Rzeszowa City. No śmiech na sali!!! parafrazując: wieśniaki ze Stalowej niech kupują w Lublinie lub Rzeszowie |
|
|
|
|
|
Ja solidaryzuje sie z ludem stalowej woli, kupuje przeterminowane produkty i papierosy na sztuki w sklepie osiedlowym.
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
Nie wiem czy wiecie ale jeśli ma sie odbyć inwentaryzacja to większość sklepów po prostu towaru nie zamawia, ale oczywiście jak moglibyście na to wpaść, przecież skoro Market w "mieście" to i półki maja sie uginać. Pomyślcie czasem a nie bojkotujecie na tematy Wam nie znane. Co do cen wiadoma sprawa jest od zawsze aby mieć klienta obniżam ceny na dzień dobry a później selektywnie je podwyższam a i tak ten co wybiera sie na zakupy w tesco zawsze wychodzi z towarem, którego tak naprawdę nie potrzebuje a później jęczy że drogo. Nie chodźcie tam i już jest tyle sklepików że można śmiało dostać ten sam towar co jest w markecie, tym bardziej, że nasze tesco odbiega od normy co do innych miast.
|
|
|
|
|
ee tam ! W szyscy kupują w Tesco, potem narzekaja. A na Biedronki, Lidla to już nie ? W jednym niema , ide dalej
wieś się bawi \' : ) |
|