|
|
|
czy ta osoba myśli ze można tak traktowac pracownikow po za tym na terenie sklepu nie musi sie tak wydzierac moze to załatwic na zapleczu spokojnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT czy ta osoba myśli ze można tak traktowac pracownikow po za tym na terenie sklepu nie musi sie tak wydzierac moze to załatwic na zapleczu spokojnie Nika27 - jeżeli kierowiczka wydzierała się na Panią na stoisku z pieczywem - to jak najbardziej pochwalam Ponieważ przy tym stoisku zawsze czekam monimum 5 minut - a nie ma możliwości samoobsługi - już był o tej Pani temat |
|
|
|
|
nie chodzi o ten sklep tu przy duzym kosciele jest tam tak brunetka
|
|
|
|
|
CYTAT nie chodzi o ten sklep tu przy duzym kosciele jest tam tak brunetka A no tak - mi chodziło o Wojska Polskiego - a Tobie o ten nowy na Alejach - coraz częściej się słyszy na SM o kierowniczkach które drą jape - ostatnio było w temacie - Stokrotka - co okazało się totalna nieprawdą gdy temat sie rozwinął - a co jej zarzucasz, że krzyczy na swoich "podwładnych" ? |
|
|
|
|
Pamietajmy, ze sklep to również zakład pracy. Jedn i narzekają na zbyt małe zdyscyplinowanie w sklepach a innym przeszkadza zbyt widoczna dyscyplina - jak widać nie mozna zadowolic wszystkich.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
nie miła kierowniczka to dla mnie chleb powszedni, coraz gorzej dzieje się na rynku pracy - ja jednak zawsze jestem zdania, że zawsze powinno być się człowiekiem, a fortuna kołem się toczy. Uważajcie Ci, co na "górze" i uważacie się za lepszych - pamiętajcie nic nie trwa wiecznie!
|
|
|
|
|
CYTAT nie miła kierowniczka to dla mnie chleb powszedni, coraz gorzej dzieje się na rynku pracy - ja jednak zawsze jestem zdania, że zawsze powinno być się człowiekiem, a fortuna kołem się toczy. Uważajcie Ci, co na \"górze\" i uważacie się za lepszych - pamiętajcie nic nie trwa wiecznie! panda13 - nie ma sie co przejmować nawet jak drze ryło - kto szanuje prace to sie tym nie przejmuje - za to jak widać na forum - przejmują sie tym bardziej osoby które tam nie pracują Masz racje - wszystkich w życiu dopadnie karma - i dostaną to co sami dają x2 |
|
|
|
|
panda13 - nie ma sie co przejmować nawet jak drze ryło - kto szanuje prace to sie tym nie przejmuje - za to jak widać na forum - przejmują sie tym bardziej osoby które tam nie pracują umiech
Masz racje - wszystkich w życiu dopadnie karma - i dostaną to co sami dają x2 chytry Masz rację Dobre podejście do sprawy. pozdr. |
|
|
|
|
Dobry przełozony, jest w stanie dobrać sobie dobrych podwładnych. Jest to proces dla niektórych nieprzyjemny, wiąże się bowiem ze zwalnianiem ludzi, którzy nie szanują swojej pracy, współpracowników i klientów....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Temat chyba wprowadza w błąd. Miła to ona ma być dla klientów. Dla pracowników miła być ie musi.
|
|
|
|
|
Temat chyba wprowadza w błąd. Miła to ona ma być dla klientów. Dla pracowników miła być ie musi.
Miła nie musi, ale szanować ludzi nie zaszkodzi - prawda??? |
|
|
|
|
A może tak każdy niech zacznie od swojego podwórka? Jeśli chcecie coś zmienić - zacznijcie działać konstruktywnie - zgłoście swoje uwagi do właścicieli. Bicie piany tu - na forum - nieczego nie zmieni.
Podejrzewa, że wielu nie ma nic na poparcie tego co tu wypisują. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
akuratnie bardzo mi odpowiada obsługa na jana pawła wiadomo trzeba nie raz poczekać ,a le nikt tam nie leży jest to dosyć duży sklep i te dziewczyny z wszystkim muszą się obrobić , a co do kierowniczki to każdemu zdarza się krzyknąć od tego jest.
|
|
|
|
|
CYTAT Miła nie musi, ale szanować ludzi nie zaszkodzi - prawda??? Panda13 - powinna być i miła i szanowac innych - teoretycznie Bo mało która kierowniczka taka jest - moja taka nie była - i gdy odszedłem z pracy to się już z tego smiałem, że była arogancka w stosunku do większości pracowników - i nigdy mi to nie przeszkadzało |
|
|
|
|
Prawda jest taka, że czasami człowiek jest zmuszony znosić takiego przełozonego (bo w przeciwiestwie do niego, nie może dobierac sobie współpracowników), wyika to z tego, że nasz rynek pracy jest praktycznie nieelastyczny.
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Miła nie musi, ale szanować ludzi nie zaszkodzi - prawda??? Panda13 - powinna być i miła i szanowac innych - teoretycznie Bo mało która kierowniczka taka jest - moja taka nie była - i gdy odszedłem z pracy to się już z tego smiałem, że była arogancka w stosunku do większości pracowników - i nigdy mi to nie przeszkadzało ja zawsze trafiam z deszczu pod rynnę i zawsze później mówię, że w sumie ta poprzednia szefowa nie była taka zła jak ta obecna i tak w kółko Racją jest, nasz stalowowolski rynek pracy jest dość ograniczony, ludzie często nie mają wyboru i pracują tam gdzie tę pracę znajdą, pracodawcy świetnie zdają sobie sprawę - że na moje miejsce jest 20innych chętnych, dokładnie to wykorzystują. Trzeba jednak cieszyć się tym, co się ma - na szczęście mam czym zapłacić rachunkidzięki temu, że pracuję |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Miła nie musi, ale szanować ludzi nie zaszkodzi - prawda??? Panda13 - powinna być i miła i szanowac innych - teoretycznie Bo mało która kierowniczka taka jest - moja taka nie była - i gdy odszedłem z pracy to się już z tego smiałem, że była arogancka w stosunku do większości pracowników - i nigdy mi to nie przeszkadzało ja zawsze trafiam z deszczu pod rynnę i zawsze później mówię, że w sumie ta poprzednia szefowa nie była taka zła jak ta obecna i tak w kółko Racją jest, nasz stalowowolski rynek pracy jest dość ograniczony, ludzie często nie mają wyboru i pracują tam gdzie tę pracę znajdą, pracodawcy świetnie zdają sobie sprawę - że na moje miejsce jest 20innych chętnych, dokładnie to wykorzystują. Trzeba jednak cieszyć się tym, co się ma - na szczęście mam czym zapłacić rachunkidzięki temu, że pracuję Innymi nigdy się nie przejmuj - swoje myśl i trzymaj zdanie dla siebie - bo w mojej byłej pracy - obgadywaliśmy kierwoniczke za plecami i zawsze to trafiało do niej - dlatego lepiej siedzieć cicho i się nie dac sprowokować |
|
|
|
|
Byłem przez pewien czas, przełożonym kilkuosobowej grupy. Zasada była prosta - moja prośba była poleceniem służbowym, każdy odnosił się z szacunkiem do pozostałych, a kto nie potrafił tego zaakceptować - musiał odejść.
|
|
|
|
U mnie była sprawa prosta - pierwsza kierowniczka była juz nieco starsza kobietą - całe życie spędziła na kierowniczym stanowisku i narobiła sobie wrogów - na jej odejście czekały kolejne Panie - które były jeszcze gorsze od niej - i teraz będzie tak zawsze juz na kierowniczym stanowisku - aż nie skończy się władza kobiet w tej instytucji ..bo sa niewątpliwie gorsze od facetów.
|
|
|
|
|
Wspólczuję pracy w biurze. Sam wytrzymałem w czymś takim cztery miesiące (moja pierwsza legalna praca) - nie dałem rady swoim postępowaniem oszukiwac i krzywdzić klientów tej instytucji - odszedłem. Środowisko tych ludzi było zepsute i wredne.
|
|
|
|
Ja też mam hu.. kierownicę..też drze parcha i to przy wszytskich ale o wiele mniejsza ode mnie na mnie nie krzyczy a spróbowała by
|
|
|
|
|
CYTAT Ja też mam hu.. kierownicę..też drze parcha i to przy wszytskich ale o wiele mniejsza ode mnie na mnie nie krzyczy a spróbowała by Dlaczego słyszy sie tylko ,że to "kobieta" - nie ma juz kierowników ? - moja była tak wredna ,że zanim byłem zatrudniony -i jeszcze odrabiałem staż to ganiałem jej do sklepów po całej stalowej woli - traktowała mnie jak swojego posłańca - gdy dostałem umowe - ani razu już mnie nie poprosiła - za to znalazla sobie inny sposob by sie mna wyreczac. |
|